följ mig på Instagram

Hej på er! såhär är det, har inte riktigt haft någon blogglust men livet leker och lilla familjen mår jättebra och vi har kul o njuter av varje dag. känner bara inte för att blogga. men på Instagram lägger jsg regelbundet upp bilder så följ mig gärna där! REBECKASH heter jag där :) kommer säkerligen få tillbaka blogglusten sen tror jag men inte just nu. men som sagt see you on instagram! :)

Det är karneval, orminge karneval!

Godmorgon!
Vaknade upp jättetrött klockan 6 av en pigg liten tjej. igår sov hon som förra veckan igen, somnade vid 21 o innan vi la oss vid ca 00 så blev de väckning men enbart för blöjbyte och matning och sen sov hon till 6.
Efter en stunds försök att få klarvakna skrutt att bli trött så var de bara att gå upp :)
igår blev de en promenad till i värmen och sen så massa mys på balkongen med älskling och skrutt. la ut filtar och även paraplyet på balkongen för att ligga skönt och ha lite skydd på skrutt :)
Provade även att ta på tindra mina solglasögon igen igår bara för skojj, men hon trivdes jättebra i dom och satt och jollrade och hade sig, söta skrutt unge! blir nog att köpa det när vi kommer till Lindex i orminge om de har de där, fast hennes size dåda!
Idag är det Orminge karneval! går ju ALLTID på den sen jag var liten då jag är uppvuxen i orminge. Så tindra och jag ska vara i orminge senast 9:45 o möta upp kusin fia och hennes dotter nea (fiaochneablogg.se) och så även andra kusinen Celina som har dottern Julia och lilla Emil som är yngre än tindra! Så vi ska kolla på när barnen i karnevalståget går och sen blir det en picknick :) Mysigt med kusinerna samlade. o våra barn är ju sysslingar så det blir kul! :)

Ikväll har vi faktiskt fixat barnvakt för första gången, mormor (min mamma). en ändå känner man sig oerhört nervös. vet att de kommer gå asbra men som sagt, huvudspöken och så kommer de bli såå ovant att t o m sova utan skrutt hemma. OJOJOJ vad jag kommer sakna henne.
Mormor ska passa skrutt för att ikväll ska älskling ha grabbkväll hemma och jag ska tillbaka til orminge för att kolla på konserterna som är sent. bland annat PANATOZ(?) kommer som sjunger Dansa pausa låten osv. så de ska bli jättekul! Blir nog en drink eller två också och sen hem till älsklingen. shit va tomt de kommer kännas utan skrutt!!

VI HÖRS SEN!

Har även dumpat Iphone och gått över till Iphone Galaxys sida (mohaha) så tyvärr blir det tråkig uppdate resten av dagen då blogg.se inte gjort någon app än till android (svårt eller?) och kan då bara uppdatera via webbläsaren och går då inte ha bilder :/



bloggfri dag!

Hej på er! idag blir det bara det här inlägget, har lite annat för mig :) idsg hittills har jag o skrutt vart på föräldragruppen o dagens tema var mat, så vi pratade om allt som har med bebisar o mat att göra helt ebeklt :) och nu är de fram o tillbaka till tvättstugan som gäller. Roy kom precis hem så då behöver jag inte ta med skrutt sista vändan om 40 min :) efter föräldragruppen blev de lite bus med alla barnen ich sen så tog jag ich en annan mamma en promenad tillsammans då vi bor rätt nära varandra :) har ju bränt axlarna så vill inte vara för mycket i solen idag. men vi hörs imorgon och då är det mycket på schemat!:)

Picknick i Bandängen

Hej på er !
Har haft en jättmysig dag i bandängen.
eftersom det var så varmt o soligt så tog vi med paraply och gjorde ett litet "kryp in" till Tindra. där låg hon och jollra o mös. vi tog med oss kaffe, saft, kex och pastasallad och satte oss där vid 11:30 och kom inte hem förens framåt 15 då de blev skugga. kändes lagom för har bränt hela axlarna och är helt röd i ansiktet av all sol haha!
Syster (moster) ville inte vara med på kort så fick skugga lite hehe

Strålande sol!

God morgon! har vart vaken sen 6 då skrutt blev jättepigg, la henne i vår säng o försökte få henne att somna om men hon spottade bara ut nappen o började jollra o göra glädjetjut varje gång haha mammas busfrö! Sitter och har precis ätit frukost, musli crunch som vanligt o tindra sitter i babysittern o pratar på :) vi väntar på att moster nattis ska komma hit så ska vi göra pastasallad o sen sätta oss här nere på stora ängen o sola o picknicka :) strålande sol o värme så det blir tunna kläder idag. vi hörs i eftrmiddag för nu ska de njutas av solen :)

greys anatomy kväll

Hej på er! tindra har sovit sen 15, vaknat en gång för mat o blöjbyte men sen somnat om igen. Lilla skrutt. men det är bra ändå för då har hon iaf inte haft så ont utan istället blivit trött efter vaccinationen så man får se de så :) älskling har vart hos sin polare o kom hem för en liten stund sen. själv har jag haft greys maraton, orkade inte laha ordentlig middag så blev 8 chicken bits o så gjorde jag egen kall currysås till :) nu vaknar skrutt, hör hur hon pratar :) puss!

Tindras längd och vikt!

vägde och mätte ju även skrutt idag och hon följer sin kurva precis som hon ska, hon är lite över på längden och lite under på vikten, men för henne är den jämn och fin :)

Dagens vikt: 5510g
Dagens längd: 62,1cm

tindra sover i vagnen, hon har gjort de sen ungefär 15 då vi åkte och skrev på papprena så att roy nu även är pappa på pappret hehe :) tror hon är helt slut.
Älskling åkte till Tindras blivande gudfar och skulle ta någon/några öl i solen. för mig känns det som ett säkrare kort att stanna hemma med skrutt, ifall att hon vaknar och är jätteledsen av smärta, eller får feber, så känns de skönare att vara hemma.

Lilla skruttunge vad vi älskar dig!

Vaccination avklarad!

Hej på er! Ligger i sängen här hemma o myser med mitt lilla hjärta. Hon va sååå duktig! Första sprutan smågnällde hon till bara men så sa hennes barnsköterska att den andra brukar vara värre då den spänner i hela andra låret. Jag hade henne i knät att hon satt liksom med sin rygg mot min mage o höll henne i händerna. Andra sticket kom o hon blev jätteledsen man verkligen såg att hon skrekgrät av smärta, usch de gjorde verkligen ont i mig med av att se henne så :( efter ca fem minuter gick de över o min glada skruttunge blev som vanligt :)

Bara 20% av barnen får feber o många blir väldigt trötta men de flesta får väldigt ont efter några timmar då de åter igen börjar spänna o dra i låren, men vi är beredda här hemma med temp o alvedon :) hon sa att de tar runt 5-8 timmar. Än har skrutt bara vart väldigt kramig men det är nog bara att hon blev så chockad.

Strax ska vi åka till globen o möta älskling så han får bli pappa på pappret också! :)

Här är fina skrutt just nu :)


Strax vaccination

Hej på er! Sitter o räknar gäster till dopet, bara 5 stycken som inte svarat o typ 4 som inte är säkra än, men är 60(!) just nu som säkert kommer.

Tindra ligger o sover här brevid mig i soffan och om en kvart ska jag väcka henne för matning och blöjbyte så ska vi sen gå bort till bvc. Idag tar tindra första vaccinationen, usch! Men de går nog bra, mammas tjej e så duktig så :)

Klockan 15 ska vi till globen på soc för att älskling äntligen ska bli "pappa på pappret" vi glömde helt bort de i början o sen fanns de ingen tid förens idag.

Puss

 


Foton i hallen

Satte upp några kort nyss i hallen som man ser när man kommer innanför dörren. Vi har rätt stor hall vilket är jätteskönt men vi ska köpa någon hallbyrå och ett skoställ dit också o fixa till det så de blir finare :)

Först har vi stor hall o sen in till vänster där kök och toalett ligger är själva platsen där man hänger av sig. Här är några bilder, lite lättare att visa än att försöka förklara med ord. Även närbild på fotona. De är bilder på skrutt o så en bild med henne o hennes gudmor och en på henne med moster nattis :)

 


Tindras första dop-present!

Det som kom med posten till tindra var två inslagna paket och ett jättefint kort med en dikt om barn i, och det som var i paketen syns på bilden :)

Paketen kom från älsklings faster och två kusiner som bor i göteborg o inte kunde komma på dopet.

:)


Sådärja!

Nu har prästen precis gått o jag sitter o matar skrutt o älskling håller på med sin musik.

Nu är allt klart inför dopet, de blir ett dubbeldop då en liten pojke ska döpas samtidigt men dom var bara ca 20 och vi är ca 50-70 (inte fått svar från alla än) o kyrkan rymmer 300 hehe. Psalmerna som blir är "tryggare kan ingen vara" och "gud som haver barnen kär" sen väljer prästen den sista då vi inte kom på någon mer o andra paret hade också bara önskat dom två.

Berättar om hur de gick hos kirurgen sen för nu ska vi ut i värmen igen och passa på att hämta ut ett paket som var adresserat till Tindra, spännande!

Puss!


På tunnelbanan

Hej på er!
Står på tunnelbanan och ska gå av om två stationer i skanstull. Är påväg till sös för har ju konsultationsmötet med kirurgen. Ska bli intressant o se vad som bestäms och framförallt vad den operationen ska kosta och hur länge jag blir kvar på sjukhuset efteråt. Vill ju inte vara ifrån mitt lilla hjärta så länge :( men det blir nog bra ska ni se.

Nu ska jag gå av så vi hörs efter!


Jag önskar dig


Ronja Rövardotter

Godmorgon!
Vi badade o mös o sen provade vi natta skrutt vid 21.30 men hon ville inte sova. Låg o prata o jollra o gjorde glädjetjut. Så jag o älskling la skrutt mellan oss i vår säng o så låg vi o busade till runt 23. Då hade älskling somnat o tindra var jätte trött. Men så fort jag la henne i sin säng så blev hon verkligen jätteledsen :( så då fick hon ligga mellan oss i natt, mysigt! Inatt sov hon från 23-07 utan att vakna, härligt!

Just nu har hon somnat igen så la henne i sin säng. Jag äter frukost o kollar på Ronja Rövardotter på SF kanalen :)

Idag är de mycket på schemat. Ska städa o fixa då prästen kommer hit 15:30 för att prata inför dopet. Assnällt att hon erbjöd sig att komma hit så att vi inte behövde tänka så mycket på om tindra sov eller skulle matas osv. Men innan de måste jag städa som sagt då vi inte orkade det igår. Och klockan 13:40 ska jag vara på sös för konsultation inför plastikoperation, ni vet d här ja jämnt får ungefär vid svanskotan? De ska göra ett större ingrepp o ta bort då allt runt omkring som brukar/kan vara anledningen till att man får det.

Nu ska ja se filmen!:)


Baddax!

Hej på er!
Vilket underbart fint väder de var och är idag!

Tindra vände sig för första gången idag som ni kan se i videon under, åh mitt hjärta smälte! Så fort vi lagt henne på mage idag så har hon först legat jätteglad o kollat runt sen vänt sig på rygg åh mitt lilla hjärta! Roligaste är att hon blir så chockad själv att hon kommer runt haha :)

Idag blev de kyckling-curry gryta med ris till middag mums!

Nu är badvattnet klart, dax för mig o skrutt att bada sen ska älskling natta henne o se om hon även idag då somnar vid 21-21.30 sånt fall är de nog 3 eller 4 dagen i rad.

Puss!


Tindra vände sig precis för första gången !:)

Och jag fick de på film! Gillar att hon ser så chockad ut efter också haha :)


"alla barn ska ha ett par märkesskor"

Igår när vi åkte till tindras mormor så passade vi på att inviga hennes söta Puma skor. Hon fick dom av sin mormor dagen efter hon föddes. Och då sa hon dessutom "jag tycker alla barn ska ha ett par märkesskor" gulle min mamma är!
Det är strlk 16 så de va lite för stora men de såg man inte plus de höll sig på för att de har karborrband :)


Söndag = min dag

Godmorgon!
Sitter och ska precis äta frukost.
Imorse vid 7 gick älskling upp med Skrutt så jag fick sova, skönt :) hade gärna sovit till tio men jag vaknade 8:30 hehe. Vi ska börja köra nu i fortsättningen att söndagar är min morgon att sova ut :)

Nu ska jag äta min goda frukost musli crunshie eller va de heter o fil sen får vi se vad denna fina dag bjuder på :)


Nya sovrutiner?

Ni med barn, när de blev några månader, ändrades era barns sovrutiner en del då? Jag har precis nattat skrutt i sin säng, hon sov i min famn från ca 21 ungefär, la henne i sin säng nyss o matade henne o nu sover hon nog för natten. Två-tre dagar irad har hon sommat runt 21 o då inte vaknat utan vi har lagt henne i hennes säng senare o matat för natten o då sover hon till ca 4 o äter o sen somnar om till nån gång mellan 6:30-10. Innan var de alltid att hon va uppe till ca 23 sen sov för natten o vakna som ja, som jag skrev här nyss. Är de så att hon kanske börjar få in riktiga nattsömnen nu att sova mer kanske?

Nu blir de mys med älskling sen sova! Puss o godnatt!


Världens finaste leende på världens finaste tjej!


Tindra pratar med fjärilen

Nu har vi kommit hem och tindra roar sig med att prata med fjärilen (hon kommer igång några sekunder in) :)


Mys hos mormor

Är hos mormor o så har vi ätit o myser :)

Tog ett glas vin också, första sen ja blev gravidIteten, mums :)


Missade tvättiden

Hej på er!
Idag vaknade vi klockan tio (!!!!) så missade tvättiden haha!

Idag har vi myst i solen på balkongen, tittat film och så har jag fixat så jag har en nagellåda så jag kan lägga allt där i. Ska bara plocka ner alla nagellack o så sen är den klar.

Madde ringde för en stund sen (mammas mans barn som bor nära oss o har en liten dotter som är 11 månader äldre än tindra) o undra om vi ville komma o äta med dom hos mamma i årsta så nu ska vi äta upp vår glass sen åka ditåt :)


Andar, finns dom?

Hej på er! Idag var älskling också ledig så vi har bara myst och tagit en promenad och handlat o bara busat med lilla skrutt. Hon är så duktig i babygymet nu. Ligger ganska lång stund med huvet rakt upp när hon ligger på mage o spanar på allt runt omkring :)

Nu börjar "andar finns dom" på tv4 fakta. Tycker sånt e lite obehagligt då jag tror att de finns sånt, men ändå intressant. Tur att älskling kollar med mig så jag kan hålla handen ;)

Puss på er!


Ang naglar!

Har flera vänner som vill att jag ska fixa deras naglar nu när jag har allt. Måste bara köpa flera tippar då jag inte beställde de o har inte så många kvar. Men sen tar jag mig gärna an fler händer att träna på! Jag tänkte ta mellan 150-200:- beroende på om de ska va franskmanikyr eller inte, men om ni är intresserade så är det bara kommentera så säger jag till när jag har köpt tippar. Och ni som inte vågar kommentera som många inte verkar hehe så kan ni maila mig: [email protected]
För dit kommer allt annat bloggrelaterat!


Videoblogg av Tindra


Godmorgon!

Tindra sov från 21-04:30 och sen blev de matning o somna om tills nu. Tror de e hennes nya rutin jämfört med tidigare sova hela nätterna. Men de gör inget :)

Igår blev de massa mys med familjen bara och nagelfix såklart. Hade ju gjort på två fingrar med gele mall metoden som jag visade, men tog bort de o gjorde med tippar+gel istället ( ni vet de vanligaste sättet på salonger osv) blev asbra!

Vad händer idag då? Inte den blekaste än så länge, älskling e ledig idag också så nåt kommer vi på :) nu har tindra somnat om efter morgonmatningen (hon e sån trötter på morgnar. Ja tänkte kolla på greys anatomi och äta frukost sen nog krypa ner breve älskling som sover.


17 maj

Idag är det en lite speciell dag. Jag har namnsdag och vår vackra dotter blir 3 månader! Gud va tiden går fort. Tänk att vår skatt har vart med oss i 3 hela månader idag.

Mamma och pappa älskar dig obeskrivligt mycket! :)


Uv-gel nailart

Hej på er! Myser med familjen och har precis provat göra med uv-gelen på en nagel. Var lite dum som BÖRJAR med att testa på lillfingernageln... Där är de svårast att hålla mallen osv märkte jag men faktiskt så blev jag nöjd. Ska göra resten sen eller imorgon. Om de e svårt? Mjaa, de svåra är att få rätt mängd och då mallen, men annars var de ganska enkelt ändå. Tror man lätt kan bli duktig på de. Ska nog göra på vänner o andra med som vill sen.
Vad tycks? :)


Som ett barn i en leksaksbutik!

Hej på er! Sitter här vid köksbordet o bara ler, och väntar på att riset ska bli klart.

Hade en jättemysig dag i farsta med fia och nea och nea tycker sååå mycket om tindra, gick flera gånger o höll i vagnen o ville visa saker för tindra o sånt, så kul att se :)

När ja o skrutt kom hem så möts man av en jätteglad pojkvän som är ledig nu tills på måndag OCH jag hade fått en avi YES nagelkitet har kommit! Tindra o älskling va kvar hemma o jag nästan sprang för att hämta ut paketet och postade även ett par högklackat som jag sålde billigt på tradera för ja aldrig använde dom. Sitter o kollar på alla nagelgrejer o vill bara börja nu på en gång. Men först middag!
Idag blir de enkelt, chicken nuggets, ris o hemmagjord kallsås med bland annat chili o cremefraich i :)

Nu kokar vattnet till riset vi hörs sen!


Godmorgon!

Godmorgon eller god förmiddag kanske man säger :p

Idag är de tråkigt väder men de hindrar inte oss. Fia (fiaochnea.blogg.se) slutar tidigt så vi ska hämta hennes dotter på dagis sen åka till farsta o titta lite :)

Oj de tog 20 minuter att skriva de jag skrev nu här ovan. Hörde här i porten i typ 10 minuter nån som banka o sa hallå o ja tänkte att de va väl nån dåre, men så öppnar ja o då är de en gammal gubbe som bor i det här huset (brukar se han o hans fru)som låg i hissen. Han hade åkt i hissen o så hoppa den till så den var cirka 40cm lägre ner än vad den ska vara (o det är ändå bottenvåningen) o då när den hoppade ner så ramlade han i hissen. Han har även sen innan krycka pga att ena foten är sne så han inte kan stödja på den. Han bad mig ringa ambulans o så när jag frågade om han ville ha hjälp. Så la tindra i babygymmet o hade dörren öppen så jag såg henne och stod o pratade med mannen och 112 samtidigt. Men då kom hans färdtjänst in och så fick hjälp upp o då va de ingen fara sa han, haha virrgubbe :p aja tur att jag var hemma iaf för annars hade han nog suttit ett tag.

Nu måste jag göra oss iordning för att sen gå bort till bussen :)


Nappflaskan

Nu är vi hemma igen, johanna tog m a s s a bilder och filmade mycket på tindra med sin systemkamera så kommer nog upp en del bilder senare.

Glömde ju helt lägga upp nappflaskan!
Jättesöt o tindra älskar den. Den är från märken MAM :)

Hmm vad ska vi laga för middag idag då tro?


Sjöstad

Jag och Tindra är på tunnelbanan påväg till sjöstad o träffa min gamla klasskompis Johanna. Ska bli mysigt. Så älskling är snäll o tar tvätten o jag o tindra får komma ut lite och Johanna har saknat Tindra (och mig hoppas jag haha, man kommer ju inte i första hand längre hehe) sen senast hon träffade henne och de är ändå några veckor sedan sist för de va samma dag som mammas 50 års fest.

Blir nog en kaffe eller så med henne också.

Nu ska vi gå av o ta tvärbanan så vi hörs senare!


Plus i kassan

Jag har länge vart medlem på plus i kassan men helt glömt bort det. men nu när jag skulle fundera på att klicka hem lite fina saker till Tindra, så såg jag att de finns ju rabattkoder och massa skoj på hemsida, haha jag har aldrig ens orkat kolla! fler borde bli medlemmar där ju! ASBRA! jag älskar att spara pengar och tjäna pengar enkelt och slippa sitta och "värva" massa folk hela tiden för det är bara drygt.
plusikassan.se
Nu vaknade lilla skrutt så nu är de mys times :)

Fina saker till skrutt!

har tittat lite på HM och lindex och hittade lite söta saker som ska inhandlas! kollade även på Nameit's hemsida men den var så jäkla seg så där blir de att kolla i butiken! :)
Visst var det fina saker? :)

Stjärnbyxorna

Glömde lägga upp bilden på tindras jättefina byxor hon har på sig idag. Det är min kusin som har gjort dom :)


Då kommer jag äta upp dig!

Tindra älskar att prata och äta på och med allt haha sötunge!


Stjärnbyxor!

Godmorgon fina tisdag!
Sitter här o ska äta frukost precis och tindra sitter i babysittern o gör massa glädjetjut och äter upp sin vänsterarm, haha så jäkla underbar!

Än så länge har vi inga planer idag förutom tvättiden i eftermiddag (16-19).

Nu ska jag mumsa i mig frukosten o busa med min fina skatt!


Jag älskar min lilla familj obeskrivligt!


Finbesök och mumsig flaska

Här hemma har vi just nu finbesök, en stor hare precis utanför balkongen :) inte speciellt skygg heller, brydde sig inte om att jag kom nära o fota, nej nej snarare tvärtom, istället för att käka så sträckte han på sig. Stor iaf!

Tindra ligger här i min famn, jag har steriliserat flaskan och tindra godkände den! Perfekt! :) lägger upp bild på den när den är ren igen hehe


Hemväg

Sitter på (eller ja, står) tunnelbanan påväg hem till älskling.

Har haft jättemysigt hos mamma. Kom dit så åt vi lunch sen tog en promenad upp till årsta torg och handlade lite o så ville ju mormor ge sitt barnbarn en jättefin nappflaska som var rosa och blommig, visar den sen! Efter de gick vi tillbaka hem till mamma och tog en kaffe o mös.

Tindra va jätteglad att få vara massa med sin mormor och hon blundade o rynka på näsan när hillman (deras riesen snauser hur de nu stavas) kom o nosade i ansiktet :)


Nu ska vi gå av! Puss hörs sen


Mormor

Hej på er! Står på tunnelbanan påväg till globen. Ska till soc o lämna lite papper som vanligt, gjorde aldrig det i fredags så :p

Sen efter det ska vi hem till tindras mormor :) nu var de ett tag sen vi sågs o tindra blir alltid så glad av sin mormor, okej av alla människor men på olika sätt faktiskt!

Såg att Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se)åkt in på förlossning, hon la upp en bild ca 00:00 o skrev att nu är det dags men än så har fia inte hört något så de är väl på full gång just nu. Iih va spännande! Gud jg blir alltid så till mig nu när folk i närheten får barn. Har ju flera som fått nu precis efter mig osv, men sen jag fick Tindra och vet lyckan o kärleken som man direkt känner när man får sitt barn, så blir ja så blir ja så ivrig o lycklig för jag vet vad dom har att vänta sig :)

Nej nu ska vi av tunnelbanan, här är en bild på skrutt som moster tog hemma hos henne i lördags :)


Badtajms

Heluuuu!
Ligger i ett härligt skumbad och njuter! Idag har vi inte gjort så mycket, tog de lugnt i morse o sen solade jag o mös på balkongen, sen kom min pappa förbi som jag skrev och efter det gick vi en promenad och sen handlade lite mat.

Middagen blev korvstroganoff med pasta till på pojkvännens begäran hehe och så såg vi den senaste Sherlock holms filmen.

Nu ska jag njuta av badet o rå om mig själv o läsa lite bloggar också medans tindra o älskling har mysstund tillsammans.

Vi hörs imorgon mina fina!


Cubus barn

Idag kom tindras morfar på besök o gosade o busade med tindra och tog en kaffe med mig.

Han hade även köpt fina kläder till skrutt från Cubus. Hur fina som helst! :)


Åh härliga sol!

Sitter o steker mig lite och bara njuter p balkongen i solen. Åh vad jag älskar detta väder! Äntligen!

Tindra sover fortfarande o älskling håller på med musiken på datorn. Hon är nog helt slut efter gårdagen med allt folk o tjo o stim hehe. Jag smaskar på morotsstavar o hemmagjord dipp. Orkade inte göra någon lunch o är inte så hungrig så de blir lagom :)


50års fest

Hej på er! Igår så åkte jag älskling o tindris såklart, hem till min syster o var där vid två typ. Sen gjorde vi i ordning pastasallad och åkte till nacka. Min gudmor tina fyller 50 så hon hade fest. Hon hade gjort knytis så alla tog med något att äta och dricka o sen ställdes de upp på ett långbord så blev de buffe av de :) de va jättetrevligt och mycket folk. Tindra bjöd även på många leenden som vanligt. Vi kom hem vid 22 ungefär, ingen idé att åka senare på en lördagkväll med barnvagn ju haha.

Var nyss i tvättstugan för att kolla tvättiden, vi brukar ha 13-16 men jag blev osäker. Tur att jag kollade, nånting är fel med tättmaskinerna så de ska komma någon o fixa dom idag, nästa lediga tid var tis 16-19 så får väl duga :p

Nu ska jag se ett avsnitt greys medans tindra har somnat om o älskling sover fortfarande :)

Syster bjöd på kaffe med skummad mjölk innan vi åkte till festen :)


Vi hörs imorgon!

Hej på er! Har vart på 50års fest o sådär så därför blev de dålig update men vi hörs imorgon igen :) kramisar


Bra att Tindra vet att det är helg!

Godmorgon!
Haha tror inte hon vet det egentligen kanske men igår då när jag väckt henne så blev hon pigg, såg ett avsnitt greys o lät tindra ligga i träna i babygymet (hehe hej jag gör min dotter trött) sen så stensomnade hon vid flaskan precis som min plan hehe.
Detta var runt 01. Sen vaknade skrutt 5:30, ja ammade o sen somnade vi om tills nu 8:57 när jag kollade på klockan. Skönt!
Håller på att morgonmata skrutt o hon håller på att somna om som nästan alltid efter "frukost" :p

Jag känner mig utvilad så för mig blir det ett avsnitt greys o frukost!:)


Trötta tjejor

Älskling väckte mig nyss, Adde hade gått för ett tag sen o jag somnade visst brevid min fina prinsessa förut.

Ska väcka skrutt nu o ge henne mat för natten. Sen blir de gosa ner mig i soffan med älskling.

Gonatt på er!
Ser helt förstörd ut på denna bild o hade råkat klia upp en finne i sömnen mysigt va? Hahah därav de suddiga


Gudfar på besök

Hej på er, ligger o myser med tindra i vår säng. Hon är helt slut men försöker hålla sig vaken genom att titta runt ibland o dra i nappen haha.

Älskling kompis Adde kom hit för några timmar sen, de e han som ska bli gudfar till Tindra. Han har inte träffat henne innan men så fort han hälsade på henne så kom världens leende såklart så Adde är nu godkänd som gudfar hehe! :)

Älskling o Adde har lekt förfullt med skrutt så nu spelar dom ps3 o jag gosar med trötta tjejen i sängen :)

Vad gör ni en sån väderblandad kväll som denna? Jag vet vad Alexsandra gör iallafall. Hon har BF idag med sitt första barn, en liten gosse och vi är många som längtar efter lillen kan jag tänka mig. Spana in hennes blogg här alexsandralotman.blogg.se


Tindra överallt

Nu har jag alltid Tindra med mig överallt även när hon inte är MED mig, och utöver mobilen.
Beställde de här kortet för någon dag sen bara och nu har set kommit! :)


Nomnomnom

Nomnomnomnom *smasksmask*
Så låter det ifrån tindra när hon får tag i något och ska stoppa in det i munnen. Nyss var det mitt finger som hon gärna stoppade in och smakade på. Älskade skrutt! <3


Fredag!

Godmorgon!
Sitter o tittar på ett avsnitt greys anatomy o matar lilla skrutt, som förövrigt sov från ca 21:30-06:30 o då lyfte jag över henne till oss så sov vi vidare till 8:45 då älsklings alarm ringde. Riktigt utvilad med andra ord :)

Fredag idag o skitväder, de enda som ska göras är förbi soc o lämna in papper sen får vi se vad dagen bjuder på, hälsa på mormor (mamma) om hon inte jobbar kanske?


Mums mina händer är så goda!

Undra om de börja klia i Tindras mun eller om hon bara kommit in i stadiet att äta på allting?
Hon har ju börjat greppa saker o hålla i dom osv, nu stoppar hon även allting i munnen o ska smaka haha sötunge! Så nu är de inte bara tröjarmar o händer som blir dyngsura utan nu även alla gosedjur o leksaker.

Medans älskling o tindra busar o vad dom nu ska göra så ska jag lägga mig i ett härligt bad o läsa lite bloggar o göra hårinpackning o lite sånt. Vad hittar ni på en sån här blöt o grå kväll?


Från varmt o sol

Till att gå hem i spöregn. USCH! Kom precis hem. En kvart efter att inlägget las upp så gick vi in för att solen försvann. När vi gick från nattis så regnade de. Och när ja gick av bussen i högdalen så spöregnade det, blä!

Nu ska jag gosa med älskling och sen fundera ut va de blir för middag idag?


I kärrtorp

Hej!
Syster bjöd på fläskpankaka och nu picknickar vi på balkongen o skrutt ligger nöjt brevid och tittar på jordgubbarna som har så fin färg :)


I väntan på 161

Sitter och väntar på bussen som ska ta oss till min syster i kärrtorp. Föräldragruppen slutade 11:30 och tindra älskade att ligga på golvet och titta på alla andra bebisar. De flesta var runt 3 månader som lillsnorpan också är snart men också några på 6 veckor åh så småttingar de såg ut hehe :)

Satt kvar en stund efter o smsa nattis o bad henne kolla buss, 51 jo men de hinner jag väl gå till bandhagen från högdalen på o bort till busshållsplatsen? Tänkte jag.
Haha nää såg bussen åka när jag kom powerwalkande gående med vagnen. När jag fick veta när bussen gick, så var den 40, jag gick ifrån bvc 45 och var framme 02 så ja hann NÄSTAN. Nästa går 23 från bandhagen så sitter här o läser lite bloggar o skrutt sover i vagnen.

Satan va många nya läsare måste jag säga! Ni får gärna berätta lite om er själva o länka era bloggar om ni har lust? Tycket de bara e kul då jag har väldigt många okända o blyga läsare verkar de som hehe.

Kram på er i hettan!


Godmorgon!

Hej på er! Här är en jättepigg Rebecka!
Alla tre somnade runt 23, sen vaknade inte tindra förens 5:30 och sen igen vid 7 så har fått mycket sammanhängande sömn istället för 00 sen 04 och sen 08 som vart senaste rutinerna för skrutt.

Håller på att göra kaffe och har precis lagt tindra som somnade efter morgonamningen. Kl 10:30 ska vi vara på bvc för första (egentligen andra) föräldragruppsmötet :)

Har gjort klart de sista inbjudningarna nu också till dopet. Var ju som sagt 5 kvar bara. Blir att posta dom på vägen till BVC :)


Då har man planer för imorgon också!

Imorgon är det andra (första för oss) träffen med föräldragruppen på BVC. Tindra var ju så dålig förra torsdagen så då hoppade vi den. Men imorgon ska vi gå :) Tindra har inte hostat nånting alls idag och är mycket piggare så. Och sen ska vi träffa tindras moster, hon bli alltid så glad då ( eller okej hon älskar typ alla människor hahah men ändå )
Fick precis detta sms:


Promenad i regnet

Vid 8 kände jag för att röra på mig. Älskling var trött efter jobbet, så matade tindra sen gick vi ut på en promenad. Hon somnade i vagnen på en gång o jag ringde en vän och pratade, skönt att prata av sig lite :) när vi la på så hade vi snackat i 40 minuter haha! Och tindra vaknade men låg nöjt och tittade runt i vagnen och såg fascinerad ut när hon hörde hur de småregnade på vagnen (glömde regnskyddet) Alltså hade jag gått i över en timme. Och då började spöregnet, så då vände vi hemåt.

Nu tittar jag på LOSER på 6an som började nu kl.21 och älskling håller på med sin musik och tindra sover i min famn :)

Hoppas ni alla har en mysig kväll! :)


Tunnbrödsrulle

Guess what?
Precis när jag publicerat förra inlägget så vaknade hon haha!
Men när vi kom in satte jag skrutt i babysittern och gjorde ett nytt försök med dammsugaren och den här gången satt hon jättenöjd där och tittade på :)

Håller på att laga mat, idag blir det enkelt, stekt korv o potatismos i tunnbröd :)

Idag har skrutt på sig en randig body från nameit och som ni ser på bilden, hon har baggi-jeans (how cute?) från coop tror jag faktiskt, fick dom i present redan i oktober då jag va i 4 månaden av tindras mormor :) och tjocktröjan är från lindex, också den från tindras mormor :)


Promenad i regnet.

Nu har jag köpt se sista inbjudningskorten var ju bara fem kvar och köpt frimärken, handlat hem nödvändigheter och gått en lång promenad. Snart hemma o hoppas på att skrutt fortsätter sova så att jag kan dammsuga och moppa som jag inte gjort innan för att skrutt vart så kramig idag. Jätteglad som vanligt men just idag har hon inte tyckt om dammsugaren. :p

Hörs sen!:)


Kläder till dopet?

God morgon! Inatt var tindra jättepigg, tyvärr måste jag säga. Hon sov från 23-04 och sen så somnade vi inte om förens 06:30 men som tur va sov vi tills 10 :) kunde inte be älskling om hjälp inatt heller då han idag jobbar dubbelpass så han åkte hemifrån 7.

Jag hade tänkt ha på mig min fina gamla balklänning på tindras dop, den är såååå fin o enkel o bara använd på balen. Men så provade jag den i förrgår då nattis var här, men nej då är den ALLDELES för liten vid brösten men resten sitter den finfint. Synd då den är så fin. så därför behöver jag nytt till dopet.

Så nu ska jag inte ha den bara hängandes längre, la ut den på tradera för 60:- plus frakt. Asbilligt men som sagt, vad ska jag ha den till?

Tindra halvsover i min famn så ska se ett avsnitt greys, äta frukost-lunch (frunch) och sen städa. Är bara dammsuga o moppa så de går fort också :)


Gosunge!

Medans vi lagade mat o väntade på att spagettin skulle bli klar så satt jag o sjöng för skrutt, varpå hon stensomna :) gulleskrutt!


Va snälla handelsbanken är!

Eftersom att jag är kund hos handelsbanken och nu har fått barn, så kom detta med posten idag. Om att öppna sparkonto för tindra och så fick hon en gullig bok som hette var är apan märta? Haha gulligt! Då har vi en till bok att läsa.

Sparkonto till tindra kommer definitivt att skaffas! :)


Name it

Idag har skrutt riktigt våriga kläder på sig som hon fick av sin gudmormor ( hennes gudmors mamma som även är min gudmor så de måste ju bli gudmormor? Haha) kläderna är ifrån NAME IT. Tindra fick jättemycket kläder från henne som hon köpt där och ojojoj va fina/snygga/coola/söta kläder don har.

När barnbidrag o lön o mammapenning kommit så ska vi tre lilla familjen åka till sickla o shoppa på name it till skrutt då hon växer så mycket nu och så ska vi köpa kläder till mig till dopet. Älskling har redan fint att ha på sig :)

Men ett tips, besök name it :) dock vet jag inte än vad prisklassen är där då vi bara har presenter därifrån men de återkommer jag med när jag vet :)


Godmorgon!

Godmorgon!
Har precis ätit frukost. Idag blev de kaffe och två rostade mackor med potatissallad på. Haha lite skumt men de är riktigt gott faktiskt. En kompis visade mig de när vi gick i typ 6an haha! Plus har glömt köpa nytt pålägg så då fanns de inte så mycke att välja på.

Tindra sussar efter morgonamningen o jag tänkte kolla på greys anatomi. Har aldrig följt de riktigt men när ja kollat nåt avsnitt på tvn så fastnar jag jämnt i de så ska nog kolla alla serier från början till slut :)

Än så länge vet jag inte vad denna dag bjuder på? Det märker vi sen!:)


Godnatt

Godnatt säger tindra :)


Tänder ljus till minne av dig

Det här är inget jag skriver för uppmärksamhet, mer för att jag bryr mig och tänkt en del på detta idag.

Fick idag reda på att en bekant till mig har gått bort.. Saken är den att jag vet inte vad jag ska känna, känner mest en chock och tänker på min vän som stod personen väldigt nära.

Jag växte upp med den här killen i min närhet då han förut var väldigt mycket med min bror. Han var väldigt ofta hemma hos oss o var med hela vår familj ett tag av lite skäl. Men sen så ja ni vet hur de är när man blir äldre, saker o ting förändras.

Har haft från och till väldigt bra kontakt med honom och han har alltid vart en bra person att prata med.

Men som sagt för mig är det mest en chock då de känns overkligt och vi inte haft kontakt på senaste åren.

Ikväll tänder jag iaf ljus för dig och dem som stod dig nära.
Vila i frid Micke!


Bus med moster

När vi mött tindras moster i centrum köpte ja lite nödvändigheter hem o sen så köpte vi TIC kexen och brieost och så gick vi hem till oss och tittade på två hönor i högklackat. Så jäkla rolig! Såg den igår med älskling också och alltså jag grät fleeeera gånger av skratt! Ni måste se den! :D

När moster var här så bjöd tindra på världens skratt! Åh mitt modershjärta blev så varmt. U n d e r b a r a barn! <3
Hon har småskrattat då som ja skrev i förrgår, men dehär var verkligen rkktigt ordentligt :')

Här är lite bilder på skrutt från idag !


Leka med moster

Håller på att mata tindra, ska strax ner till centrum o möta syster o handla lite :)

Jag är så snäll. Skickade fint mms till syster från tindra (bild nedan) så då ville hon komma hit o umgås med oss :) hörs sen! :)


Godmorgon!

Idag brukar vi ju gå till öppna förskolan men skrutt är fortfarande hostig så vi hoppar det idag.
Istället blir det hemma, gå o handla mat och en långpromenix. Ska nog börja använda mig av appen "barnvagnsutmaningen" också. Glömmer helt bort den när vi är ute o går. Men väntar ju oxå på att nästa utmaning ska komma upp där :)

Skrutt halvsover i min famn så ska lägga henne o sen vika tvätten från igår, vi orka inte de igår haha.

Puss!


Mysigt att läsa med pappa

Idag vid 16 så hade tindra fortfarande inte sovit något speciellt på dagen, enbart några minuter i famnen. Så vi ska börja nu med att hon ska läggas för att vila någon/några timmar om hon inte gjort det redan.

Så vi bäddade henne i vår säng med kudden o filten och så flaskmatade jag henne o läste i hennes bok hon fick av biblioteket när vi va på första bvc besöket. När Tindra ätit klart så la sig älskling med henne o läste lite mer sen sov hon jättebra tills nu vid 20.

Nu ammar jag sen ska lillskrutt få busa på golvet på en handduk naken, det älskar hon. Skönt att få lufta från blöjan lite :).


Tvätt o städ

Hej på er!
Imorse var ja rätt grinig pga lite saker men de gick över o allt blev jättebra :)

Idag är de som sagt söndag o då är de ju tvätt o städdag som alltid så ni vet nog vad vi har sysslat med idag hehe.

Vet ni en sak jag tänkte på idag? På förmiddagen så var blommorna utanför porten jättefina och öppna (bild nedan) men nu när ja va ute så var dom stängda (bild nedan)
Undra om dom stänger sig för att de inte är sol på längre eller om dom bara gjorde så nu?:p

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_201480531.jpg" class="image">


Namnam för Tacos!

Idag till ära blev de underbara jättegoda tacos. Tindra höll oss sällskap i babysittern :)

Nu sover hon och vi ska se på skräckis.. Jag älskar skräckfilm även fast ja är mörkrädd och rädd för döden och massa annat. Men de är väl spänningen o kicken i att se dom kanske?
Tur att jag har min älskade gosebjörn (älskling) att krama om både under o efter filmerna.

Hoppas ni alla får en fin kväll!


Vår dotter har världens finaste skratt!

Tindra ler ju alltid asmycket o är en riktigt glad bebis men idag, när vi busade som vanligt så bjöd hon på två riktiga ordentliga skratt. Åh mitt hjärta smälte! 11 veckor och 1 dag gammal idag.

Our treasure, there are no words to describe our love for you. Mummy and daddy loves you soooo!


Cake pops!

Till dopet så vill min mormor som älskar att baka, såklart hjälpa till med det. Så hon kommer nog baka vanliga bullar och tjaa, nånting mer antar jag.

Men jag fick en Idé då ja läste på Marias blogg (fashionstars.blogg.se) ni vet hon jag fikade med som har fina sonen Liam? Hon hade bakat Cake pops till Liams dop och så tittade jag lite nu och de finns många varianter men de verkar så extremt lätt att göra så ska nog prova på det idag kanske? o se om de blir nå gott. :) vilket som så är dom riktigt söta!
Rosa cake popsen tagen från google och andra bilden lånad från Maria (fashionstars.blogg.se)


5 maj

Hellu :) har haft en så mysig morgon verkligen!

Tindra vaknade vid 6:30 och så gick vi upp, tittade på tv o så ammade jag henne. Så vaknade Älskling och joinade oss. När jag ammat klart så kröp vi alla tre ner i sängen igen och låg där i någon timme o mös :) det är så mysigt att tindra börjat "prata" så mycket nu också. Så hon bjöd på masssssa leenden som alltid och även massa prat hehe.

Åt frukost, så började vi kolla på "everything must go" medans tindra ammades igen, älskling gick o la sig igen o Tindra somnade. Så sen 10 har mina fina legat o sovit i sängen o jag har fixat lite inför dopet. Blev sånt krångel med inbjudningskorten så blev tråkig facebook inbjudan till de flesta och så ska ja bara köpa vanliga enkla inbjudningskort till Roys farmor&farfar o mormor&morfar samt till mina.

Idag har skrutt på sig svarta byxor och en fin rosa kofta som "tant" fia (fiaochnea.blogg.se) köpt på H&M :)

Nu hör jag att lillskrutt börjar vakna så ska lägga över henne till älskling så han får ett fint uppvaknande :)


God morgon underbara dag! :)

Här myses de för fullt! :) <3


Bumbo?

Jag har funderat på det här med Bumbo som nu är väldigt populärt.

Tydligen kan den användas från att barnet kan hålla upp huvudet själv. Vi är ju sugna på att köpa en sån men frågar är, är dom bra?

Alltså skulle ju vara kul o då även köpa litet tillhörande lekbord. Någon här som har testat?


Glömde tillägga

Glömde säga sista kryddan, paprika pulver!


Kycklinggrytan!

Har ju helt glömt att lägga upp receptet på den helt himmelska maten!

Det här behöver ni:
•1 kg kyckling (tror jag, tog hela ica basic påsen med kyckling iaf!
•1 gul o 1 röd paprika
•1 cremefraich paprika chili
• 1/2 cremefraich tomat basilika
• ca 4-5dl grädde (den sort ni vill)
•tandorikrydda
•currykrydda

1. Strimla kycklingen och paprikan i lagom bitar.
2.stek kycklingen och när den är genomstekt så häll i paprikan och stek allt en stund.
3. Häll allt i en kastrull och tillsätt grädden o cremefraichen.
4. Rör om och krydda med tandori och curry hur mycket ni vill.
5. Tillsätt ris
KLART!! :)


Hej på er!

Roy är ledig idag så vi alla tre låg jättelänge o mös i sängen. Sen dess har tindra badat, vi har ätit lunch, städat lite, fixat med inbjudningar till dopet då korten blev fel i antalet, o nu är älskling o handlar medans tindra sover i min famn och jag drömmer mig bort o tittar på Extreme cribs på MTV. Har ni sett det någon gång? Vissa hus blir man så jäkla avundsjuka på medans andra så tänker man "hmm hur tänkte dom där".

Jajuste, för några veckor sedan beställde jag ett startkit till nagelförlängning, både med tippar eller enbart gel, då jag redan har UV-lampa osv (så fick riktigt bra pris!!)
Med tanke på att ni är minst 40 unika om dagen och bra bit uppåt som läser min blogg dagligen men ni är vääldigt dåliga på att kommentera :( men om någon är intresserad så kommer jag även göra förlängning på andra som vill, tar väldigt billigt dessutom, enbart 200:- då jag mer gör de för att de är kul inte för att bli rik haha, hör av er om ni är intresserade. Jag ska skaffa en mail som är enbart bloggsyfte så det tar jag sen med och då kan ni även maila mig istället då ni kanske är... För fega för att kommentera? Haha nej vad vet jag! :)

Puss så länge :)


Det bästa jag vet!

Det bästa jag vet just nu är att äta på min hand, le och hålla i saker :)


Inte mycket som gjorts idag

Hej på er! Idag har de bara blivit mys i soffan och inte mycket mer än så faktiskt. Men de är skönt med såna dagar ibland med. Satt även på balkongen ett tag också i det härliga vädret, så skönt med sol på balkongen :)

Tindra ligger o sover o jag ska mysa med min älskade :)


Mys i soffan

Tindra har sovit sen hon åt vid halv tio i morse, jag åt lunch vid 12, o sen blev jag frusen så jag hämtade täcke o min lilla skrutt o sen dess har jag och min fina legat i soffan med täcke o myst. Hon sover fortfarande, aw mammas lilla sjukling. Ska ta temp sen också, men hon känns inte så jättevarm, bara hostig. <3


Sanning och konsekvens

God morgon!
Igår blev promenaden lite mer än en timme och sen hem o åt lunch och så tog vi de lugnt bara. Sen när älskling kom hem blev tindra så lycklig att få se sin pappa, hon skiner verkligen upp :)

Idag skulle vi egentligen på första mötet/träffen med föräldragruppen på BVC men tindra är rosslig och hostig i halsen så då är det nog bättre att vi stannar hemma idag. Men de är 5 träffar sammanlagt så då missar vi en bara :)

När jag var mindre, gick i kanske 4-6 där någonstans, så läste jag en bok som hette sanning och konsekvens, de var min favvobok då, och så tittade tydligen jag o nattis jämnt på den filmen (har dock inget minne av de haha)
Iaf, nattis sa de till mig att hon nu hade sett den igen. Så jag hittade den och nu ska ja se den tänkte jag. Kommer ihåg att de va min favvobok, och när jag såg hur omslaget till filmen såg ut så kände jag igen den också, men jag kommer inte ihåg handlingen nu för fem öre haha så de här ska bli kul, lite nostalgi på morgonkvisten.

Nu blir de frukost och filmen! Puss på er! :)


Hellu :)

Gud va jag älskar det här vädret, gör inte ni? :)

Har vart i kyrkan på möte o sen skulle jag upp på dropin:et på vårdcentralen för se hur de är med mitt nu öpppna sår. Men där var de helt fullt o när ja skulle fråga om jag kunde boka en tid så var hon i receptionen riktigt dryg o ba : " endast telefon bokning" o så gav hon mig en lapp med numret, usch för dryga människor!

Mitt humör är på topp iaf o nu är jag på en promenad o ska hälsa på fia på hennes jobb. Hon jobbar på ett kontor här i högdalens industri så från mig o dit till fots tar de väl en 20min. I detta väder är de bara skönt :)


Varning känsliga läsare!

I sånt fall kanske ni inte vill läsa detta, eller så gör ni de ändå för att nu blev ni nyfikna haha!

Nattis o jag körde kort o drack kaffe, jag går o kissar o så skulle jag bara känna hur svullen jag var vid svanskotan o då trycker lätt på för att även se om de blivit hårdare, känner att de blir blött på handen, då blöder jag! Ropar till, o ber nattis kolla så ja hukar mig fram o de bara rann blod!
Hämtar kompress, alsohlspriten o kirurgtejp, påvägen till sängen för att lägga mig o fixa de så rinner de ut ännu mer. Hmm detta har aldrig hänt förut?
Ringer mamma o hon säger att de nog är för att senaste operationen så skar dom bort en bit hud så att de skulle ta längre tid för det att läka ihop. Och att de då kanske öppnade sig lättare nu också iom att de nog är tunnare hud där fortfarande då de bara är 3 månader sen op. Men hon sa att de nog inte är nån fara.

Så nu har jag lagt om de jättetjockt o så blir de att gå till vårdcentralen imorgon o hoppas på att allt kommit ut så man kanske slipper akuten denna gången.
Skumt avslut på denna kvällen men hoppas de är över för denna gång då jag har min inbokade tid med kirurgen ang slutoperation på detta elände den 23 maj.

Med detta halvsnuskiga inlägg säger jag god natt!
Tack syster o kusin fia o lilla nea för en jättemysig dag!:)


Hemma

Kom hem för cirka en halvtimme sedan, syster följde med hit också.

Vi har haft en jättebra dag på skansen o verkligen njutit av de fina vädret. :)
Nu ska vi bara ta de lugnt, se en film kanske?
Här är lite bilder från idag o godispåsen jag fotade var bara för jag aldrig hört talas om dom förut o tyckte de va riktigt roliga haha!

Juste har fått frågan om var den fina blommiga filten är ifrån som tindra har i vagnen. Hon fick den i present av sin gudmor, den är från leksaksaffären Prinsessor o pirater som ligger i saltsjöbaden i tippen centrum :) finns massa olika färger tydligen :)


Fortfarande på skansen :)


Skansen med tjejorna

Åh hej fina maj!
Svanskotan är fortfarande ett helvete men jag håller ut!

Står på tunnelbanan med lilla sovandes skrutt i vagnen. Vi ska möta upp kusin fia (fiaochnea.blogg.se) o hennes fina dotter nea som blir 4 i sommar, samt min storasyster nattis. Så Tindra blir nog väldigt glad när hon får träffa sin ena moster :) vi ska gå på skansen o de ska verkligen bli jättekul! Jag minns inte när jag var där senast ens hehe.

Njut av de fina vädret allihopa, de ska vi göra! Puss


RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden