7 månader!

Herregud vad Tiden har gått fort! nu är hon närmare 1 år än nyfödd. jag älskar min dotter mer och mer för varje dag, trots jag inte ens trodde det var möjligt att älska någon så mycket! Hon är verkligen det finaste och dyrbaraste i hela världen! 
 
utvecklingen då? 
Sitta har ju Tindra gjort sen hon var 6 månader. Nu säger hon mamma i sammanhang som har med mig att göra. Hon har lärt sig göra "klickljudet" med tungan och härmar mer än gärna när man gör olika ljud eller miner mot henne. hon har än så länge tagit två krypsteg men för det mesta ålar hon sig bakåt än så länge. 
Tindra är ett riktigt glatt barn och det är många som påpekar att det nog aldrig mött ett så glatt barn. Hon bjuder på mååånga leenden och skratt varje dag och är ett riktigt matvrak som älskar att äta. Hon kan äta med flaskan själv när hon ligger när och är vääldigt ivrig att lyckas när hon är sittande också men då går det inte lika bra haha men hon är på god väg. Hon kan nästan även göra pincettgreppet då hon får mycket plockmat att pilla med. 
 
När hon föddes tills hon var ca 3 månader så sov hon hela nätter, men nu sover hon från 19-20 någon gång till 06 och äter ett mål under natten. Ska försöka vänja av det där målet när det känns som ett bra tillfälle, men det är ingen brådska :) 
 
finast i världen är du och du kommer alltid komma först i alla lägen! Mamma älskar dig så otroligt mycket! 
 
Nu hör jag henne vakna i sängen och ligger och "klickar" med tungan och ropar mammmaaaa!  :')
För varenda unge

Kommentarer
Postat av: Sophia

Grattis tjejen, du är ingen liten tjej längre. Det är så spännande att få följa din utveckling.

2012-09-17 @ 12:57:17
URL: http://Fiaochnea.blogg.se
Postat av: Rebecca

Gud så söt!

Svar: Tindra hälsar Tack! :)
rebeckash.blogg.se

2012-09-19 @ 14:55:29
URL: http://rebeccaarehn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggerfy Splinx
Föräldraskap bloggar Bloggparaden
RSS 2.0