Rättelse!

Skrev i inlägget innan " skriv eran så skickar jag in er också" men menade skriv eran bloggadress så man kan KIKA in eran o se vilka som läser min :) om ni vill, är ju frivilligt offcourse ;) puss


Tack för länkning!

Tittar på en jättespännande film med älskling, The thing heter den. Blev bara tvungen att skriva ett snabbt inlägg då jag såg att jag hade blivit länkad av en annan bloggare va roligt tack så jättemycket!:) skriver via mobilen så kan länka den bloggaren senare :) kom en många nya läsare också va roligt!:) nu ska ja koncentrera mig på den spännande filmen. Imorgon på bloggen blir de:

• fixa designen lite julig.
• fixa min header.
• lägga upp magbilden som jag aldrig gjorde idag!
• titta igenom kommentarerna. Skriv gärna era bloggar så kan jag skicka in er också :)

Ska se om ja kan få hjäkp av någon med första o andra punkten... Någon frivillig? ;)

Puss så länge!


Myser på hög nivå!

När jag kom hit till pojkvännen efter allt jag gjort idag, då har han släckt ner, bara tända ljus och kommer framspringandes o kramar mig, pussar på mig och magen och så står vi och kramas läääänge. Så mysig! :)

Och idag så beställde vi mat från Grekiska kolgrillen, en jättegod restaurang som ligger precis runt huset!
Sen dess har vi sett film och myst och nu ska vi fortsätta med det! Så bild på magen dyker upp imorgon istället, tänkte säga "hoppas de är lungt?" men de är ju skitsamma för jag bestämmer på min blogg mohaha!

Ha en fin kväll allihopa så kanske de blir nåt inlägg sen eller så hörs vi imorgon!

Fyfan va jag mår bra!!!! :)

Dagens shopping :)

Nu har jag precis kommit hem till pojkvännen. Mamma o jag skippade forum o åkte till farsta istället, tog en snabbis förbi kusinens jobb också och lämnade saffran o haribo kalender som jag hade köpt åt henne :)

Köpte tubhalsduken för 60 och två sett med armband för 10:- styck på H&M, sen blev de ju VIP rabatt också, o så blev de röda ljushållare från rusta. De kostade bara 5:- styck :)

Bättre bild på armbanden får ni senare eller imorgon :) puss


I bilen :)

Nu har vi köpt lite julklappar o ätit lunch :) mamma är på jakt efter nåt fint att ha på sig imorgon på deras firma fest så nu ska vi släppa av syster hemma hos sig i orminge o vi tar en sväng förbi forum för o hitta nåt fint till mammsen :)

När ja kommer hem sem blir de nagelvård for real! Ursh kolla hur hemskt de ser ut just nu!


Hos mamma :)

Hej på er :) nu kom ja o syster kom precis hem till mamma. De blev bara lite små shopping på HM men god frukost :) visar er senare!

Nu ska jag mamma o syster åka till brisak på värmdö o lite andra butiker, kolla lite julpynt o julklappar :) puss!


Riktigt god morgon!

Sådär! Godmorgon på er! Jag skulle ha hunnit med tunnelbanan innan men när ja va vid stationen så kom jag på att jag inte hade mitt H&M klubbkort med mig o kil om man inte får komma in utan den liksom :p så gick snabbt tillbaka o hann med nu tunnelbanan efter. Dock lite öm i sidan av magen men de är så lillstumpan i magen visar att jag ansträngt mig för mycket och eller gått för snabbt. Har lärt mig de nu efter de senaste veckorna. Får be syster att vi går sakta dit så är de ingen fara :)

Nu börjar jag bli hungrig, är inte van att gå hemifrån utan frukost i magen. Tur att man får frukost där, hoppas de blir nåt smarrigt. Nu ska jag ringa upp min syster. Vi hörs sen :) puss o kram!

Btw! Någon mer som stör sig på att vara ute såhär dags? Jag blir alltid så förvirrad då det ser ut som kväll ute. Haha :)


Gravidkaledern!

Tiden går fort, nu är det bara tvåsiffrigt fram till förlossningen!! :)

Du är på dag 183 av 280. (65,4%).

Du är i vecka 27.
Du har gått 26 fulla veckor och 0 fulla dagar (v26+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 97 dagar kvar till beräknad förlossning.

Godmorgon!! :)

BLir riktig update om ett tag! nu måste jag fixa mig! don't forget, går in i ny vecka idag så kalenderna kommer upp också :) Magbilden får ni vänta på tills i eftermiddag då jag har mycket att göra! :)

Upp med tuppen!

Nu kryper jag ner till pojkvännen i sängen. Jag ska upp vid sex, möta syster ca tio öve sju i slussen. Har glömt att berätta för er att jag blev inbjuden till en ny V.I.P frukostshopping på H&M! Så vi ska vara där 7:30 o då äta frukost o shoppa o dessutom få massa rabatter! Hur bra är inte de??

Så nu blir de nanna kudden o drömma mig bort om shopping jul o bebis!

Sov sött allihopa!:) puss


De här kläderna!

De här är kläderna till lillan :) dålig kamera dock... De är en rosa blå randig body, en vit body med svarta kanter, röda lilleskuttmjukisar, en söt blå blus/topp med röda volanger o sista bilden är en ljusrosa klänning i mysmatrial! :) så fint in real o om ja haft bättre kamera:)


Kläder till tösen :)

Fick med mig pojkvännen ut som fick gå tidigare från jobbet. Vi gick en sväng förbi hem till mig, hämtade post o då hade ja fått en avi " yes lilla skattens kläder " utbrast jag på en gång för ja visste ju va det var ;) visar dom senare! :) nu har ja lovat pojkvännen att sy hans jacka så vi hörs sen :)


Slänger i mig lite lunch!

Slänger i mig lite lunch, blev pastasallad :) sen ska ja bege mig hem, kolla om lill - tösens kläder kommit o sen till centrum köpa nål o tråd o lite annat kanske :)


Titta vad jag precis beställt!



Och dett känns riktigt bra ska jag säga er !
Med tanke på hur jag kämpar fram o tillbaka med rökningen och nu går de ju riktigt bra dessutom, enda problemet är ju de att jag ändå smakar av folk ibland och det är den vanan jag måste sluta med också!

Jag har inte rökt en hel cigg på.. några veckor? men ändå så smakar jag ibland och jag vill verkligen bli rökfri och jag vill inte få cancer och allt sånt.. varför ska man liksom betala för att leva ett kortare liv? Hur jävla dumt som helst!

Så då tänkte jag, blir jag sugen eller så.. ja då har jag denna oddwolf cigg! Den här på bilden som jag nu beställt, den är återladdningsbar och ser ut som en vanlig cigg i princip. och man fick med 4st smakpatroner, finns hur många smaker som helst att välja på men tror att dessa bara var vanlig " cigarettsmak "

Det bästa är ju att den är helt ofarlig så behöver inte vara rädd för att jag utsätter mitt barn för någonting alls, och man kan dessutom röka den överallt då den enda rök som kommer från den, är vattenånga!

Haha man kan nästan tro att oddwolf har sponsrat mig på detta inlägg men det har ingen gjort, men vill bara dela med mig! :)

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Dag 21 - Ett annat ögonblick

Vid ett ögonblick kan jag ligga och sova, vid de andra ögonblicket hör man någon som gör "mysläten" (intern sak med pojkvännen haha går inte att förklara utan att man måste ljuda det för att visa) sen kramar mig och tittar på mig med sina fina ögon och stora fina leende!

God i love mornings!


Godmorgon!:)


Vagnar

Sitter o kollar lite på blocket mest för nöjes skull för insperation, o jäklar va folk som säljer vagnar! Kolla bara här när ja sökte på sån vagn som vi ska köpa av kusinen, kom upp hur mycket som helst! Jag är dock nöjd att vi köper av kusinen för då vet man vem som haft o att inget är fel osv. Annars skullr vi ju köpt en ny vagn :)


Woho!

Börjar ju bli grym på det här ;)


Detta köpte jag till mig själv!

Översta, en deo o aloevera vaselin för hela kroppen, 10:- st på dom på Inn & Finn!

Örhängena o korset med ormen är ifrån en liten smyckesbutik i gamla stan. Kostade bara 20:- styck!!! Var jätterea :)

 


Ont i fötterna!

Nu har jag precis sagt hejdå till dom andra och väntar nu på min tunnelbana hem! Vi har gått i hela gamla stan i typ alla butiker o sen runt i tcentralen och hötorget! Så nu värker fötterna och magen kurrar. Hittade dock bara en julklapp, en stor till mamma o sen smycken o behövligheter till mig själv haha! Visar när jag kommer hem. Nu kommer min tunnelbana :) puss så länge!


Påväg till stan!

Nu är jag påväg till tunnelbanan, ska möta jojjo o nattis i slussen för lite julklappsshopping :) idag har jag pälströjan, mammajeansen och vita skinnjackan :) dock kallt om händerna så blir nog förbi åhlens för att inhandla de mysiga pälsvantarna :)
Puss så länge :) ps! Gillar att man ser min smil-grop astydligt på bilden haha :)


Godmorgon!

Låg kvar i badet till lite över elva. Höll nästan på att somna i badet för att det var så skönt! Så när jag klev upp så väckte jag älskling o så gick vi o la oss på en gång.

Nu är det dags för frukost :) puss


Obligatoriskt bad

Hej på er! Har precis lagt mig i ett skönt
Bad, passade på när pojkvännen ändå somnat på soffan, söt han är :)

Ska läsa en liten "bok" jag fick av barnmorskan i torsdags o äta mandariner som jag skalat i ordning. Sen blir de nog att mobilnörda sig lite hihi :)

Förresten ja såg att de blev konstiga kopior på bilderna i förra inlägget? Jag h a t a r när det blir så! Men ska försöka fixa det på datorn i morgon :)

Puss o kram hoppas ni har/får
En lika mysig advent som jag har haft o har :)


Advent mys :)

Såhär fint blev mitt pyssel :)


Pysseldax!

Eftersom att den adventsljustaken som jag ville ha va slut, så blir de nu pysseldax!


Ursh

Påväg o ska handla lite. Fyfan de är
Verkligen INTE första adventväder ute alltså! Kallt blåser o blött!:(


:)

Blev inge adventshopping men såg en fin adventsljusstake på Ica här som jag tänkte köpa ikväll. Nu håller jag på att göra sen lunch, Pastasallad :)

Här är iaf lite fint på hallbyrån :) det är babys gulliga tomte som man även tänder ett ljus i :)


Första advent!

Hej på er! Denna förmiddag har gått i städa o diska- tecknet!

Snart blir de en sväng till centrum o inhandla iaf något fint såhär till första advent :)

Hörs om ett tag!


Min önskelista!

Här är några av de sakern jag önskar mig! dock lär jag väl köpa blusen längst ner, vantarna och halsduken nu i veckan :)


Brittish chips

När pojkvännen o ja var inne i stan idag så tog vi en sväng förbi Saluhallen också ( de e väl den i medis där även bion ligger? ) så på en våning upp ligger en brittisk liten butik så vi titta lite där o provade på lite roliga chips. Det var småpåsar så vi köpte 3-4 o nu har vi provat denna som va jättegod faktiskt :)
Nu blir de att kolla på Adulthood, asbra tror jag, har bara sett ettan som heter kidulthood :)


Hemma sent!

Hellu :) sitter med syster o väntar på bussen. Blir inge skjuss hem då kusinerna fråm tullinge för en gångs skull åkte gemensamt i en bil o de va fem stycken så. Så syster o ja fick en prommis på ca 20 min till bussen o nu ska den komma snart. Syster blir upplockad av sin pojkvän då dom bor precis i närheten här så. Men jag är väl hemma om en timme eller så. Jaja har haft en trevlig kväll med god mat iaf :)

Puss


Glöggfika innan maten :)

Nu ska blir de glöggfika i väntan på
Syster o att man ska bli klar. :)
Tycker iof inte om glögg så för mig blir de alkoholfri cider :)


Dubbelmoral? -japp!

Sitter på tunnelbanan o har börjat min 45 minuters resa till nackas skogar höhö ^^

Sitter o äter på en mandarin då jag kom på mig själv o vad jag HATAR när andra gör på tunnelbanan/bussar.
Det här stör jag mig på när folk då gör på dessa platser:
• Äter mandarin/apelsin/nötter pga lukten!
• Äter saker som låter mycket eller smaskar!
• Pratar väldigt högt i telefon o speciellt om de är på något språk som då även låter riktigt irriterande!
• stör mig även på folk som bara luktar allmänt illa!

Saken är den, jag tycker de är helt
OK om jag själv käkar nåt eller de jag är med, prata högt i telefon gör ja dock inte, men tänk då vad andra tänker om mig istället? Alltså visst de är inte ofta ja äter nåt på bussar/tunnelbanor men liksom ändå jag hatar när andra gör de men ändå gör jag de själv någon gång ibland. Då kan man börja snacka om dubbelmoral.

Detta var iof my first time som ja käka mandarin ute men ändå.

Nu ska jag spela lite wordfeud :)
Puss o kram


Hemma igen:)

Blev bara en snabb-julshopping för pojkvännen, så nu har han bara min julklapp kvar oooh undra va han kommer köpa :)

Nu blir de vila en stund sen klockan fyra blir de att åka mot nacka hem till mormor o morfar. Fick höra att varken bror eller mamma ska dit då de är sjuka :/ men storasyster o de från tullinge kommer iaf :) hoppas på skjuss hem sen då så det inte blir så sent!

Vi hörs om en stund puss!


Hej på er!

Vi vaknade vid sex, ja gick upp åt frukost o nu har ja sovit fram till en halvtimme sedan. Gjorde mig snabbt i ordning o nu väntar ja o babe på tuben, jag ska hjälpa han köpa lite julklappar. Dock väntar jag att köpa mina tills på måndag då jag ska julshoppa med jojjo o syster :)

Ikväll blir det middag hos mormor o morfar med familjen o eventuellt kusierna från tullinge :)

Puss så länge!


Önskelista åt lillskruttan!

Är ju då saker som jag verkligen vill att hon ska ha och som jag verkligen är sugen på att köpa, men tänkte det är ju lite roligare att göra sån här lista, sen imorgon kan jag lägga upp en önskelista med vad jag önskar till MIG själv också. hehe :)


Mums!:)


Badet!

Ligger i badet o mobilnördar, dunkar musik o njuter av prinsessans sparkar där inne :)

Pojkvännen skulle förbi grannen (de e hans killkompis) ett tag o då kände ja att då passar ja på att ta ett varmt bad, ryggen vill inte riktigt sammarbeta idag heller, dock är de bara eftermiddagar/kvällar som de känns i ryggen.

Nej nu ska ja tvätta håret raka benen osv hörs sen! :)


Tävling!

Jag är faktiskt med och tävlar om en helt ny Iphone 4s! Jag brukar aldrig tävla på sånt här eller så, men jag kände att min mobil ändå sjunger på absolut sista refrängen nu för den blinkar och stänger av sig osv, aja..tänkte man kan ju alltid vara med i en tävling då :) Chansa såhär lagom till jul! :)

 

Nu har ja matkoma så vi hörs senare! Puss o kram!!!! :)



Pizzakväll!

Sitter med baby på en pizzeria i bandhagen, vi blev tipsade om att de hade amerikanska pizzor såna där stora ni vet? Så idag blir onyttig dag med pizza o sen har vi köpt Ben & Jerrys också.


Riktigt mysig pizzeria faktiskt! Åh nu är dom klara, så ska vi gå hem o äta till en film :) puss


Gott med blåbärs-smoothie :)


Café

Sitter o väntar på bussen i slussen, ska åka till min kära vän angelicas jobb i henriksdal. Ni vet där jag jobbade en dag för någon vecka sen? Hon har stängning själv så tänkte hålla henne lite sällskap :)

Vet ni vad jag gjorde efter frukosten? Slocknade o sov till typ 11! Va helt slut haha. De här senaste dagarna har jag vart morgonpigg o sen helt slut igen. Kan nog ha att göra med att magen växer så mycket nu så ja känner hur de känns som någon "drar ut" magen eller vad man ska säga o det tröttar ut kroppen rejält! Åh nu kommer bussen så vi hörs sen! :)


Mums!


Uppe med tuppen igen!

Vaknade klockan 6 o då var baby
Redan uppe. Han hade vart pigg i typ en timme haha! Ändå har han inget jobb idag haha. Så nu blir de mysfrukost o ljus o titta på nån skum svensk film som heter typ Jango Film verkar va dålig men de får vi se :)


Älskar tända ljus när man badar :)


Cozy!

Då skönt att ligga i badet o bara vara.. Kändes på en gång bättre i ryggen också, underbart!

Medans jag väntade på teet så passade jag på att betala mina räkningar eftersom mina pengar kom i eftermiddags! Först asglad med massa pengar på kontot, betalade räkningar o la undan pengar till mat så ba poff några tusenlappar fattigare. Tänk va skönt om man slapp räkningar! U.n.d.e.r.b.a.r.t de skulle vara!!! :)

Nu blir de mobilnörda o njuta av mitt te och min älskade gullunges sparkar där inne! Tror hon kommer älska att bada lika mycket som sin mor med tanke på att de blir alltid extra mycket liv o sparkar när jag badar. Så hon verkar älska när sin mamma badar och sjunger!:)


Edit! Fel svar!

hej på er!
kusin fia frågade förut var kalendern kom ifrån och jag tänkte helt ärligt på dendär fotoramen haha vet inte varför kom på de nu o kände mig jättedum!

Den finns här i högdalen att köpa! På matdax om den inte är slutsåld dock men den finns även på ica i bandhagen. enda ica:n jag sett som har den faktiskt! I'll text you about it cous ;)

nu blir d göra färdigt inför badet!

Myskväll

Älskling tittar simpsons, ja slötittar samt ligger i sängen o mobilnördar mig. Har sån värk i vänstersida i ryggen.. Ursh :/
Älskling tycker vi ska skaffa sån där massage grej, kallas typ för UFO. Vet nu vad ja menar? Liten grej som har typ fyra ben som ett ufo och vibrerar. Ska ju tydligen va jättebra för ryggen. Så tänkte kolla på de på måndag när man ändå ska in till stan och handla!:)


Idag åt vi tacos mums! Vi va så hungriga o glupska att det inte blev en bild ens, hehe :)


Nej blir nog ett bad med ljus o en kopp te. Ska nog ställa in de röda ljuslyktorna också kan nog bli fint :) haha flyttar runt dom hela tiden, nu står de här breve sängen :)


Påväg

Sitter på tunnelbanan nu påväg hem, va ju på möte ang lägenhet. Fortfarande dött på lägenhetsfronten tyvärr men vi kom på en lösning som kanske kan skynda på det hela så de hoppas man på nu!

Fia frågade var kalendern jag la upp igår, var man kunde köpa den. Och jag kommer helt ärligt inte ihåg. Det var i nacka forum, i den nya delen, antingen något av de två våningsplanen som även hm och new yorker ligger på. Har för mig att de är våningen under BIkBok. I en inrednings butik som var rätt liten. Dålig beskrivning ja vet men glömde helt bort att skriva upp vad den hette så ska försöka kolla de på datorn sen :)

Nu ska jag gå av! Kramkram


Snabblunch

Nu har man precis kommit hem från barnmorskan! Lilla skruttan mår jättebra och magen växer som den ska :) älskar att lyssna på hjärtljudet! Kunde dock inte spela in ljudet till baby för att min iphone alltid ska ge så starka störningar på allt o då speciellt på den där hjärtljudslyssnaren (doppler?) Så baby får lyssna på nästa BM-besök den 19/12 :)

Aja nu ska ja äta några köttbullar ocj även morötter med dipp som är kvar från igår. Annars kommer ja bli döhungrig under mötet med soc om lägenhet. Ska ju vara där ett! Så vi hörs senarr puss puss!:)


Lägenhetssök och förlossningar

Hej på er, sen efter frukosten och ett avsnitt vänner så har jag suttit bänkad framför datorn o sökt lägenheter ( sov ska/skulle hjälpa oss men just nu står de helt stilla då puckot som har hand om alla lägenheter väljer att ta semester mitt i allt? ) som tur va ska ja på möte idag om större lägenhet. Nu är de ju mindre än 15 veckor kvar tills vår tös kommer och vi vill gärna ha en större lägenhet tills dess. Så ja hoppas mötet idag går åt de håll man hoppas!


Hat även suttit o läst massa förlossningsberättelser, kan inte sluta förvånas över hur extremt olika det är för alla. Visst de är lite skrämmande, men o andra sidan så när de skriver om första stunden i barnets liv osv så blir man istället tårögd!


Nej nu måste ja börja göra mig i ordning. Ska vara hos Barnmorskan 11:15. Dock skönt att de är här i högdalen o bara tar 5 minuter att gå :)
Men ja ska dit själv för första gången!
Älskling var hemma från jobbet igår pga ryggsmärta så då är de bättre att han går till jobbet idag. Vi får ändå en ny tid om max en månad o jag tänkte spela in hjärtljudet åt honom så han inte missar vår tös :)


Nåväl dax att börja fixa sig! Strosar runt i pyjamas byxor o den största tröjan jag äger, för en vecka sen dolde den fortfarande magen men inte längre haha! Så nu har ja inga kläder som får magen att "försvinna". But it's okay, jag älskar min fina mage!!:)


Morgonpigg!

Godmorgon på er! Jag och pojkvännen vaknade Vid halv sex o var jättepigga o baby behöver inte gå upp förens sju typ. Nåväl blev tidig mysig morgon o nu har han precis gått till jobbet o jag ska äta frukost. Drack te förut så nu blir de juice avokado och två ost-skink-gurk-mackor och vänner ;)


Kära tomten!

Den här hittade jag när jag och jojjo var i Forum i måndags! Visst är den fin?
Kostade 499:- men känns som man kommer verkligen njuta av den! Man tar liksom ett fota varje månad fram tills ett års dagen! riktigt fin, vad tycker?

Lite sugen även på den undre som det står prinsessa på, den råkade dock bara hamna med på bilden hehe. men båda var väldigt fina. skulle vilja ha båda till tösen när hon kommer :)

Titta nu har jag fått en kalender!

När älskling och jag var och handlade så köpte han en kalender till mig! Så nu har jag en Haribo kalender! Jag typ skuttade ut ur affären som en liten flicka hahah :)



Sen så när vi va inne på Jysk och andra butiker så berättar jag vad jag funderat på i julklapp till kusin dottern Nea, och då säger Baby att han också gärna vill vara med och köpa nåt till Nea. Så vi har kommit på jätte bra sak som Nea ska få som hon kommer bli jätteglad över ! dock kan jag inte skriva de här, för kusin (fiaochnea.blogg.se) får inte heller veta vad det blir för paket ;)

Nelly.com!

Nu har även sakerna från Nelly kommit. Det första riktigt tjejiga sakerna jag köpt nu sen vi fick veta att det är en liten dotter vi ska få! Jag är så nära att skriva hennes namn hela tiden men det ska jag låta bli! bara våra nära o kära som vet just nu ifall man ändrar eller så ( är så fint så lär ju inte vara därför vi ändrar, mer om det inte ser ut som en liten ****** när hon kommer till oss )

ahwell, här är sakerna:

tvåpack rosa strumpor, så söta och små! :)
Och en Rosa napp med en krona på hihi!

Ljusrosa Body med volanger på! riktigt söt. och så är de ju body under så man kan ha antingen bara strumpbyxor/leggins eller jeans eller så till. riktigt söt! åh vill att hon ska komma ut så man kan prova allting.

Mamma och pappa längtar efter dig <3 :)

Yves Rocher!

Här är sakerna från Yves Rocher, sen lägger jag upp ett inlägg precis efter med Sakerna från Nelly som kom idag också!

Detta beställde jag:

Ljuslyktorna, stärkande baslack, topplack och en fransk manikyr penna.

och en julstrumpa som jag och baby kan lägga varandras paket i :)


Detta fick jag med gratis!!! :

Fint trippelhalsband, tuben är en dag-gele-ansiktskräm samt en stor burk värde 400:- med nattkräm! :)
lite bättre bild på halsbandet:

dock mycket snyggare o glansigare in real :)


Detta är så kul när man handlar från Yves Rocher för man får alltid så mycket extra till liksom!
Beställde även en till sak men de kan jag inte visa upp här då det är en julklapp :)

Vecka 26! (25+0)

Nu är det fullt liv i magen varje dag och nästan alltid så fort man rör vid magen :) så mysigt. och nu har magen verkligen börjat sätta igång och växa ordentligt! :)



Godmorgon vecka 26!

Godmorgon på er!
jag har de två senaste nätterna bara drömt om lilla tösen i magen men väldigt konstiga skumma drömmar, så när ja vaknar så vaknar jag upp o måste verkligen fundera igenom vad jag drömt haha! låter skumt ja vet! :P

Nu ska jag precis äta frukost. Sen kommer de vanliga gravidinläggen upp och magbild såklart :)

Puss o kram så länge!

btw, här är två av sakerna jag beställe som kom igår. röda ljuslycktor med snöflingor på! Har dom tända just nu men funderar på att beställa fler o ge bort i julklapp för dom va riktigt snygga och kostade bara 2 st för 29:-! Bättre bild kommer sen. men har dom tända nu och mörkt i rummet, är så mysigt på morgonen! :)

Fiska efter fler läsare!

herregud vad man märker när folk fiskar efter fler läsare. som de här tillexempel:

Visst den undre kommentaren kan ju va kul. men den övre. om ni inte ser vad de står så står det " Hej sötnos! Skulle du vilja gå ner i vikt snabbt? Jag har gått ner 3½kg på 1 vecka, kika in! "

alltså common! Jag är gravid då bantar man ju förfan inte :P Där märker man att personen skickar de där till alla bloggar de kikar in på för att fiska flera läsare.. blir så opersonligt då. alltså visst som den undre ba: " va tycker du om de här o de här" men den övre komentaren var verkligen för mycket, då vill man ju inte ens kika in typ hehe. förstår ni hur jag menar?

Korvstroganoff och simpson!

Nu är det dags för korvstroganoff med ris och titta på simpson!

Ni får veta senare eller i morgon vad som mitt stora paket från yves rocher innehöll ;)

puss o kram så länge!

Hahaha!


hämta ut paket!

åh fick precis sms-avi om att mitt paket från älskade Yves Rocher har kommit och att jag kan hämta ut det eftet 17 :)

åh jag vill hämta det på en gång!

Roliga är att jag beställde kanske 4 saker sen skulle ja få massa gratissaker för att jag var en trogen kund och för jag fyllt år och massa saker så det ska bli kul att se. Därför ja älskar att handla därifrån också. man får alltid mycket för pengarna! :)

Nu ska ja lägga mig brevid baby som kom hem för ett tag sen o slocknat i sängen nu. ska ligga o kramas en stund sen blir de långprommis som blir lagom att hämta ut mitt paket på hemvägen igen! :)

Puss o kram!

Ang vagn!

Har fått två frågor via mailen (?) kanske står på den där bloglovin eller någon annanstans. men iaf tänkte svar på frågan för det är två om samma sak :)

såg nu att det blev rätt suddigt men på frågorna står det:
" Vad ska du ha för vagn? "
" Har ni funderat på vagn? Dags för att fundera på det nu när det närmar sig kanske ;) "


SVAR:
Vi vet redan vad vi ska ha för vagn ! Såhär är det, min kusin fick en dotter för snart 3 ½ år sedan och då köpte hon en ny Teutonia vagn. den har både ligg och sittdelen samt skötväska. Liggdelen har ju då bara hennes dotter haft, samt sittdelen också och inget av dera hade hon speciellt länge innan hon sedan skaffade en ny sittvagn. så vi ska köpa hennes vagn med alla tillbehör till mycket bra pris och då antagligen även deras spjälsäng också. Så att det är faktiskt redan löst. vi ska bara göra själva "bytehandeln" hehe. Men eftersom att jag och pojkvännen letar för fulla muggar efter lägenhet så kanske vi väntar lite med att ta dom istället för att proppa in dom här när de ändå kan vara hos min kusin ett tag till :)
Såhär ser barnvagnen ut. sökte runt lite och det är en Teutonia Fun -08.

Den ser väl exakt ut som på bilden om jag inte minns fel :)

Det är den perfekta vagnen tycker jag dessutom då den tar lite plats och är lättstyrd och dessutom snygg!

Såhär sägs det om denna modellen : "En Teutonia fun, marknades minsta vagn.. iallafall på bredden. Den är enbart 49 cm bredd, lättkörd, väger inte så mycket, jätte lätt att vika ihop och väldigt snygg"

Så vi är väldigt nöjda över att det blir den vagnen! :)

 


Dag 20 - Den här månaden

Dag 20 - Den här månaden

Den här månaden.. 

-har de ju inte varit något jobb alls, skittråkigt!
- Magen har vuxit så otroligt mycket!
- Känner av sparkarna från lilla prinsessan så starkt och tydligt hela tiden, underbart!
- Jag har kännt mig så mycket snyggare än vad jag gjort på ett tag.. förra månaden hade ja en liten "nere period" eller ja om man tänker självkänslan osv.. men nu är den tillbaka och jag känner mig snygg och fräsh i mig själv!
- Vi har fått veta könet på vår lilla älskling som blir en liten tös! :)
- Vi har bestämt både för-mellan och efternamn på prinsessan! :)
- Köpt första mamma kläderna!
- umgåts mycket med min mamma och lillasyster igen vilket är underbart!
- Följde med min fina vän johanna på shopping o forum ( shopping för hennes del jag är dock fattig just nu höhö)
myst en massa med min underbara <3

Det soom är kvar denna månad då som jag vet att jag ska göra är :

- Barnmorskan den 31/11
- längta efter pengarna som kommer den 25e..
- Börja julhandla tillsammans med syster, johanna och antagligen mimmi.
- Mysa med min underbara älskade pojkvän, såklart! <3
- Träffa kusin fia någon dag, saknar henne ! och har dessutom 4saffran påsar som ligger o väntar på henne för att ja köpte de så billigt här i högdalen! ( 10kr styck )


Mjaa.. vad mer? det får vi se :)

Mysiga morgon sms!

God morgon på er!
Ska precis äta frukost. vaknade för en stund sen av att min fina pojkvän skrivit gulliga sms!

Men vi höra om ett tag så ska jag äta nu, är väldigt hungrig :)

Puss o kram på er!

Vi hörs imorgon!

Har haft en jättebra och mysig dag. kom hem för kanske 2 timmar sedan och sen dess har jag och baby lagat mat och nu kollar vi på film. passade på att skriva när han ändå gick ut för att röka. Men vi hörs imorgon istället :)

Puss o kram på er!

Facelook of the day


gjorde lite smålockar idag bara och så enkel sminkning, bara mascara och ögonbrynspenna. Samt en liten uppsättning med luggen. dock ser ja att jag inte alls fastnar på bild idag. ursh tycker jag ser ful o sneögd ut på bilderna, men när jag kollar i spegeln ser de fett bra ut! har ni också såna dagar ibland? haha.

nu ska jag klä på mig. Blir mammajeansen och min munktröja med pälsluva och vita läderjackan :)

eftersom min mobil inte har några pengar eller så, så blir det ingen uppdatering om de inte är gratis internet i forum. har för mig att de har de där så vi får väl hålla tummarna! Annars hörs vi i eftermiddag!

Puss o kram!

Dag 19 - Detta ångrar jag

Dag 19 - Detta ångrar jag

Oj.. det är verkligen en svår fråga.. För jag vet helt ärligt inte riktigt vad jag kan säga att jag "ångrar helt"..

Det jag därimot kan säga att jag kan få ångest av att tänka på vissa saker ( om man nu kan böja frågan så eller hur man ska säga )
De jag då kan få ångest av att tänka på är tillexempel:

-jag och kusinerna och syskonen säger hela tiden att vi ska hälsa på de äldre släktingarna och njuta för annars kommer vi i framtiden ångra det, dock så är det bara prat fram och tillbaka tyvärr och jag tror vi alla har lite ångest över det. och det är något som vi kommer ångra om vi inte gör något åt det.

Ja som ni märker så var det en svår fråga för mig. Jag har fler vänner som skulle svara saker som att det ångrar hur de betett sig mot familj&vänner när de haft vissa perioder osv.. men jag har liksom inte riktigt varit sån mot mina föräldrar osv..

Vet en sak nu när jag börjar skriva som jag faktiskt ångrar.. Det är att jag inte lyssnade på mina vänner när de sa att mitt ex (eller vad man nu ska kalla den dåren ) inte var bra för mig och bara lekte med mina känslor. Han sårade mig hela tiden men jag gick hela tiden tillbaka till honom för att jag trodde att jag älskade honom. Men helt ärligt, nu när jag har Roy. så vet jag verkligen att det jag har nu är kärlek tillit och jag älskar Roy! Det jag hade med tim.. ojojoj det var ingenting helt enkelt.. Det enda jag fick ut av de var att mitt hjärta blev sårat gång på gång.. Så ja, det är en sak jag ångrar att jag var dum och inte lyssnade!

Jag är verkligen tacksam för att jag har en så underbar pojkvän nu som jag har!


21-11-11

Godmorgon godmorgon!

Vaknade med den lyckligaste pojkvännen! Han snoozade ett tag men när han gick upp var han hur pigg och glad som helst. Så skönt med en pojkvän som har bra morgonhumör då jag själv i princip alltid har bra morgon humör!

Har precis varit och handlat lite. ( Ja vet det är som en standard nu att handla på morgonen ) men det är så skönt för det är alltid så jääkla mycket folk inne i matbutiken annars. men nu vid 7 när dom öppnar så är det max 10 pers där inne, så himla skönt att handla då. Annars brukar den vara knökfull o då blir man bara så jäkla stressad när man handlar!

Nåväl, nu ska ja äta fralla och dricka mjölk o sen slänga i mig två celmentiner såklart (!!!) och titta på Simpsons.. sen blir det att göra mig i ordning. Ska möta fina Johanna i Forum halv elva :)

Men innan jag drar så blir det iaf en till från listan! :)


Puss o kram!

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Dag 18 - Min favoritfödelsedag

Oj.. rätt svårt tycker jag! Men jag tror att min favoritfödelsedag var när jag fyllde 18 år!
Fyller ju år den 24 oktober så då hyrde jag en lokal och hade lokalfest från lördagen den 23e inpå natten och då början på den 24e.

Hela festen var underbar och askul! och då sov ja över hos min faster i orminge då min pojkvän va trött och åkte hem tidigare. Sedan på morgonen fixade vi i ordning lokalen sen åkte jag hem till min älskade som hade köpt en uuuunderbar parfym till mig som jag tittat på jätte länge. sen på eftermiddag/kvällen så åkte jag och älskling in till gamla stan där hade jag och mamma bokat bord för de närmsta släktingarna+ deras respektiver så vi var ett 20tal på restaurangen Movitz som ligger i gamla stan, Skit mysig! och jättegod mat! så åt vi alla där och hade mysigt och jag fick massa fina presenter. Dock blev några besvikna på att när jag väl fyllt 18 så drack jag inget, men det var ju för att jag var så bakis från dagen innan haha!

kvällen slutade med att jag och pojkvännen åkte hem till honom och bara kollade film och mös.

Ja, detdär måste nog vara min bästa födelsedag tror jag! För då fick jag verkligen fira den med alla som jag ville fira min stora dag med.

UNDERBART!

Julkalendrar?

Nu börjar det ju dra ihop sig mot jul! julklappsköret är jag rätt lugn och bekväm med då jag nästan vet exakt vad jag ska köpa till alla, men nu kom jag och tänka på den mer ego-biten. Jag brukar nämligen ha kalender! Förra året fick jag av pojkvännen ni vet den där stora Åhlens kalendern full med smink och tillbehör osv?Så här såg den ut förra året:
Men i år tänkte jag ta en vanlig chokladkalender... tills jag upptäckte att HARIBO (godiset) har en egen kalender hihi lite roligare då ja inte gillar chokladen i julkalendrar!

Jag vet, jag är konstig. men ofta i chokladkalendrar så tycker jag att smaken är lite.. tidningsaktig? Nej jag vet inte, men brukar inte alls gilla smaken av den chokladen som är i kalendrar.. Men jag vill ju ändå ha en kalender så.. då borde ju Haribo kalendern bli perfekt!

dessutom när jag ser de där Hello kitty- chokladkalendrarna i butikerna ( dom har sålt de på matdax i ca en månad för bara 10:-) så tänker jag hela tiden på mitt kusin barn nea! hehe, den gullungen älskar hello kitty, så jämnt så fort jag ser något med hello kitty så tänker jag på henne!
( här är en bild men jag har dock inte sett just DENNA varianten på hellokitty kalendrarna, men det var den jag hittade på nätet hehe! )


helsnagg och ångest!

Hej på er! det här har jag roat mig med :

Det roliga är att det är bara början!
Det där är här i garderoben hos pojkvännen, massa saker jag aldrig använder och som jag inte kommer använda efter graviditeten heller, så jag ska skänka dom! Står stora tunnor här ute som skänks till barn osv. så varför då inte göra något bra för andra på en gång!
Men ni ska se hemma hos mig.. ojojoj 40 gånger så mycket kläder som vad jag har hos pojkvännen. men jag ska ta tag i det i veckan.. imorgon blir bra ! hoppas jag känner lika pepp för det imorgon då haha!


Pojkvännen gjorde helsnagg ändå men nu har han ångrat sig! dels för att de blir extra kallt, jag kan inte pilla med mina långa naglar i hans hår och att mössan inte sitter lika skönt nu när det är så kort haha! Gulle han är. Men jag måste medge att han var fan fett mycket snyggare i de än va jag mindes. Dock älskar jag ju hans hår också... tur att han passar i allt ;)

Nu har vi precis ätit middag, blev makaroner och köttfärssås al á Rebecka. ASGOTT! :)
nu blir de mandariner som är min nya craving igen ( har kommit tillbaka till det igen hehe ) och simpsons! :)

Sorry att de inte blev så mycket uppdate idag, men har som sagt vart mycket hemmaplock osv så :)

HJÄLP!

Sitter och är lite orolig just nu. Min pojkvän har sen vi träffades i princip alltid rakat håret ni vet på allra allra kortaste. men nu har han inte gjort det på någon månad o låtit de växa ut. och han passar så GRYMT BRA i de!

och nu kom han ut o sa : Jag har tröttnat ska raka av lite de är lite för mycket.

Så nu sitter jag med spänning o hoppas på att han för guds skull inte rakar helt o jättejättejättekort! Älskar hans hår, är så mysigt ni vet o sitta o pilla med de o dra händerna igenom osv.

haha wellwell. nu ska jag locka mitt hår ( blir nog min nya sak, tyckte de va så fint!!) och så göra mig i ordning.

gravidkalender nr 2?

Titta vad jag lagt till nu! ( syns ej för er som läser via bloggappen )
Längst upp på vänsterspalten har jag nu lagt in en liten "countdown" tyckte den va lite söt :)

sconesen blev riktigt smarriga! åt dom med smör, jordgubbssylt och en ostskiva på! mums! :)

Nu tänkte jag nog hoppa på min fina pojkvän som FORTFARANDE sover. haha.

Puss o kram

Länge jag sov idag!

Hej på er! herregud va länge jag sov idag, vaknade 12! har inte sovit såhär länge sen.. innan jag blev gravid typ? haha.
( med undantaget för 3 kissningar inatt plus att min kära bror ringde mig vid 3 tiden då han va på fyllen ute i stan med sina vänner, haha )

Pojkvännen sover fortfarande t o m. tror ingen av oss sovit såhär länge på ett bra tag! men skönt var det.

Just nu håller jag på att baka scones på mitt egna lilla vis. vi hade inge bröd hemma typ för att pojkvännen o hans polare käkade upp de igår, sånt som händer när de kryllar av grabbar!

Men eftersom att vi inte hade varken bakpulver eller mjölk, så fick de istället bli vaniljsocker och vatten. men de är faktiskt gott har gjort de förut! då är de supergott med jordgubbsylt på :)
blir som pannkakor nästan fast MYCKET mättande hehe.
nej nu ska jag ta ut dom ur ugnen! Puss o kram på er

mysbad!

Pojkvännen har sin killkompis på besök här och vi har kollat film o haft de trevligt. Nu ska dom kolla en film som jag redan sett o jag känner att de spänner en del i magen, eller är det kanske sammandragningar? hm.. är iaf inte så bekvämt så jag tar ett mysigt bad. blir samma stuk som förut ,ni vet när jag tände massa ljus osv.? eller ja så blir det alltid :)

Puss på er och hoppas ni har en fin lördagkväll!

image description

Bild från senast, men ser ju dock likadant ut denna gången med! ;)

 


Några bilder från idag :)


Hämtade ut våra gratisbiljetter som jag vann som låg fint i det här kuvertet :)

medans vi väntade på att föreställningen skulle börja så hittade vi ett kul rum som var fullt med dessa hängande saker som ni ser, meningen var att man skulle gå rakt igenom. haha de var nästan lite läskigt och fick lite skräckfilmstankar i huvet, ni vet när de typ springer på majsfälten osv haha! men de var lite coolt :)

mitt i smeten typ :P

lillasyster precis när vi hittade de här roliga rummet :)

 

Nu blir det middag är jätte hungrig!!! :)


Dieselverkstan nätet!

Lyckades komma in på
Deras nät. Nu börjar det! :)


Morrn morrn!

Hej på er! Idag blir det dåligt uppdatering, det vet jag redan nu så att jag säger det på en gång!

Nu har vi precis vaknat och håller på att städa lite, babys förra "fosterpappa" eller vad man säger ska komma förbi för att det var så lääännge sen dom sågs. Ska bli trevligt att träffa honom har hört så mycket fint om honom av Roy.


Klockan 13 hämtar mamma mig för att jag vann ju biljetter för två veckor sen till en show i dieselverkstan sickla som hette typ " In the realm of dreams" och de var som typ teater/cirkus i ett :) Så ska ju ta med lillasyster på de, som en överraskning :)


så det blir gles uppdatering!
Nej nu ska jag ta hand om disken sen blir de frukost! :)

Puss på er

Kunde inte låta bli längre!

Enda sedan vi bestämde för att behålla så sa jag " Den dagen jag vet vilket kön det är, så ska de bli något typiskt just för att. " men har ju inte haft pengar. men nu kan jag inte hålla mig längre så blev några rosa saker bara för att :)

A little time!

Jag tycker helt ärligt den här låten och videon är lite charmig. och THANK GOD att jag aldrig haft sånt gräl med pojkvännen hhaha!
Nu är han påväg hem igen och ikväll blir med mys med täcke och massa pussar o kramar till någon bra film i soffan. åh ska bli så mysigt. älskar sånna kvällar :)) <3

Fel på statistiken?

Hej på er! Inte så mycket uppdate idag, men såna dagar har man ibland! :)

Något stämmer inte med min statistik på blogg.se idag för mig, någon mer som har problem?

Står att jag har 1 unik besökare idag, men ändå så är de 95 sidvisningar och jag har fått minst 2-5 kommentarer idag på olika inlägg av olika personer idag.. så nåt stämmer ju inte. jag vet att jag själv med min IP-adress har ju kollat in min sida efter varje inlägg idag för att se om de kommit upp, alltså är bara JAG 1 unik och dessutom har jag skrivit 4 eller 5 inlägg också. men ja.. kanske ordnar upp sig i morgon.

Pojkvännen skulle glida över till grannen en stund ( eller ja någon port bort ) och umgås med han lite, så då passar jag på att se klart sista säsongen av SATC :D

Btw, pojkvännen tyckte ja va jäääättesöt när han kom hem och fick massa pussar :) hihi

åh så fint!

Såhär blev det :)


fredagsfin!

håller på att göra mig lite fredagsfin tills pojkvännen kommer hem :)
blir lockigt hår idag o sen nå mysig stickad klänning :)
nu dags för att göra någon frisyr av mitt fina hår sen sminka mig :)

först lockade jag håret sådär överdrivet o fult haha

hårsprayade allting!

sen borstade jag igenom och sprayade igen!

bättre bild kommer sen :)

 

 


Gissa om jag vart förbannad?

Spelade ju som sagt bingolotto igår för en gångs skull!
vad tror ni händer? Jo när jag är en ruta från att vinna 2 miljoner, då ringer någon in på bingo så att det tar slut. JÄVLA SKIT!! 



Vet ni en kul sak?

Haha , vet ni vad jag precis fick veta?
Min tjejkompis som nu är i vecka 19, de var på RUL idag, ang guess what? de såg inte könet! inte heller ens ansiktet knappt.
Haha jag började på en gång garva när hon sa att de inte såg könet, eftersom hon sagt flera gånger att hon hoppas att de kan se könet på en gång istället för att få göra som vi gjorde.


Men deras var väldigt otydligt tydligen. de såg att barnet mådde bra och verkade se frisk ut, men dock inte själva ansiktet för att lillen var lika vridig och glad som vår lilla prinsessa var!

Nej nu ska jag kolla lite mer och SAC, känner mig lite början lite förkyld o seg :(

Här är förresten den asgoda maten vi åt hos mamma igår!
Kanske inte ser SÅÅÅ gott ut, men det var de. Pasta med tigerräkor, mssa grönsaker och en sås som var lite stark, blev riktigt Thai-influerad middag :) Mums!

Breakfast times!

Talk to you later! måste äta är så hungrig-

Detta kallar jag budgetfrukost, mini formbröd 10:-/st pack. Minute maid 5:-/st o sen smör o ost o skinka. hahaha


Bingolotto!

Nu spelas de bingolotto för fullt o fan va lack man blir när andra vinner HAHAHAHAHAH! :D

Myser i soffan

Nu sitter vi bara o myser i soffan o pratar :) ikväll kl 20 blir det bingolotto! Haha ja har faktiskt köpt 2 lotter, har inte spelat sen jag va liten, va säkert 10 år sedan haha:) jag tänkte iaf satsa på storvinsten :)

Hörs sen puss o kram


Eriks hjälpen :)

Nu har vi varit en sväng förbi erikshjälpen, de är som stadsmissionen osv fast ännu billigare typ haha! Så vi tog bilen dit tittade lite och nu har vi kommit tillbaka hem till mamma. Dags för lunch. Blir pasta med någon form av sås gjord på tonfisk grillad paprika rödlök vitlök och creme fraich :) mums!! :)


Godmorgon!

Jag har varit uppe sen 7, kom hem till mammsen vid 8 kanske.
Hennes man ska göra jobb i skåne så hon är själv med två hundarna och sen lilla Amanda som är hennes mans dotter dotter :) så jag ska hjälpa lite o umgås idag :) hjälp o hjälp behövs inte så mycket är mest när man ska gå ut med två hundar och barnvagn haha.

Åh va ja längtar efter att vår lilla fina tjej ska komma ut när man nu är här med Amanda som är 8 månader :)

Vi hörs senare puss o kram!


Gravidkalender!

Du är på dag 169 av 280. (60,4%).

Du är i vecka 25.
Du har gått 24 fulla veckor och 0 fulla dagar (v24+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 111 dagar kvar till beräknad förlossning.

vecka 25! (24+0)

sådärja! nu kommer dagens bild upp!
går ju in i vecka 25 idag. Såhär såg magen ut imorse innan frukost :)
åh älskar min mage och lilla tösen som vi nu vet att det är! :)


Det blir en....

FLICKA!!!!!!! :D
Vi ska få en liten flicka! och hon mådde jättebra och växte precis som hon skulle och allting!
vi kan inte sluta le.. Vilket lyckorus jag känner i kroppen!

Nu skriker magen efter mat så det blir att äta något. så vi hörs senare!


PUSS OCH KRAM PÅ ER ALLIHOPA!!! :D

ULTRALJUD!!!

äntligen är denna dag kommen! Idag går jag in i vecka 25 (24+0) bild kommer sen, och det är dags för könsultraljud, då får vi se får älskling och vad för kön som komma skall :)
Nu måste jag äta frukost, magen kurrar som satan! babys chef va snäll så han är också hemma, då får man frukostsällskap :)

vi hörs sen! Puss o kram!

GOD MORGON FÖRRESTEN! :)

hemma igen :)

nu är jag hemma igen från klassmiddagen eller vad man kallar det för.
Det var mysigt faktiskt, väldigt mycket prat bara så är helt slut i huvet haha! Det blev tacos till middag och kladdkaka till efterrätt så nu är man verkligen mätt och belåten!
skönt att mamma också skulle dit så då fick man ju skjuss till och från lillasysters skola, hon går ju i nacka för att hon mestadels bor hos sin pappa. men de var trevligt. nu ska jag mysa ner mig i soffan med min älskling och hoppas tiden går fort till imorgon! längtar tills ultraljudet!
Ha en fin kväll allihopa så hörs vi imorgon ! :)

Puss o kram på er!


Glömhuve? -eee ja!

Glömhuvve, det brukade min lillasyster säga när hon va mindre, när hon glömde något hehe!

Mamma ringe mig för några minuter sen och sa " blir det bra om jag hämtar dig halv sex? är ju lite trafik osv så då hinner vi, fanny blev jätteglad att du också kommer " jag blir helt chockad o undrar vad hon pratar om. då påminner mamma mig om att fannys klass har sån där " familjemiddag" idag så jag och mamma ska till lillasyster skola, äta mat osv där.
JAG HADE HELT GLÖMT! tur att mamma ringde och påminde mig haha! så idag när jag för engång skull gått helt osminkad hela dagen och bara i trashkläder eller vad man ska säga, så är de nu dags att sminka sig och iaf se lite normal ut haha.

Det roliga är att imorse när jag vaknade så tänkte ja att de kändes som jag glömt något, men jag kom inte på det. och nu fick jag då svaret! så vi hörs senare ! :) puss o kram !

Ultraljud imorgon

Kan inte sluta tänka på att det är ultraljud imorgon.

få se om de är en liten flicka eller pojke som gömmer sig där inne! och ska bli så mysigt att få se vår lilla skatt som nog har vuxit en hel del med tanke på hur mycket magen vuxit. och få se när lillen sparkar och har sig igen. känner ju dagligen hur mycket som helst och ser även på magen hur mycket lillen sparkar så man längtar verkligen!

Nej nu ska jag göra göra i ordning massa sallad! är så sugen på det så det blir massa sallad och kanske rester från gårdagens mat? vi får se :)

Dag 17 - Mitt Favoritminne

Dag 17 - Mitt Favoritminne
Mitt favoritminne är när jag för första gången vaknade upp i sängen brevid min underbara älskade pojkvän, vi hade bara träffats dagen innan, att jag sov över ver egenltigen bara en slump för att det blev så sent kvällen innan. men i alla fall!
Jag vaknar och känner någon krama mig, jag tittar åt sidan och ser då Roy ligga där och le sitt underbara fina leende. Jag blev varm i hela kroppen, det var det finaste leende jag sett. Hela jag fylldes av hans leende med lycka. Det var då jag verkligen förstod att han var den rätta. Han säger godmorgon och ler ännu större och ger mig en puss på kinden.

Jag frågar om han varit vaken länge, han svarar :
- kanske 20 minuter men jag ville inte gå upp så att du skulle vakna och du var så fin att titta på när du sov.

jag vände mig mot honom, vi låg mittemot varann och bara tittade på varandra och log. Det var verkligen kärlek i blicken på en gång. Sen låg vi kvar länge och kysstes. Vi gick inte ut på hela dagen, eller jo han gick ut och köpte lunch till oss båda, sen var vi bara inne och njöt av varandras sällskap, jag sa då på kvällen att jag kanske skulle gå hem och byta om och sånt. då svarar han :
- Vet att det är tidigt, men vet redan nu att jag vill inte släppa dig.

ca 3 veckor senare blev vi tillsammans. visst allting gick väldigt fort, men ibland så känns allting bara så rätt. nu då? jo då har vi varit tillsammans i över ett år och jag älskar han minst dubbelt så mycket som jag gjorde i början och kärleken blir bara starkare och starkare hela tiden. visst alla har sina tjaffs men det hör ju till. De enda som betyder är att vi har varandra, snart blir vi tre och vi båda längtar så oerhört mycket på att den resan verkligen ska börja på riktigt.

Kanske inte låter lika märkvärdigt för er, men bara jag tänker på en där morgonen, eller egentligen när jag tänker på hela alltet som dagen innan då vi för första gången träffades samt på morgonen dagen efter, så blir jag lika varm i kroppen som jag var då. Jag älskar verkligen min pojkvän så otroligt mycket och jag kan inte önska någon bättre pojkvän att få dela allt med som vi har delat och nu de stora som vi kommer dela tillsammans.
Jag älskar dig Roy! Du är de dyrbaraste jag nånsin har funnit!



*God morgon!*

Hej på er!
sitter och ska precis titta på sex and the city och äta två mackor med skinka och gurka på. mums!
så vi hörs senare, ville mer eller mindre bara skriva godmorgon! :)

Ultraljud!!!

Ååh juste vet ni? Om exakt två dagar vid den här tiden så vet vi om det är en liten tös eller pojke som växer o mår bra i min mage.

Vi har ju tid på sibyllekliniken för könsultraljud den 16e (onsdag) kl. 13:00. Åh va jag längtar! Är ju nästan säker på att det är en pojke, men har drömt flertal drömmar om lilla skatten o i drömmarna så är det ALLTID en tjej. Ska bli kul att se om mina tankar eller drömmar har rätt :) någon gissning?


Inget bloggande!

Hej på er, förlåt för dålig uppdatering men har inte haft mobilen på mig o flera saker för mig.

Efter ja o baby vart i globen så blev de en långpromenad för mig o sen förbi biblioteket för att kolla lite gravidböcker som jag älskar att läsa! Och sen satte jag mig o sökte lite jobb via deras datorer när jag ändå var där :)

Efter de så kom ja hem till baby igen o vid kanske 6 så stensomna jag o blev väckt med god middag o pussar :)

Har ni gjort något roligt?:)


Åka till globen!

Hej på er! nu ska jag göra mig i ordning, slänga i mig något snabbt i matväg och sen gå till centrum, svänga förbi ett Café o se om de fortfarande behövde lite extra personal, sen åka till globen o möta älskling. vi ska till soc o lämna in papper som varje måndag. wellwell.. min mobil verkar suga just nu, men om den vill funka som den ska så hörs vi om ett tag :)

Puss o kram på er!

Dag 16 - Min första kyss

Dag 16 - Min första kyss

Min första kyss.. ja det var redan på dagis. jag var en riktig "killtjusare" på dagis. hade en "pojkvän" då som hetter Filip, vi brukade sitta o pussas bakom träden när vi va var ute och lekte på dagis. sen var det en pojke till som jag brukade pussas med i smyg från Filip, den pojken hette Pelle.

Men jag och filip visste alla fröknarna om också, de skulle t o m göra ett "bröllop" för oss på dagis. men just när allt var klart och alla väntade på att jag skulle gå som längst vägen till altaret, så frågade jag min tjejkompis Emma om hon istället ville gifta sig me filip för jag hade ångrat mig. hahah han blev så ledsen när Emma kom gående där i den lilla gulliga prinsess/bröllopsklänningen istället för jag. själv satt jag nöjd på bänken med alla andra barn och tittade på när de "gifte sig"

well well.. som sagt vilken player jag var då! hahah men de är ett roligt minne iaf :)


jag liten skitunge i mammas knä :)

14-11-12

God morgon !
har precis vaknat och ligger fortfarande kvar i sängen, tänkte gå upp och göra frukost. Är väldigt sugen på apelsinjuice och en köttbullemacka... japp det får det bli!

sen blir det att fixa naglarna igen. nu när dom blivit så extremt långa ( ASSNYGGT BWT ) så börjar dom liksom gå sönder på kanterna osv, så funderar på att fila ner dom mycket mer, så att de blir kortare men så jämn kant liksom.. så sådär raka o fina som när man kommer från nagelsalongen typ :)

hörs senare puss o kram!

Hemma igen :)

Nu har vi precis kommit hem från pappsen :) blev pappas specialitet lasagne och sallad till sen glasstårta till efterrätt :) efter de spelade vi gamla hederliga nintendo 64 då spelade vi mario party som vi gjorde när vi va små! Skrattade så ja grät haha :)

Nej nu ska ka njuta av alla mysiga sparkar i magen tillsammans med pojkvännen :) sov sött fina läsare det ska jag göra :)


Påväg till pappsen :)

Nu är vi påväg till min pappa o ska äta o så ska han få sin favorit, LAKRITS :) så vi hörs senare :) grattis alla pappisar på er dag :)


:)


Hej på er!

Kul med så många kommentarer!

Jag mår jättebra, hur mår ni själva?

Sitter här och dunkar musik, har precis vart ute och gått o hemma och hämtat min post osv :)
Nu dunkar jag som sagt musik och sminkar mig, funderar på om man ska locka håret lite idag? alltid kul med förändring.

Här är en bild från sommaren 2010 när jag hade lockigt hår och sen lite uppsatt.. tänkte att man skulle göra något sånt kanske??
haha ursäkta den " vackra grimasen " jag gör ;) saknar mitt blonda hår faktiskt.... :(

ser både vindögd och sneögd ut och osv. vet inte hur jag lyckades haha! men om ni fokuserar på hhåret, hur fina var inte dessa lockar? :)

Här är även i svart hår från i vintras, med större lockar!

nånting blir det :)

PS är inte aikare, det är pojkvännens tröja, den är så stor och mysig :)



Godmorgon i badet!

Hej på er! Har precis lagt mig i ett varmt skönt bad o äter en köttbulle macka. Jag tror de är första gången jag äter något överhuvudtaget i badet, hae nog aldrig ens tuggat tuggumi o badat
Badkar samtidigt haha. Men vaknade för en 15 min sen o va så öm vid magen så då är de skönt med ett bad och så var jag så hungrig för att jag sov så länge och är ju van att äta tidigt!

Vad händer idag då? Jo
•städa som vi typ alltid gör på söndagar,
•sen kommer en vän till älskling hit som vi ska umgås
Med. Det är en nära tjejkompis till han som umgicks mycket för massor med år sen men nu har dom fått kontakt igen. O hon älskar allt som har med bebisar o göra så hon ville träffa mig o så sa hon till roy förut att hon gärna ville med när vi ska handla alla bebissaker osv :) hon ville ju såklart träffa mig också för att jag är hennes nära väns flickvän :)

• sen i eftermiddag blir det att åka in till stan hem till pappa o äta middag, det är ju farsdag idag! :)


svar!


Titta va bra det är att jag har er läsare!
då vet jag de, för jag la nämligen till de bloggar som jag läser, som har bloglovin, men då vet jag också att man inte ska "gå på" de där att folk skriver jämt ; åh ska vi följa varandra osv. tur att jag har er :)

Bloglovin!

som ni ser i inlägget under så ska jag nu pröva mig på det här med bloglovin!
Har iaf lyckats få in den där bloglovin symbolen till vänster här i kategorifältet.

om ni vill följa är de bara att klicka på den, skriv till mig så kan jag även följa era! det är väl så de här går till?


ahwell, man kan ju alltid testa de hela liksom :)
alltid kul med lite nytt o lite förändring! :)

Försöker lära mig det här med Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin


god middagen!


Vad är bloglovin??

Hej på er! Har ätit nu o maten var så
HIMLA GOD!! Bild kommer upp sen när ja går in på dator :)

Jag har ju fått en del kommentarer nu på senaste som ni ser ( några inlägg ner osv ) dock får ja hälften till min mail o de som kommer till mailen dyker inte upp i bloggen , bara om ja öppnar dom via mailen? Hmm.. Aja. På kommentarerna som jag ser i mailen får jag flera frågningar om man kan följa mig via Bloglovin och vissa frågar om vi ska följa varann via bloglovin.. Så min fråga är, VAD ÄR BLOGLOVIN?? någon som kan svara på det? När
Ja vart inne på datorn så har jag glömt kolla de. Men skulle va bra om någon kunde berätta de?

Puss o kram!:)


Här är Valle!

fick ju som sagt ingen bra bild på sötnosen vi hade här, men här är de två "bästa" bilderna jag fick. här ser man iaf en liten glimt av hur S.Ö.T han var!!!

English stafford Terrier heter rasen, som en liten väldigt biffig amstaff :)

Mitt fina kokosbollbak!

steg1: har man bara bitsocker, ja då är det bara att börja hamra!
steg 2: blanda ingredienserna!
Steg3: smaka ifall den är OK! ( dock inte så mycket som på skeden men ändå haha! )

nu står den i frysen o snart är de dags att rulla dom! mumsmumsmums!
fast blir att smaka dom efter middagen, för annars kommer jag inte vara hungrig till middagen.

 

Vet ni vad vi ska äta? HEMMAGJORDA SUBWAYS :D mums! vi har köp baguetter, tunna kycklingfiléer, sallad o allt som vi ville ha på! åh tänk va gott de kommer bli! :) lite avis är ni va ;)


Kokosbollar!

Fick världens "craving" efter kokosbollar så nu är det bakdags! Kan fortfarande inte lägga upp bilder från mobilen? Hmm.. Hoppas de löser sig snart!


Hungrig!

Promenerat med Valle o kom precis in, väntar på att mamma ska höra av sig. Jag o roy kan inte ha Valle här längre hur söt o underbar han än må vara. Han lyckades bita av högtalarsladden till datorn o välta stora spegeln så den gick sönder. Nu hämtar han allt han INTE får bita på osv. Men han är ju så söt!

Dock vågar vi ju inte lämna han hemma för att gå o handla när han är såhär när vi är hemma. Så väntar som sagt på att mamsen hör av sig om hur det blir.

Nu ska vi se simpsons o försöka få ångvälten Valle att bli lugn! :)


Dag 15 - Mina drömmar

Dag 15 - Mina drömmar

Jag har så mycket olika drömmar, men den som är mest just nu är:

Familjedrömmar! Jag drömmer om att jag, älsklingen och lilla skatten i magen snart får en ny lägenhet så att vi kan börja vårt nya familjeliv på riktigt. så vi kan börja inreda med babysaker och verkligen har allting fixat till när lillen kommer :) Jag drömmer om att vi kommer ha det jättebra och jag drömmer om förlossningen att den ska gå så snabbt och smärtfritt som möjligt! åh jag vet inte var jag ska börja de är så många drömmar! :)

Morgonpromenad!

godmorgon i kylan!

Har precis kommit in från morgonpromenixen med Valle :)
Nu springer han runt som en galning här inne och försöker äta upp sin svans. haha dom ser ju så dumma ut när de gör så!

Nu blir det dax att äta frukost :)

Slänger upp nästa på Listan först :)

Kort runda efter maten :)

Blir ingen rättvisa på hur jäkla söt valle är för min iphonekamera suger hårt :/ bilder kommer imorgon :) plus nåt e knas med mobilen så går inte ladda upp bilderna ändå just nu. Nu väntar pojkvännen o daimglass inne i värmen :)


Snarkande hund :)

Hej på er, har vart på promenad med baby o Valle som vovven heter :) hade inte mobilen med mig så blev ingen bild på han. Valle är 4 månader och är en engelsk staffe :) så små o biffiga o söta :)
Den här bilden ser man inte så bra för han ligger här o snarkar brevid mig :)


Oplanerad hundvakt

Skrev ett långt inlägg o allt försvann!
Sitter på tvärbanan iaf påväg till årsta hem till mamma för att hämta hennes mans dotters hund. Är stort behov av hundvakt för att de hänt massa saker som jag deffinitivt inte kan dela med mig av här i bloggen.. Men men ni får
Se vovvsingen sen :) nu ska jag av vi hörs senare :) puss o kram på er!


Titta va bra :)

Nu har jag svarat på frågor o kollat in en ny prototyp till Liberos nya hemsida o då fått presentkort som tack för hjälpen. Asbra!:)


Hej på er!

Sitter på tunnelbanan nu påväg till rådhuset. Ska till ett företag på en undersökning om Liberos hemsida. Det är något som tar cirka 1 1/2 timme o man får 300:- i presentkort för att man är med. Fett värt tycker jag!
Dock va tuben sen så jag hoppas att jag kommer i tid i allafall!

Igår såg jag för första gången ordentligt något otroligt häftigt! Har ju den senaste veckan/veckorna börjat känna rejäla sparkar utanpå magen också så att älsklingen också kan känna men ingenting slog gårdagen!

Halv låg i soffan o så känner jag sparkarna, då som vanligt brukar ja lyfta tröjan o klappa o mysa med magen eller vad man ska säga, och då när ja släpper så ser jag hur lilla skatten börjar röra sig vilt! Hela magen hoppade o rörde sig o man såg att sparkarna ibland var vid naveln o så
Längre ner o så upp och så höll de på så i kanske en halvtimme. Ja kunde inte slita mig från magen o bara satt o tittade o log. Måste ha vart något av de häftigaste jag sett! ( när de gäller graviditeten då alltså hehe )

Nu bara längtar jag till ikväll o hoppas på att få se samma stora sak igen så att jag kan visa pojkvännen. Helt underbart verkligen!

Nu ska jag lyssna på musik så vi hörs senare ville bara dela med mig eftersom jag själv blev helt till mig haha!


God morgon!


fastnat på denna låt!

erkänn den är lite skön med beatet o allt ;)

Slutat!

Sitter på tunnelbanan nu o är påväg hem till min älskling.

Lillen sparkar för fullt i magen, är så
Mysigt att man hela tiden känner sånt så ordentligt nu. Har fått några idag som frågat när ja är beräknad osv. Blir alltid lila glad när någon frågar haha :)

Nu ska ja wordfeud nörda mig tills jag är framme. Puss o kram på er!:)


Lunch!

Hej på er, vi jobbar för fullt här o de går jättebra! Så kul att jobba lite med cafe/kassa igen :)

Just nu äter vi lunch, angelica o jag delar på en foccia hur de nu stavas , med ört o vitlöksdressing o sallad
:) mums!


Haha fick mig ett gott skratt!

Här på tunnelbanan. De roliga är att de stämmer ju! Fåglar är inte dumma :)


Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

knasig min på bilden men men!

Kofta -Lindex

Linne - Newyorker eller HM ?

Mamma Jeans- HM

 



Godmorgon jobba!

Hej på er! Sitter o kollar på The simpsons o äter min frukost o ska sminka mig snart. Idag blir det jobba. Fast inte på mitt jobb! Haha. Min tjejkompis jobbar på ett jättemysigt Café i henriksdal o hennes chef frågade mig om ja kunde hjälpa till i kassan idag. Ska bli jättekul! Träffar inte denna tjejkompis så ofta o vi två är
Själva där idag o också längesen jag hade ett kassajobb, de e riktigt kul faktiskt! Älskar att stå i kassan haha!
Nåväl nu måste jag sätta fart, ska åka tjugo över 8 :)
Lägger upp här i bloggen, listan också innan jag går, har skjutit på den så länge :(


Pasta, benfri strimladfläskkotletter och gräddsås

De är vad som bjöds till middag! Såsen gjorde jag av mjölk, soya köttfond och kryddor o vitlök såklart. MUMS!


:)

Hej på er! Nu tänkte ja börja laga mat, de blir något med kött o sås eller grytaktigy men inte bestämt än hehe. Ideerna kommer vart efter man börjar :)

Vad gör ni själva ikväll?


Ut o röra på sig lite o sen handla :)


Lunch :)

Åh bara älskar grönsakssoppa lagar de typ en gång i veckan minst :) ser inte så gott ut kanske men de smakar u.n.d.e.r.b.a.r.t ! :)


Jag har för en gångs skull vunnit!!:)

Vet ni? Jag har vunnit biljetter!:) imorse när jag gick in på facebook så stod det "de fem första som kommenterar får 2 st biljetter" så då gjorde jag de. Dock trodde ja de var bio men de var en föreställning typ clowner, trollkarler o allt möjligt.. Why not det är ju gratis ;)
Är bara glad att jag vann hihi :)


Vecka 24! (23+0)


Som ni ser så växer magen på fint som den ska! och nu ser jag inte ens mina tår när jag kollar ner! haha! på dessa bilder ser inte magen lika rund ut, men tror de har med att göra att lillen just nu kör fotbollsmatch eller någe i magen haha!
här är även en bild uppifrån:

som ni ser är formen helt annorlunda jämnemot bilderna ovan, ändå skiljde de bara sisådär 5 minuter haha! men de är ju pga sparkarna dåra :)

 

Om exakt en vecka ska vi till Sibyllekliniken och titta vilket kön det är på vår lilla skatt! åh så vi längtar efter att få se dig igen vår lilla älskling!

 

Vet ni en till kul sak? både min kusin, mamma och mina systrar har försökt väcka bebis när man träffats o de vill känna spark, men de blir ingen reaktion. MEN så fort baby kommer och pratar och klappar på magen, så jädrar blir de fullt ös verkligen! de kraftigaste sparkarna kommer just när han håller på :) Han behöver inte ens buffa på magen, bara prata och klappa så kommer de :) aw bra att vår lilla skatt redan älskar sin far så mycket :)


Gravidkalender!

Du är på dag 162 av 280. (57,9%).

Du är i vecka 24.
Du har gått 23 fulla veckor och 0 fulla dagar (v23+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 118 dagar kvar till beräknad förlossning.

vet ni vad jag precis har gjort?

Det ringde precis sån där telefonförsäljare till mig, och denna gången så snappade jag faktiskt!

Saken är den, det är bingolotto och jag får 3 bingolotter för 100kr och sen är det bara ringa upp och avsluta prenumerationen. Dom har sånt erbjudande nu för att dom firar typ 20 års jubileum eller vad det var.

dessutom så för varje lott (50kr/st) så går 13 kronor till bröstcancerfonden!

Det är faktiskt kul att spela bingolotto och det var massor med år sen, så tänkte varför då inte få lotter för de 3 kommande söndagarna för bara 100kr och desutom hjälpa bröstcancerfonden? perfekt ju!

 


strax kommer gravidinläggen upp, ni har väl inte missat att jag går in i en ny graviditetsvecka idag? ;)

 

 

 

 

 

 

 


Denna morgon

Börjar med två mackor, te och filmen Crazy Stupid Love :) någon som
Sett den? :)


Efter att jag

Efter att jah låg i badet i drygt två timmar så kände jag mig så mycket bättre i kroppen när jag kom upp. Jag är inte trött medans baby sover för han jobbar imorgon. Ska spela ett "time
Managment" spel, brukar trötta ut mig, samt äta en mandarin.
Med detta skriver jag god natt till er fina läsare och extra mycket till er lite över 20 nya som dykt upp på bara två tre dagar!:) :)


Värk :/

Hej på er. Satt med baby i soffan o tittade lite på nätet o så böjde ja mig framåt o fick då extrem värk långt ner i magen. Det var tydligen vanligt bara de att jag har haft i princip ingen smärta eller någe under min graviditet so far, förutom brösten dåra hehe. Så jag satte mig hukad mot sängkanten så masserade älskling min rygg lite o då släppte det lite o nu har ja precia lagt mig i ett varmt bad med tända ljus och en kopp te :)

Bada är så skönt o speciellt nu under graviditeten för då blir man liksom viktlös o avslappnad på ett annat sett :)
Såhär mysigt har jag det just nu :)


Kvällspromeniz med baby :)


Titta va fint det blev!

Så fint blev det!
Nu ser ni också hur långa mina naglar har blivit :)
Fattar knappt hur ja ändå kan skriva så snabbt på iphonen haha!


Beroende av svampbob!

Känner mig lite töntig men sitter o kollar på svampbob o tycker de är askul!

Väntar på att kunna måla rosa färg på hela mina fransk målade naglar :)

Blir en långprommis när naglarna torkat också :)


Nagelfix!

Har äntligen kommit ihåg att köpa nagellacksborttagning. Så nu äntligen blir det att göra naglarna fina igen. Dom har blivit riktigt långa o de är ju så snyggt då med typ fransk manikyr!

Så nu blir de att äta sallad och en pan pizza faktiskt o sen fixa naglarna! :)

Just nu ser de såhär fult ut haha:


Apornas planet

Godmorgon! Vart vaken i över en timme med älskling. Just nu äter man frukost och kollar på den där nya apornas planet. :)
Jag har verkligen haft förutfattade meningar om den filmen! Jag trodde den skulle va tråkig ointressant som
Den där gamla ni vet? Men ojojoj denna är jättebra! Rekomenderar den verkligen! :)

Nu måste ja kolla vidare så ja inte missar något :) hörs sen puss o kram!


Body från kappahl!

Har ju glömt att visa bodyn från KAPPAHL.

Hade ju ett kort där det stod "valfri body gratis" så ja valde en fin "omlott body" i vit. Eftersom vi inte vet könet så var de bäst att välja något neutralt! :)


En unge i minuten!

Nu blir det en unge i minuten med baby o lite gottis mys till :)

Köpte ben & jerry o mandariner men är
Inte alls sugen på glass så kommer nog bara smaka på vit-choklad-björnarna av baby så äter ja mina mandariner :)

Kul att ni börjar komentera igen! Va lite tomt på den fronten ett tag :)


Orminge

Sitter o dricker te med jojjo syster o jojjos pojkvän. Ska väl börja röra sig till baby snart , börjar bli väldigtnhungrig
Också.

Blev en mysig dag först i forum sen till sickla där jojjo hade presentkort på jysk o sen hem till jojjo o kenny :)
Bild på fina syster från idag :)


Nu har vi åkt vidare till sickla :)


Forum!

Hej hej :)
Somnade väl framåt 3 där nån gång o så har man vart vaken sen typ halv 8 i morse :p

Har legat i sängen med baby som e sjuk från jobbet, o så kännt på bebis :) så fort älskling klappar o pratar vid magen nu så får han svar, hur underbart som helst :)

Glömde köpa mackor igår på vägen hem så hade ingen frukost så nu sitter jag o knaprar på en giffel o har en apelsin mer, ville ha färskpressad juice men dem va slut :/ från favo kondiset :)


Ska ju träffa syster o jojjo i forum o umgås o så fram mot tolv blir det lunch :) puss o kram


Det där att sova...

Ja de va inte lätt.. Både jag o pojkvännen kan fortfarande inte bli trötta o somna, väldigt störande faktiskt!
Ahwell får väl försöka igen då :)


Buketten

Denna fina buketten fick jag plus 500:- presentkort på IKEA :D


I bilen

Hej på er! Sitter i bilen nu trött, mätt o belåten :)
De blev skagen toast till förrätt, middag var potatisgratäng o ugnstekt lamm ( asgott brukar inte gilla lamm i vanliga fall så mycket) och efterätt var sån där tårta med nötter o kola på typ hehe. Fick fin bukett med blommor o presentkort på IKEA :D visar när jag kommer hem :) puss


Födelsedagsfirande!

Väntar tunnelbanan nu ska till mamma i årsta så åker jag bil med dom till mormor o morfar, vi ska vara där
Fem så :)
älskling följer inte med han va trött så han ska va hemma o vila istället :)


Hej på er!

Idag ärndet verkligen fullt ös i magen och de känns verkligen utanpå! Vaknade imorse av att älsklingen hade handen på min mage och låg o log för att de sparkade en massa. Sen så låg vi kvar länge o så kände jag när jag la mig på sidan hur de verkligen sparkade, då tog ja älsklings hand så han också fick känna. De e så underbart o mysigt verkligen!

Just nu kollar ja vänner o äter sen frukost o baby är o handlar. Sen vid fyra blir de att åka mot mormor o morfar för att fira min Birthday lite sent hehe :)


Halva publiken skrek

Hej på er nu har vi precis kommit hem från bion! Shit va ja hoppade till o va nära på att skrika flera gånger hahaha som tur va hölll min fina mig i handen hela tiden :) de blev liksom ännu mera läskigt när dessutom minst halva publiken skrek när det var läskigt!


Bio time :)

Nu har vi ätit, blev donken för allt hade så mycket kö. Nu börjar börjar snart filmen HJÄLP läskigt haha


Paranormal activity 3!

Ligger i soffan o pratar lit
Med baby som är inne på datorn.

Ikväll blir det bio med baby! Kommer vara så otroligt rädd haha! Men kommer bli kul också. Vi har reserverat så ska hämta biljetterna en timme innan, alltså vid 18 sen går vi o äter något och sen blir det movie time :)

Ska strax börja göra lite lunch sen börja göra mig i ordning :)


Bada och mobilnörda :)


God morgon!

Idag har ja o pojkvännen verkligen sovit ut, vaknade för kan en timme sedan. inte ofta ja sover så länge.men finns dock nackdelar med det!=
• blir att gå på typ 5 toabesök undertiden man sover.
• magen blir såååååå hungrig när man är van vid att äta vid 7-8 :p

Så nu sitter ja o äter frukost med baby :)

Puss


Hej gullisar!

Efter den otroligt goda middagen så kollade vi på en knasig film typ Killer pad tror ja den hette & sen tog
Vi en mysig promenix o handlade nötter och så var det 2 st minute made meed äppelsmak för 12:- så de blev två sånna till mig medans pojkvännen gottar sig med sina redbull haha åh saknar energidricka... Men de är det lätt värt :)

Nu ska vi mysa ännu mer så vi hörs imorgon! Puss o kram :)


Så jäkla god maten blev!! :)


Fullt ös!

Hej på er. Har haft lite fullt upp men nu är jag tillbaka :)

När ja va hos mamma så
Ringde de från bilverkstan o sa att mammas jeep va klar, o hennes man var iväg med andra bilen så ja o mammsen åkte komunalt hit till högdalen där bilen också var på service hos nå firma som va inriktade på dessa amerikanska bilar o sen handlade vi mat o så fick ja skjuss hem.
När ja kom hem så funka inte kökslampan så bytte den o så påbörjade ja maten som ja nu ställt in i ugnen. Ikväll blir det rotfrukter o potatis i ugn, kött o bea :) pojkvännen e också på g hem så de blir nog lagom tills han kommer. De ska ju stå i ugnen ett tag.

Visar upp de jag köpt aldeles strax :)


Fika

Sitter hos mammsen och tar en fika o pratar lite.
Det blev ett par jeans och en liten body till lillen :) visar allt när jag kommer hem :)
<3


Liljeholmen

Sitter på bussem påväg till liljeholmen nu. Blir att köpa jeans/leggins/treggins va ja nu hittar hehe o så kanske nåt kul till lillen? Har ju gratis kupong på valfri body på kappahl, så man blir ju lite frestad :)


Såhär sminkar jag mig till vardags!

Tänkte visa lite snabbt hur jag sminkar mig till vardags!


För använder jag niveas creme i hela ansiktet, sen tar jag den till vänster under och runt ögonen.

2. Jag tar Nivea mousse i färgen sand, i hela ansiktet, antingen med händerna eller med borsten. Har jag mycket finnar så använder jag Lumenes cover, som är i tre olika färger.

3. Puder från yves rocher :)

Efter det fyller jag i ögonbrynen, tar på mascara, använder rougen på bilden som ögonskugga och tar den vita eyelinern i ögat och upp på halva ögongloben så att ögat blir mer inramat!
ibland använder jag även svart blöt eyeliner på andra halvan av ögat och under ögonen på undre fransraden :)

färdig! :)

Nu ska jag gå till bussen, vi hörs om ett tag! :)
Puss

Besöksrekord!

Hej på er!
Var så hungrig förut, så blev frukost på en gång.
igår så hade jag ingen idé när jag skulle blogga, kändes bara fel typ. alltså ja gick in på bloggen flera gånger men så kom ja inte på nånting att skriva, ändå fick jag bloggabstinens typ hehe!

i förrgår (2/11) hade jag besöksrekord! hur coolt som helst!


Har ju som sagt fått mina pengar, och egenltigen tänkte jag vänta tills på måndag för att handla mammajeans osv för då ska jag ändå träffa storasyster och jojjo i forum för att äta lunch o kanske shoppa lite, men jag vill ha dom nu! är så trött på mina "klippta i midjan leggins" och mjukisbyxor. jag vill ha jeans och en fin tröja och visa upp min fina mage i fina kläder!
Visst jag älskar mjukisbyxor när man är hemma och inte gör så mycket, men jag älskar ännu mer att se fixad och fin ut. Allt känns så himla bra då!
Ska kolla med mammsen om hon kanske har tid att åka med mig och köpa byxor :)

Tänkte göra nästa på liistan, men det får bli senare när jag har klätt på mig, för den var "Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?"



Hörs senare! Puss och kram!

Godmorgon!

Nu när ja har fått penga så kan ja äta min favoritfrukost igen, grovt bröd o dricka juice :) blev även en risifrutti för ja e så hungrig :)


I've got the pills

Idag har jag äntligen fått mina pengar! Känns underbart.
Idag så har ja kollat lite på rosabandetgalan men sen var de nåt fel med ljudet på hemsidan så gick inte så bra? Så blev repris på senaste efterlyst, och lunch till de och nu har ja precis vart o handlat mat o så även en tripp förbi apoteket för att köpa tabletterna (bilden nedan). Mötte upp pojkvännen så han kunde bära, hihi han är riktigt mån om att ja inte ska bära tungt osv :)

Erkänn att rubriken kan vara rätt vilseledande?
Nej såhär är de, tabletterna till höger är tuggtabletter mot sura uppstötningar och halsbränna som jag har börjat känna av rätt mycket på kvällarna på senaste tiden, och så de till vänster rekomenderade barnmorskan för att man ska få i sig all de järn som barnet behöver. Visst jag hade bra värden så barnmorskan sa att de räcker med en om dagen just bara för att slippa få dåligt järnvärde senare, så de är mest i förebyggande syfte :)

Nu tänkte ja äta lite oliver till mellis, dricka loka o mobilnörda mig lite grann. Blir att läsa bloggar, spela wordfeud samt spela mitt beroende spel fashion! :)


Rosa bandet galan!

Jag är en riktig rosabandet stödjare men missade ju när de sändes på tv. Så tänkte börja min dag med att kolla på rosabandet galan nu innan jag gör
Mig i ordning o tänker ur vad man ska hitta på för något idag :)


God morgon torsdag!

Ett stycke toast
Ett stycke tee
Två stycke morot!
Har nog Blivit beroende!:)


En unge i minuten

Sitter med baby o kollar på en unge i minuten. Jag blir både rädd och extremt förväntansfull av att se såna här program o jag älskar att se do
Också hehe. När vi handlade förut så hade de glasstårta med vanilj och fruktsmak med nougat o kolabitar, för 10:- så de ska vi smaska på nu och fortsätta kolla, mums ska bli gott!:)


Middag och musik :)

Åt middag för en stund sen, blev ris schnitzel currysås och maaaassa rivna morötter :)

Nu sitter ja och kollar på när min älskling skapar musik. Han är väldigt
Musikintresserad och har speciellt köpta program för att göra musik osv. Han är riktigt duktig faktiskt! Han har alltid massa projekt som han håller på me, sen låter han de va o sen går tillbaka till dom när han har mer
Insperation igen, älskar att se han hålla på med sånt han brinner för! nu trixar han lite på en sorts blivande remix på Oh Laura Release me. Bara av att sitta breve här så blir de också fullt ös i magen. :) mysigt mysigt!


Vad har ni för er ikväll?:)


Blev väckt

Av baby o nu är vi påväg o ska handla lite :)


Tröttröttröttröttrött!

Ursh blev helt slut i kroppen, bli en powernap innan de är dags att gå o handla och även diska. Idag ville baby laga mat så slipper tänka på det. Puss o kram


Left 4 dead!

Hej på er! Springer upp o ner i tvättstugan o så när ja väntar pä att gå ner igen, så spelar ja lite left 4 dead. Riktigt pangpang skjuta spel men de är sååååå kul! :)


Fick precis veta.

Idag vill jag skänka en tanke till min farmor, som idag skulle fylla 72 år!
Jag var så liten, knappt 1 år när hon gick bort. Men det är ändå synd. Har alltid fått höra hur underbar och den bästa hon var. Jag har bara minnen i huvudet från bilder/filmer då hon har mig i famnen o alla sina barnbarn runt omkring sig.
Men även fast jag var så liten så vill jag skänka en tanke till henne idag på hennes dag, hon var ändå min farmor, och av vad jag fått höra så var hon den finaste och bästa man kunde ha önskat sig.

Vila i frid, Jag älskar dig. Grattis på din dag!



Vecka 23! (22+0)

Nu har magen verkligen börjat få den runda fina formen och jag älskar det!

Ni ser ju även där min tatuering är vid höftbenet, att där går de in och sen går magen rakt ut. riktigt fin gravidrund nu :)

om ni undrar varför ja alltid har samma "dresscode" på dessa bilder så är de för jag tar typ alltid på mig dessa kläder på morgonen :)


Gravidkalender!

Du är på dag 155 av 280. (55,4%).

Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 0 fulla dagar (v22+0).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 125 dagar kvar till beräknad förlossning.

Ny vecka!

God morgon på er! :)
både jag och pojkvännen somnade så extremt tidigt igår men nu känner jag mig helt utvilad!

Idag går jag ju somsagt in i en ny graviditetsvecka, 23! (22+0) och det är 125 dagar kvar tills lillen är beräknad att komma ut till oss :) Gud va tiden går fort, och magen bara växer och växer. Bilder och de vanliga gravidinläggen som kommer upp varje onsdag, kommer in nu under förmiddagen. nu måste jag äta frukost!

Puss o kram!


Tips!

Här får ni så kan ni hämta ut en daimbulle! Jag smsade o ska hämta
Min bulle imorgon för nu är ja inte sugen haha :)


Köttbullar med makaroner

Blir dagen lätta middag. Om ni undrar över färgen på pastavattnet så är det för jag har litr köttfond och kryddor i för mera smak :)


Saffran?

Tänkte på en sak när jag var o handlade imorse. När jag jobbade i matbutik, då hade vi stora mängder av saffran inlåst i kassaskåp just för att det är så dyrt o värt massor av pengar. Eller gäller de bara vissa sorter?
Titta va som finns i högdalen på matdax nu liksom:


Bebis älskar när mamma sjunger :)

Åh har märkt en så kul sak på sistone, fungerar dock bara med två låtar.

Jag älskar att sjunga och får faktiskt en hel del komplimanger när jag sjunger lite svårare låtar då man liksom också sjunger seriöst hehe.. har märkt att vår lilla skatt älskar visst när mamma sjunger också :)

varje gång jag sjunger tex Adeles låt "someone like you" ja då sparkar de till en gång, men så fort jag slutar att sjunga då blir de kaos med sparkar för fullt tills jag börjar sjunga den igen. hahah då blir man ännu lyckligare när man sjunger dessutom! :)


Dag 13 - Den här veckan

Dag 13 - Den här veckan

Hmm ja, detta blir nog lätta att skriva om.

Denna veckan har jag ingenting planerat i princip! kan dra hela veckan för er:
Måndag: Barnmorskan, umgås med lillasyster + gå och se djuren!

Tisdag: Tvätta om de finns någon tid eftersom nån idiot tog ju vår tid, och ta en lång promenad.
Onsdag: Långpromenad, Ska antagligen på middag hos pappsen eller på restaurang, för att fira min födelsedag som var förra veckan. + gravid uppdate i bloggen ( går ju in i ny vecka )
Torsdag: Inte den blekaste
Fredag: NÅNTING KUL! för då kommer mina pengar! visst fick hälften igår som var lönen men vad räckte det till? Jo RÄKNINGARNA och lite frukost som behövdes, nu finns inget kvar -.-
Lördag: Nånting kul
Söndag: tvätt o städdag?

Har ju inte ens busskort förens jag får mina pengar på fredag. så ja hoppas denna vecka går fort, blir väl antagligen ( förhoppningsvis ) en fika med mammsen och lillasyster någon dag i veckan också, och så ska jag börja gå långpromenad lite oftare. speciellt nu när jag inte jobbar så mycket. alla värden och allting är bra enligt BM, och det som är skönt, som även min kusin påpekade, är att jag ju inte gått upp i vikt någonstans förutom just magen som växer dåda. hoppas de blir så resten av graviditeten också. att de bara blir magen och brösten som växer och ingenting annat. därför vill jag vara på den säkra sidan att röra mig lite mer extra liksom.

åh saknar att jobba och saknar alla gullungarna!





ändrar lite på bloggen..

Hej på er, sitter och försöker komma på någon kul ny design till bloggen, dock är de ju så svårt när man är rätt okunnig på den fronten haha. skulle vilja ha någon speciell assnygg header tillexmpel, vet iof inte hur man gör.. Paint är min vän måste jag nog säga. Och bakgrund? mja vet ju inte vad ja vill ha.. nu just nu efter många byten så har jag hamnat på nåt "burberry" inspererat.. med flit? mja kul att prova på och dessutom går de inte byta den igen.. nånting blir fel hela tiden? ahwell, blir nog bra till slut.

Tänkte ta en paus ifrån "fixandet" och göra nästa dag i listan, samt kolla på en film :)

Morrn morrn!

Är påväg från affären, har handlat lite frukost :) vi hörs senare!
Tråkväder...


Godnatt!:)

Säger god natt med en av mina favoritbilder på Kusin fia (fiaochnea.blogg.se) och hennes fina dotter nea, som jag tog på dom för något år sedan. Den här bilden får en att tänka lycka, iaf för mig :)


RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden