Morfar och Tindra! :)


Besök och fika!

Morfar (min pappa) ringde o fråga om han kunde komma förbi på en fika, o så va han här i 1-2 timmar o nu har han precis gått.
Han ville ju såklart komma och gosa med sitt barnbarn :)
Han köpte med maaassa gott! Stor kanelkaka (som... Jättefärsk sockerkaka med kanelfyllningen från bullar?) 4 donuts och ett paket med fyrkantiga små choklad-mint kakor o halstabletter till min dumma hals o påskmust. Så om nån vill ha fika så finns det här!
Alexsandra! Kom hit på onsdag så ska jag fylla dig o bebismagen med onyttigheter så killen kommer ut god och rund! ;)

När vi fikat klart så ville såklart morfar gosa med Tindra som någon timme innan hade stensomnat i babygymet. Men hon vaknade sakta o gosade med morfar en stund o lite med mig och bjöd på massa leenden o lite prat (ljud) , sen så somnade hon om :)

Morfar hade såklart med sig systemkameran och tog massa kort, går inte beskriva stoltheten man ser i hans blick när han tittar på sitt barnbarn, han skulle maila några bilder sen :)
Jag fick mig iaf en fin bild på Tindra o morfar :)


Mammas tuffing!

När morfar och hans fru kom in dagen efter att jag föddes så fick jag en astuff onepiece, jag är lite smal för den men annars passar den bra, men kolla hur tuff o söt jag är i den!


Usch :(

God morgon! Ni vet hur Tindra sover hela nätter o bara vaknar en gång o de då räcker med att ge napp o lägga henne hos oss? Inatt sov hon från ca 00 enda tills nu klockan 7 i sin egna säng! Duktig tjej vi har! :)

Usch när jag vaknade så kände jag hur ont jag har i halsen :( vill inte bli sjuk, blä :( så nu klunkar jag te, kan inte ens ha mjölk i för vi glömde köpa det igår, blääää! :( hoppas de försvinner, vill inte smitta Tindra ju :(

Nej nu är de frukost!


Både mamma och tindris är nybadade :)

Åh va mysigt det var att bada tillsammans! Och Pappsen satt bredvid såklart :) . Efter att Tindra badat en stund så tog älskling med henne upp o tog på blöja o klädde på henne sen mös som ett tag sen flaskade han henne o sen somna hon i spjällsängen :) mysigt när dom har sin pappa-dotter-mys :) undertiden tog jag ett skööönt bad och pysslade om mig själv. Riktigt härlig fredag :) vi hörs imorgon alla fina!


Middagsdags

Står o håller på med maten, blir potatis torskfile och dillsås. Tösen sover o älskling håller på med musiken. Ikväll blir det att bada tillsammans med Tindra för första gången, de ska bli mysigt :)

Här är lappen älskling skrev igår, så söt han är :)


Dagens goda lunch!

Tagliatelle med röd pesto (paprika cashew) och lite av den gröna klassiska peston också!
Och så såklart en avokado efter :)


Dagens gympass!

Slutade med att stumpan somnade! Gullunge! <3


i onsdags var det hockey!

Ska snart hoppa in i en varm dusch, passar ju på när sötnosen sover! Blev lite dåligt med bloggningen igår, men ska försöka bättra mig! :)

i onsdags, Ja då kom min tjejkompis Kimberli hit på morgonen då hon slutade 8 på morgonen. Hon jobbar som personligasistent och då jobbar typ 24 timmars pass hehe.
så vi handlade frukost och gick hit. Satt vid köksbordet och pratade, åt , gosade med tindris och bara va. vi satt där faktiskt tills typ 3 då Roy kom hem. timmarna bara flög iväg!
vid 17 ungefär kom min faster och hämtade mig, älskling och tindra så åkte vi hem till henne och åt middag. Celina min kusin, var också där med sin dotter och pojkvän. Celina ska ju få barn nu vilken dag som helst! åh va man längtar efter att få träffa lilla pojken :)
Sen blev det hockey, AIK-skellefteå och tyvärr vann ju skellefteå :/ men vi hade jättemysigt och kom inte hem förens 00 då de blev förlängning hela tiden. men vi hade jättemysigt :)

Igår så blev de hemma och ta de lugnt bara och sen så på kvällen lagade älskling mat och överraskade mig med romantisk middag!
Vi skulle kolla film och äta i vardagsrummet, men när jag går in i köket för att hämta mat så har han tänt ljus överallt och dukat fram på diskbänken och även skrivit en lapp!
såhär gulligt hade han gjort på diskbänken:

lägger upp en bild på lappen han skrev sen, de får ja göra via mobilen för har inte lagt in den.

sen satte vi oss i vardagsrummet, släckte ner och hade ljus och plankan tänd o så åt vi och tittade på film.
En riktigt mysig kväll verkligen!

Jag älskar att min pojkvän när man minst anar det kan göra så otroligt romantiska saker som gör att de pirrar i kroppen och man blir sådär eextra kär!

 

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så hörs vi sen!

PUSS!



Lyxfrulle!

mums! detta blir min frukostlunch nu då jag och tindris sov enda tills 10.20 :O Senså har jag ammat och röjt lite. Medans jag nu ska avnjuta godaste yoggin och juicen samt ciabatta med kalkon och avokado så ligger lilla tösen brevid mig här och jollrar och låter :) här var hon för 3 minuter sen då hon fortfarande sov :)

Mammas älskling <3

 

När jag ätit upp ch sett filmen så ska jag berätta om gårdagen! hur mysig som helst :)


Saltsjöbaden

Sitter på saltsjöbanan och väntar på att den ska börja åka med syster. Vi ska möta upp jojjo och hennes syster så ska vi hem till jojjos chefs kompis på smink homeparty typ. Jojjo fick det av sin chef i julklapp att då få välja några produkter från Mary K (?) som är märket på sminket som säljs. Och då även middag. Så jag o syster o jojjos syster blev medbjudna :)

Carro som är jojjos syster, blev såååå glad när hon hörde att jag skulle med för hon har längtat så mycket efter att få träffa lilla Tindris :)

Tidigare idag så åt jag o nattis våfflor för varkn hon eller jag åt de på våffeldagen så idag blev de vår lilla våffeldag, MUMS!!! :)

Ska bli kul o se hur Tindra reagerar när saltsjöbanan börjar åka, hon reagerar ju aldrig på höga ljud o de är jättebra att vänja dom vid de från början :) men hon lär väl sova nu som vanligt. Puss så länge nu ska jag vara social med nattis!


Träningstips!

Här ska ni få ett bra träningstips, som jag också ska börja med från och med imorgon!
Min syster tipsade mig att hon testat en träningsgrej som är 10 minuter och man gör typ varannan dag för då får även musklerna lite vila vilket som är viktigt. Denna heter The situation - Insane abs. Hon har nu gjort den i.. någon vecka? och hon säger att  hennes putmage har försvunnit. Vilket betyder att detta fungerar och då utan att köra någon bantning eller så. eftersom det bara är 5 veckor och 4 dagar sedan förlossningen så ska jag ju inte gymma för mycket och så än, men detta är 10 minuter om dagen varannan dag och de tycker jag känns okej!  Det är riktigt jobbiga övningar, provade nyss och jävlar va krävande alltså! Men jag är ju smalare än innan jag blev gravid t o m, jag vill bara träna upp magen och få den fastare igen och träna upp magmusklerna då dom särar på sig och lägger sig på sidorna under graviditeten för att göra plats. så detta ska jag nu prova från och med i morgon, så ska jag göra det i en månad och så återkommer jag med mitt resultat om en månad! Vill ni också göra? Här är videon!

Komigen nu kör vi!

Godmorgon skynda!

Hej hej! Blev väckt av att golvläggaren ringde. Han var här för någon vecka sen och kollade golvet då vi reagerat på att de är som ett hål under när man gick på ett visst ställe. Så nu är han här och fixar o donar. Tur att vi har två ingångar in till badrummet då vi inte får gå på dedär på 24h så att skummet torkar helt typ :S

Han verkar snart vara klar, skönt för jag är såååå hungrig! :)


Avundsjuka ? ;)


Smaskig wok

Har precis ätit RIKTIGT god wok med nudlar och fläskkarre bitar. Provade en ny variant o hade i kokosmjölk och en krydda som hette wok terriyaki (?) Tindris ligger o sover o ja myser i soffan med baby som spelar :)

Ikväll blir det glass med strössel! Köpte gammaldags vanilj o lakrits-strössel o även strössel som är små chokladkulor! Mums! :)

Vad har ni ätit/ ska äta för gott? :)


Ny header på plats!

Nu är nya headern på plats, men hela syns inte. hmm får klura på det. tryck på F5 för att se nya :)

Efterkontroll

Hej på er! Kom hem för en stund sen. Har varit hos Barnmorskan på efterkontroll och jag fick mvg höhö ;) nej (jo) men de gick jättebra! :)

Tog även en långpromenad och en sväng förbi affären o handlade :)

Idag skulle vi egentligen fikat med en annan mammabloggare men hon o hennes söta son hade blivit lite sjuka så vi fick skjuta på det. Another time :)

Nu kollar jag på extrem home makeover och ammar lilla prinsessan och dricker en jättegod yoghurt! Jag är inte för ekologiska produkter, köpte den för att den var billig och såg god ut, o de var den!:)

Om ett tag kommer nya headern upp som en snäll tjej gjort till mig, länkar osv då!:)

Pusssss


Godmorgon!

God morgon! Amning o mysbelysning, sen sovdags igen :)
Känner mig rätt pigg ändå men de är nog för att Tindra o jag sov från halv tolv-tolv där nånstans enda till nu halv sex! Visst brukar inte amma på natten då de brukar räcka med nappen o att bära henne till vår säng så somnar hon om på en gång, men inatt har hon inte ens vaknat för det! Duktig tjej mamma o pappa har <3

Plankans belysning har blivit väldigt svag sen jag senast använde den så de va svårt att få bra bild på den blir att köpa starkare ljusslinga någon dag, men inte för stark. Men men , de här är nu iaf, har bara den o tvn på. Mysigt!


Bilden på plankan kom inte med?

Skitapp när man lägger upp bilder -.- här är den


Plankan uppe

Nu sitter plankan fint på väggen! Vi ska bara gömma sladden på nåt sett och så får ni bättre bild ikväll då man ser belysningen bakom :)
Plankan är från en båt, Astoria eller nåt sånt heter den, den båten sjönk typ 1800 nånting utanför blekinge och så spolades delar upp på vårt landställe på Långören som är en ö i blekinge skärgård. Mamma hittade flera plankor för några år sen när hon gick ett varv runt ön längst vattnet :)

Var förbi Rusta också och köpte trosor. Dom hade ju spetshotpants som är min favorit, för bara 10:- så köpte ett gäng :) och även två filtar att täcka den fula soffan med tills vi köper en ny snygg soffa. Men behövs nog två filtar till då de inte räckte till armstöden. Men de får bli i veckan typ :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464188.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464188.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464222.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464222.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464381.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_195464381.jpg" class="image">


Söndag

Hej på er! Idag är det söndag men de är man inte bitter för!
Det är ju våffeldagen och också min och babys dag! Idag har vi vart tillsammans i ett år och 6 månader :) <3
Så kommer ju också mamma hit och lillasyster för att hjälpa till o få upp plankan på väggen och en sväng förbi rusta :)

PLUS detta uuundebara väder!

Bild från balkongen nu


Ett sånt minspel!

Igår blev vårt hjärta 5 veckor. Senaste veckan har hon blivit riktigt duktig på att grimasera! Hahaha! 😃
Vissa grimaser skrattar vi så vi gråter när hon gör haha! Som den nere i vänstra hörnet eller uppe i högra hahaha! Älskade skrutt!


Filmmys

Har ätit jättegod lax i ugnen med citronsås och potatismos till. Nu blir det Kinder maxi choklad och film! :)
Imorgon blir det att ta en sväng förbi Rusta, kanske IKEA och så få upp min fina planka på väggen. Kanske låter dumt men ni kommer bli förvånade över hur snygg den är när ni ser den :)

Puss så länge!


Älskar vädret!

Dålig update idag då vi inte har gjort nånting alls! Asskönt först, men fick ett ryck för en timme sen typ. Är så van nu att städa diska o göra fint medans baby jobbar så nu när de är helg o vi lata oss så blev jag så städmanisk! Haha. Så nu är de fint hemma, Tog Vagnen ( med Tindra i såklart ) och gick på prommis och nu är vi påväg till mataffären innan vi ska gå hem igen till pappsen som spelar o njuter av sin ledighet :)
Här är jag just nu och kom på att ni har ju inte sett vår otroligt snygga vagn!

Det är en teutonia fun, brun som ni ser stilren o fin! Åh va jag älskar denna vagnen :)
Sittdelen är även brun den med, men med massa blommor och även vit och blå är den. Beige också kanske? Aja :) vi är helnöjda iaf :)


MUMS!

Jag har fått en "thing" för kinder maxi chokladen o brukar köpa minst en sån liten i veckan. Men när baby va o handlade innan vi skulle laga mat, så överraskade han mig med att ha hittat stor förpackning med såna på matdax! 6-pack för 10:- MUMS!

Ikväll blir det kolla när älskling spelar ps3 (och spela lite själv med såklart) mysa med Tindris när hon vaknat, och så fönstershoppa (via datorn höhö) och titta ut lite saker från IKEA som jag tycker vi ska köpa till lägenheten. Har ju mer än 700 i presentkort där fortfarande :) kanske blir en sväng förbi där på söndag när mamma ändå kommer hit för att få upp min fina planka på väggen och så ska vi även en sväng förbi Rusta :)

Puss så länge!


Duktig mammas tjej är!


Mysdax

Helluuuu :) sitter och myser i soffan med Mina älsklingar! :)

När baby kom hem från jobbet så hade han överraskat med att köpa lite kul nya spel till ps3n. Han vet att jag älskar driv3r som finns på xbox, men de fanns inte till ps3, så fick senaste Driver spelet istället och de verkar jättekul! Sen också lite slakt o sjuktspel, kanske många inte visste men jag ÄLSKAR såna spel, tex på pc är favoriten left for dead :)

När älsklingen sen gick in o skulle pussa på vår fina prinsessa som låg och sov i spjällsängen, så vaknade hon och när han började prata med henne och hon såg vem det var, då kom leendet fram! Åh va vi älskar att hon nu börjat le medvetet. Nu är det inte längre de så kallade "nervryckningarna" längre (förutom när hon ler o skrattar i sömnen då da) men kul att man ser utvecklingen och att vi varje dag nu börjar få fler och fler fina medvetna leenden när vi gör saker :)

Wellwell, fredag idag o de slog mig nu! Haha lite efter.. Vad bjuder denna dag på för middag? Hmm...

Förresten ni kanske undrar vad som hände med att åka till nacka forum? Well slopade den planen och blev hemma istället med en fin lugn promenad i solen här.

Sen jag köpt rosa färgen som jag använde till Tindras bokstäver, så har jag haft SÅN STOR LUST att måla mera saker, typ sånt som finns i hemmet eller så..? Förslag någon?

Puss så länge! :)


Lunchdags!

Precis kommit in från en långpromenad i solen. Shit va härligt väder ute!!! :)
Något är knas med blogg-appen så går inte publicera inlägg som har bilder -.-

Men men. Nu blir det lunch, pyttipanna och så avokado såklart! (minst en om dagen,helt beroende) :)

Puss så länge!


Detta inlägget skulle upp via mobilen kl.9.30 men appen funka ej i mobilen

Godmorgon härifrån mamma och pappas säng. Pappa har åkt till jobbet och mamma ska ta mig till soffan, titta på Bert fjärt och mata mig :)

Idag ska vi till Nacka Forum och träffa moster och gudmor! Igår när moster var här så va moster,mamma och pappa så roliga att jag log ibland när dom höll på att knasa sig framför mig. Då blev dom ännu gladare :)

Här är jag just nu!


Åh vilket väder!

Goddag !
Strålande sol, värme och vårkänslor! Åh detta är en bra start på dagen.

idag blir de lite halvtaskig uppdate tror jag. Pratade med min syster, hon ville gärna komma hit och umgås med mig och Tindris. Så hon ska börja åka snart :) Och klockan 14 kommer min kontaktperson hit också för att kolla på lägenheten då hon inte varit här än :) och träffa världens sötaste bebis också säger hon :) haha lite kul med tanke på att hon själv har fött 3 barn och ändå säger hon att Tindra är den absolut sötaste barnet hon har sett. och det är många som sagt så även då de själva har barn.
Jag menar inte att skryta, säger bara sanningen. Men såklart, Tindra är de sötaste och finaste jag har.

Nu ligger hon och pratar/låter för sig själv i babygymmet och tittar på sakerna som hänger från den. hon har märkt att när hon sparkar på kanten så rör sig djuren haha!
Jag ska passa på att äta upp min frukost som jaag segat med och sen bädda och sminka mig :)


Bärsele?

Det är ju så att jag och älskling fick ett presentkort på Babyproffsen, då vi väntade Tindra. Men vi har inte användt det ännu då vi inte visste vad vi behövde då vi har de som behövs i princip. Men idag upptäckte jag vad som behövs!
eftersom tvättstugan ligger i huset snett brevid, och de är ofta fullt kvällstid så att som idag fick jag ju ta vagnen me osv som jag skrev förut. Då är det ju perfekt med en bärsele! så mycket lättare då ju! och även skönt att ha nu i sommar!
så det blir nog en bärsele för pengarna! Men är det någon som vet ifall babyproffsen har bra utbud på bärsele INTE bärsjal ?

Får bli en tripp förbi där nån eftermiddag i veckan eller i helgen :)

åh mamma jag älskar att bada

Såhär ligger hon och sprattlar och ser så nöjd ut! hon verkligen myser i badet.

image description

Skulle vilja bada med henne, så funderar på om det ska bli lite mamma-dotter badmys ikväll :) då får älskling ta lite bilder :)

 

 


Bokstäverna!

Såhär blev resultatet:

Vi är jättenöjda!

Tog bilderna igårkväll, därav att de är så mörka bilder. :)

 


Hej på er!

ursh va de ska hacka och ha sig :(
I måndags efter BVC så mötte jag ju som sagt upp syster och jojjo. Vi gick i snöstormen (SJUKT!?) hem till oss och åt lunch och snackade :) Moster (min syster) var överlycklig att få gosa med sin lilla systerdotter igen. hon bytte gärna blöja och bar henne hela tiden! :) gullisar! Jojjo drog vid 14.30 och nattis stannade kvar. vid 15 kom älskling hem så hjälpter jag, syster och baby åt att plocka upp de sista kartongerna som vi inte orkat ta tag i. Sen lagade baby mat åt oss tre och överraskade genom att duka jättefint i köket och tända ljus och fixa. Tindra vaknade lagom till när vi skulle äta, men vi satte henne i babysittern vid oss i köket. och såfort syster käkat klart så tog hon upp tindra och gosade ännu  mer :)


På kvällen sen framåt 22 nångång, så följde jag henne till tunnelbanan medans älskling och lilla prinsessan hade lite pappa-dotter mys :)

Igår skulle nattis kommit hit igen för att hon gärna vill spendera mycket tid här och de tycker jag bara är kul för de är kul att vi börjar umgås mycket igen! :) Men tyvärr så kände hon sig lite hängig, så då ville hon inte riskera att komma hit o smitta Tindra. dock tror jag det mer är så att Tindra smittade nattis då hon har vart lite småförkyld de senaste dagarna.

Igår mös jag och tindra i sängen nästan hela förmiddagen, sen så när älskling kom så gick vi och handlade, åt god middag (couscous med stekt strimlad kyckling i hemmagjord sås gjord på grönpesto, cremefraich och röd starkpesto) sen blev de mysa till en film :)

 

Idag så är det tvättdag. fanns inga andra bra tider så betyder att eftersom tvättstugan ligger i huset brevid och baby är på jobbet så måste jag ta vagnen och klä på tindra varje gång. Så när jag slängt in allt i maskinerna kl. 10 så tog vi en långpromenad och köpte även blöjor. Vi var såå nöjda med pampers newborn 2-5kg förut, men så fort hon bara kissat en droppe typ så luktar det liksom en blandning av kiss och konstig gammal blöja. så nu blir det HUGGIES blöjor istället! har hört att dom är bra, och har även haft prover på dom och dom verkar såå mycket bättre :) IAF, nu har jag precis ätit lunch, Tagliatelle pasta med pesto'sarna i. mums!

Nu ska jag göra i ordning lite kaffe sen lägger jag upp bilderna på Tindra bokstäver som jag (dåligt av mig) inte lagt upp ännu! Kommer även upp bilder från i helgen då Tindra badade. åh som hon älskar att bada!

 

 


 



Min blogg hacka igen :(

vi hörs när den fungerar!

Bvc!

Hej på er
Blev inget morgon inlägg då jag glömde bort bvc idag nästan. Men vi hann! Kom 5 minuter sent bara :)
Lilla skruttan växer så de knakar nu!
När hon föddes: 49cm och 3140g
Idag (4 veckor+3dagar): 54,8cm och 3920g! :)
Nästa Gång vi ska hit blir till läkaren på 6 veckors kontroll längtar redan! Är så kul att komma hit o se hur hon vuxit på alla sätt!:)

Sitter här i amningsrummet o ammar Tindra så hon är mätt o belåten när vi går härifrån. Idag kommer gudmor och moster(min vän jojjo och så min storasyster nattis) på besök så ska se hur långt dom kommit då de skulle möta mig här i centrum nu efter bvc så skulle vi ta en promenad och gå hem till oss på en fika :)

Vi hörs sen!:)


Massa mys!

Hej på er! Ingen update idag då vi har köpt o byggt säng, haft mormor (min mamma) förbi och så har Tindra o Baby haft pappa-dotter mys medans jag pysslat om mig själv, och sen var de hockeymatch på tvn AIK-luleå och sen så köpte vi sån där ni vet pizzadeg? Vi tog en sån o gjorde värsta maffiga Calzonen så nu är man riktigt mätt! Haha. Och nu är de myspys :)
Så imorgon kommer alla bilder upp som lovat! :)

Puss och hoppas ni har lika mysigt som vi!


Dagens simpla middag!

Har gjort annat istället för att fixa med bokstäverna, men det kommer upp i morgoninlägget eller senare ikväll :) nu ska jag kolla på film och mysa med min älskade dotter och titta på roligaste Dumma mig, fast engelska off course! :)


Bokstäverna!

Sitter och ammar tösen, roy gick nyss så ja o snuttan är själva.

Pappa o hans fru var som sagt här förut o tog med fika, egentligen ville ju pappa kramas med Tindra så hon ska veta att det är hennes morfar hehe men tjii fick han då hon sov under hela tiden dom var här. :p

Om tösen väljer att vila lite när vi ammat klart så tänkte jag sätta upp de fina bokstäverna vid spjällsängen, annars får det bli senare :)
Fick en fråga var de kom ifrån också, både dom och penseln och färgen kommer från panduro!:) bokstäverna kostade 8:- styck om jag minns rätt, penslarna kostade 20:- tsm och färgen 39:- :)

Kul att iaf några av alla er läsare har börjat komma fram och kommentera lite, de har ju blivit en del läsare sen lilla tösen kommit, men det är bara kul för då ger de mig en chans att få ett ansikte på er också för jag mer än gärna går in och kikar på era bloggar också! :)
Ska jag kika in era? Slänga en kommentar om ni inte redan gjort det :)

Puss så länge!


Morfar på besök!

Tindra ligger här i min famn, ska lägga henne i spjällsängen snart så man kan göra lite lunch att få i sig :) )

Nu är bokstäverna färdigmålade, har gjort två lager och det blev jättefint :) men morfar (min pappa) ska komma hit om nån timme så får sätta upp dom och göra klart bokstäverna i eftermiddag :)

Nej nu är det lunchdags :)

Bild från då kusin fia var här med sin dotter :)

 

 


Chipsen!

Alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) påminde mig om chipsen ja visade igår, cheeseburgar-chipsen. Om vi säger som så, de smakade INTE cheeseburgare iaf haha! Det tror jag nog nästan är lite tur med tanke på att blir nog fel med chipsutseende och konsistens, men med smak av en typ donken cheeseburgare (haha de va de jag trodde dom skulle smaka typ)!

Alltså dom var inge speciella så tyckte jag inte när man bara tog en, men jag gilade dom när man tagit några. Vissa saker måste man ju typ "vänja sig" vid först. Lite rökig smak typ, mer än så går nog inte förklara smaken, men jag gillade dom :)


God morgon!

Idag blev det verkligen sovmorgon. tindra sover ju oftast från 01 till 07. Inatt sov hon från 01:15-08:20!! :)
Nu har hon precis ätit och ligger på mig o halvsover medans jag tittar på vänner :)

Igår så målade jag första lagret på bokstäverna, sen lagade jag kokt potatis, stekte laxfiléér i matlagningsgrädde med citronpeppar och salt på och sen så hade vi citron och dillsås till. Så sjukt gott det blev! Dock var vi så hungriga så glömde helt bort att fota först hehe :)

Nej nu ska vi lägga oss i sängen o gosa med pappsen :)
Puss så länge!


Pysseldax!


Cheeseburgae chips?

Blev ju bara tvungen att prova då vi såg dessa! Hahahaha någon testat? Recensionen blir ikväll!


Sno saker med barnvagn?

När jag jobbade i butik, så sa de alltid till en att man skulle kolla lite extra noga på de som gick med barnvagn. And i did offcourse! Med tanke på hur lätt de är att glömma saker.

Nu har jag sett det hela från barnvagnssidan. Älskling o ja var o handlade nyss, så ska vi betala och då märker jag att för första gången har jag INTE plånboken på mig -.- så då gav älskling tillbaka alla varor som han lagt ner i påsen, eller ja hela påsen rättare sagt och så går vi eftersom att jag behövde hämta plånboken hemma. När vi kom hem märker vi att Älskling la ju en vara UNDER vagnen o den glömde vi helt bort! Men jag är för feg för att lämna tillbaka och de var ändå 20:- bara... Har någon av er gjort nåt liknande? Det slår jag nästan vad om att ni har gjort! Fia vet jag iaf haha!

Hoppas inte killen i kassan märkte det men inte våga säga nåt för nu är jag utanför och ska handla de vi skulle köpt förut. Han kanske inte minns mig nu när jag kommer utan barnvagn? Hoppas!


Bildregn!

sådär ja!

Skruttisen börja gilla mer och mer att ligga i baby-gymmet och bara titta runt. och speciellt nu när hon kan fästa blicken helt, då kan hon ligga länge länge och titta på leksakerna eller när man själv springer runt och städar. så här snällt och fint låg hon både tisdags då vi hade besöket och i onsdags då vi lagade och åt middag :)

onsdagens godheter: Middagen var ju hamburgare och sen den goda desserten!

igår i farsta inhandlades det som sagt bokstäver, färg och penslar så i eftermiddag när Tindra och älskling har lite pappa dotter mys så ska jag sysselsätta mig med det här!

Tant fia kunde inte slita sig ifrån att köpa detta linne till mig, så vi har likadant hihi

såhär snyggt är linnet på!
så detta är dagens outfit dåra hehe. Måste säga för att ha klämt ut en unge för en månad sen så är jag jävligt snygg!

visst magen är inte helt fast än eller så, men den ser ju snygg ut hehe. när jag börjar träna, ojojoj då jäklar kommer magen bli fast och fin ! :)

 

Tant fia köpte även detta till tösen! Hur sött som helst!

 

Nej nu måste vi röra oss mot soc!

 

Puss på er alla, vi hörs sen!

 


Im back!

Herregud va min blogg har hackat och inte kunnat göra inlägg typ.. Men då pratade jag med servicesidan på blogg.se och då va de nån bugg eller något men nu ska det fungera igen!

Så vad har jag haft för mig? I tisdags så gjorde jag en överraskning tillsammans med älsklingens barndomsvän som han vart lite oens med o inte träffat på lääänge. Så jag pratade med henne o tyckte de kunde va kul om hon kom hit. Så då mötte jag henne i centrum men sa att jag skulle handla mat bara o så när vi kom hem fick älskling värsta chocken :) sen på kvällen mös vi bara :)

I onsdags tog vi det lugnt, mös, gjorde egna hamburgare o sen till efterrätt blev det oliver, jordgubbar och brieost.

Igår så åkte jag o lilla skrutt till farsta o mötte tant fia haha (fiaochnea.blogg.se)
Gick i affärer o bara umgicks :)
Köpte bokstäver o färg då jag ska sno en idé från min kusin celina fast mindre, och så köpte tant fia lite gulligt till Tindra som hon inte kunde låta bli ( tusen tack! ) och ett linne till mig. Visar bilder på allt strax!
Hittade gullig choklad till min stora älskling också som jag överraskade med när jag kom hem.
Sen lagade vi mat ihop o mös framför tvn :)

Nu ammar jag Tindra, sen ska jag sätta mig vid datorn så ni kan få bild på allt!
Efter de ska vi till soc o lämna in papper. Puss så länge!


Test 5?

Test nr 5 ??


Dumma blogg!

Bloggen dummar sig! Jag skriver imorgon istället då jag har en del för mig och även då blogginläggen är krångliga och tar mer än 30 minuter att skriva och försöka få inlägget att synas och att lägga in bild går inte ens! :( Så vi höra imorgon alla fina :)


Mammas skatt

Mamma och pappa älskar dig av hela våra hjärtan!

Sen dag ett då hon kom till oss så har hon bjudit på leenden både i sömnen och några vakna, fast de sägs att när de är såhär små så är det egentligen nervryckningar eller nåt sånt, men vi tror att vår prinsessa bara är väldigt glad av sig :)

Just nu ligger hon i babygymet och har massa knasiga ljud för sig och tittar runt medans jag äter sen frukost ochtittar på henne :)

Här är bild nu och en från i morse då hon va mätt och belåten och ett litet smil blev det iaf :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1913341/images/2012/pic_193707117.jpg" class="image">


Jysk

Åh va underbart väder det är ute!:)
Har inte vart iväg till soc eller så än då jag istället fick va hemma o invänta vårt nya vardagsrumsbord. Så nu har vi större o bättre bord där iaf. Nu är jag på en promenix påväg till högdalen centrum. Älskling är påväg från jobbet o kliver av där istället så att vi kan gå förbi jysk o titta på duschstång o annat som är behövligt :)

Puss så länge o hoppas ni oxå är ute och njuter!

 


Mysigt!

Tittar på vänner och ammar. Sen blir de att klä på sig och åka förbi soc sen till apoteket och köpa lite "bra att ha saker" Till Tindra.
Här är bild från mitt o Tindris morgonmys efter frukostamningen imorse :)


Godmorgon!

Godmorgon på er! :)
Andra natten i rad som Tindra sovit från ca 00-01 ungefär tills 7! Hur skönt som helst för mig. Mammas duktiga tjej! <3

Sitter o har precis ammat klart o lagt in tösen i sin spjällsäng. Nu är det frukost för mig, risifrutti o två rostade mackor med skinka o ost :)

 


Renskavsgryta

Står och lagar mat, blir renskavsgryta med Ris till :)

Farfar o Sinikka kom som sagt hit, hade tårta kort o blommor med sig :) så vi smaskade tårta och pratade :)

Efter att dom gått har vi inte gjort så mycket, tagit de lugnt i sängen o tittat på dekorations inspiration på IKEA för ja har rätt mycket på mitt presentkort där :)

Nej nu är de back to cooking!

 


Skötbordet

Har ju glömt lägga upp bild på skötbordet!
Här är det, väldigt enkelt men praktiskt :) SÅÅÅÅÅ mycket snyggare än den såg ut från början. ( är ju egentligen den klassiska IKEA SNIGLAR skötbordet )


Min farfar

Sitter här o har precis städat lite, diskat o gjort mig i ordning medans älskling har myst med vår lilla prinsessa.
När jag va klar kunde jag inte motstå att roffa åt mig tösen o mysa lite, så nu halvsover hon o snuttar på nappen i min famn :) åh va vi älskar dig vår finaste skatt <3

Farfar (min, inte tindras) och sinnikka är påväg hit på en fika för att träffa lilla tösen för första gången och se vår lägenhet:)

Här är vår prinsessa just nu i min famn <3


 


MELLOMYS?

Godmorgon! Sitter och ammar och tittar på DH. Inatt sov tösen första hela natten! Från ca 1 till nu 7! :) hon vaknade till mitt i natten, jag va så trött så då gav jag nappen och la henne i vår säng nära mig så stensomna hon :)

En fråga, har nu på morgonen läst 4 bloggar i mobilen o alla har gjort inlägg o skrivit "mellomys" WHY??

Hörs senare! Puss


Säsong 7 någon?

Hej allihopa!:)
Efter maten o ett avsnitt så kom baby hem, så åt han sen så tog vi fram badbaljan o badade vår lilla prinsessa. De var första gången HELA hon badade, har blivit mer avtvättning innan då vi inte haft badbalja o jag inte fått bada än. Men hon gnällde till sen så låg hon o sprattla med benen och njöt :) glömde fota men får göra det nästa gång :)

Sitter o myser i soffan med stora älsklingen, lilla älsklingen sover i sin spjällsäng. Jag tittar på DH och älskling spelar ps3 :)

Förresten, någon av er som vet var man kan få tag i HELA säsong 7 av Desperate housewives med swesub? Ja alltså då... Gratis hehe..

Nej nu blir de Ben & Jerry o de två sista avsnitten av DH på säsong 6.
Puss på er alla!

 


Fiskgratäng!

Hej på er! Sitter och ska precis hugga in i fiskgratängen som jag lagat! Mums! Tösen sover o älskling skulle träffa sin förra granne ( han var granne innan vi flyttade hit, så nu bor dom fyra minuter ifrån istället haha!) så de blir att äta goda maten själv framför desperate housewives. :)

Idag var de fullt ös, massa djur o prat och kakor o te o kaffe o promenad och mys! Har haft en jättebra dag med nära o kära! Glömde helt bort att fota t o m haha. Har bara en bild från när jag var påväg och skulle möta fia och nea där vid elva.

Men ska se om fia lagt upp/lägger upp några bilder sen så får jag sno dom ;)

Nej nu ska jag hugga in i maten och se ett avsnitt innan baby kommer hem. Maten ser inte god ut, men ja har provsmakat o den är asgod!:)

 


God morgon Lördag!

God morgon!
Sitter och äter frukost medan mina älsklingar ligger och sover i sängen.

Pratade med kusin (fiaochnea.blogg.se) för en stund sen och hon o nea skulle börja röra sig hit snart så då ska jag möta dom i högdalen C eftersom de tar bussen från Farsta :)

Nu ska jag sminka mig sen lägger jag in bild på vårt praktiska skötbord :)


Gratis skötbord? Ja tack!

Hellu :)
Middagen bestod av fläskfilé, pommes, vitlökssmör och kryddig bearneas :)

Tindra hade lika bra tajming som alltid och vaknade när jag ätit klart , så skönt att hon 99% av gångerna vaknar efter ja har ätit. Bra samspel mellan mor o dotter ;)^^

Mamma ringde tidigare och sa att hon hittade ett skötbord på blocket jättebilligt, som var lite hembygge. Alltså från början var de ni vet den tråkiga IKEA SNIGLAR skötbordet? Men så var de om-målat och pysslat med så nu var det riktigt praktiskt, plus skötbädd då också som var tvättmaskinbar.
Vi har inte köpt något än då vi inte kommit iväg till IKEA eller annan butik för att köpa. Så mamma ringde hon som la ut annonsen och tjejen säger då "kommer du idag får du det gratis plus en badbalja".
Så mamma åkte dit och hämtade de. Visar bild imorgon! Mycket snyggare än vad jag trodde, maybye you'll be surprised to! :)

Nej nu säger jag godnatt för bloggen. Snorpan ligger o sover, jag har "inrett" skötbordet o tagit hand om disken (haha låter som en riktig hemmafru) medans grabbarna tar en öl o spelar ps3 :)

Imorgon kommer mamma, lillasyster, kusin fia och hennes dotter nea hit på fika och så promenad till djur-gården (bandängens djur) som bara ligger ca 2 minuter från vårt hus nu. Så de blir stoj o bus imorgon :)

Puss o gonatt!


Gosa i sängen

Ligger i sängen och myser med lilla älsklingen som nu är mätt o belåten :)

Vid 14 plingade de på dörren, blev helt chockad, då var det Stora älsklingens bror, alltså Tindris farbror :)
Vi hade bestämt att vi alla skulle äta gott o umgås ikväll så de är vad vi ska göra denna fina fredag :)
Och klockan 15 ungefär kom min stora älskling hem också :))

Vad gör ni ikväll?

Såhär är Tindras favorit ställning att ligga på nuförtiden.(bilden nedan) Hon är i stort behov av närhet och mys just nu, vill ligga nära HELA tiden när hon ska sova oxå, så har hon vart i några dagar nu, och så har hon varit även inatt också. Men de är mysigt, blev lite svårare på natten då ja först inte förstod att de var de hon ville men sen gick det lika bra som alltid.Mormor (min mamma) kallar Tindra för lilla grodan för hon ligger så uppåt ihopkuren när hon ligger såhär! Aw min lilla älskling :)
Här är bild på nu, och även en bild på Tindra och hennes farbror kaj som är här idag, men den bilden är från bb när hon var 2 dagar bara :)


Lyxlunch ^^

Sitter och tittar på säsong 6 av desperate housewives och ska äta lunch. Har städat här hemma lite grann och diskat och nu blir de lyxlunch höhö. Pan pizza och avokado. Tösen sover så sött efter promenaden :)

Vi hörs senare, puss!


Jag är tillbaka!

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka!
Har ägnat all tid med mina älsklingar och fixat i vårt nya hem o sådär så har inte riktigt haft tid/ork/lust att blogga men har ändå saknat det massor!

Så nu kör vi nya tag!
Sitter just nu på BVC och ammar min lilla prinsessa. När Tindra föddes vägde hon 3140g, och idag på hennes 3 veckors dag vägde hon 3550g så hon går stadigt upp nu, känns jättebra! Idag mätte vi inte men förra veckan va hon ca 51 nånting om jag inte minns fel, o hon föddes som 49cm så allting går som de ska :) nä nu ska jag spela nya favvo-spelet "draw something" medans prinsessan äter klart, sen blir det långprommis som alltid!:)

Idag är tindra helrosa och så tryck på tröjan. Bättre bild får ni senare :)


RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden