Nyckeln hämtad!

Hej på er, nu väntar jag o lilla skrutt på tunnelbanan, har precis hämtat nycklarna till lägenheten :)

Så nu ska baby mötas oss o så går vi dit o tittar nu innan vi ska va på BVC kl 13 :)


Bloggen kom i kläm!

Hej alla fina!
Har fullt upp med vår fina nya familj skulle ja kunna säga, men fullt upp är de inte. Vi myser o tar de lugnt o går en o annan promenad :) vi bara ÄR helt enkelt. Har fått kommentarer om att ni saknar mina inlägg osv... Såklart ni saknar mig ;) nej men jag ska bli duktigare!

Imorgon klockan 11, får vi nyckeln till nya lägenheten samt att då är de inskrivning på BVC klockan 13. Så de ska bli kul o se hur de går i o med att amningen har vart lite sisådär fram tills i måndags så hon hade gått ner till ca 2800g märkte vi då vi åkte till amningsavdelningen på sös, och i tisdags på BB södra återbesök så var de fortfarande samma vikt. Men som sagt nu så går det asbra med amningen så nu lär hon gå uppåt :)

Anledningen till att de inte gått bra är att Tindra hade så svårt att ta ordentligt grepp om bröstet så då kom de så lite o dessutom så blev ju då mina bröst skadade o gjorde as-ont. Så har fått låna med amningspump från sös så man får mata henne ur små medicinkoppar då de blir ju svårare att lära sig ta bröstet om man skulle mata ur flaska.

Men sen i tisdags har jag inte behövt använda pumpen då jag på återbesöket fick sån där napp eller vad man säger som man sätter på bröstet. Så nu går de asbra!! :)

Jag älskar att ha blivit mamma o Roy älskar att ha blivit pappa :) vi ligger länge o kollar på henne, sitter med henne lutad mot knäna ni vet? Och hon tittar så fint på oss och LER. Enda sen dagen hon föddes så har hon lett. Alla barnmorskorna på Sös var oxå helt fast i hennes underbara söta utseende, fina ögon, hår o underbara leende. Dom stod alltid kvar länge o sa att hon var de sötaste o kunde knappt inte heller slita sig :)

För varje dag tittar hon o ler mer oxå. ÅH VI ÄR SÅ KÄRA I HENNE! Går inte att förklara med ord alltså! :')

Nu ska älskling o jag mysa i soffan, Tindra sover så sött efter vår promenad vi vart på :)

Kram på er alla och REBECKA is back :)


Vi mår fint!

Blev inskrivna igår fredag 18:45 och klockan 21.11 kom Tindra, 49cm, 3140g kärlek <3 hon hade bråttom ut vår underbar. Allting har gått jättebra o hon är de absolut finaste och bästa som hänt oss! Ville bara uppdatera er om gårdagen, mer får ni veta imorgon eller när vi kommit hem :) puss på er


Vattnet har gått!!

Jag är chockad, älskling är
Chockad o vattnet har gått!

Mamma är påväg att hämta oss

Blev bara tvungen att skriva de.
Vi hörs alla fina !puss


nästa vecka!

Nu har min kontaktperson ringt mig, nycklarna till lägenheten får vi i handen på onsdag senast!  =)
hon som bor där nu har packat klart allting och ska flyttstäda under helgen, så kanske redan på måndag kan vi få nyckeln kanske och iaf se hur det ser ut, Sen tar de 1-2 dagar innan vi får börja flytta in då hyresnämnden ( har jag för mig att det var ) ska komma och kolla så att allting ser fräscht ut först bara :)

Min kontaktperson hade frågat hur den såg ut osv också, då fick hon svaret att den är ju liksom okej, inte allra snyggaste men den är okej. och okej räcker gott och väl! Ja menar är de fula skåpluckor? Well då kan man ju faktiskt fråga om man får byta osv :) plus inredning gör jävligt mycket!  Jag ser ändå positivt på det här :)

Nu ska jag ringa baby och berätta :) hihi

Puss så länge!

måste äta!

Hej på er!
är vrålhungrig, skulle bara prova om min BANK-ID dosa fungerade, men då hittade jag såklart adressändring via den snabbt och enkelt, och beräkning med föräldrapenning och planering och MASSA saker som den var bra att använda till, så jag kom inte långt med ätandet vilket betyder att nu är jag vrålhungrig!

Fick desutom sms imorse av BARNKULAN, sökte jobb där för ett bra tag sen och nu skrev de att de behövde personal nu på en gång idag och undrade om jag ville. så jag skrev och sa det att jag ville gärna med inte kan då jag är höggravid och sjukskriven haha. synd men jag deppar inte för det, det kommer fler chanser och jag har hela livet på mig att jobba sen haha :)

Nej nu måste jag äta!
Puss på er så länge!

Nu känns allting verkligt!

Hej på er! kontraktet är nu klart och påskrivet, imorgon så ringer min kontaktperson när hon vet exakt om nyckeln dit men förhoppningsvis redan på måndag! UNDERBART!

 

efter mötet så gick jag och min kontaktperson till ett fik och för min del blev det för en gång skull en RIKTIG sockerbomb som var asgod! Det var den där frappe som jag hört så många prata om som är både cappucino och choklad och grädde och jajäklar va god den var! Men tog också kokosboll OCH en apelsin så inte bebis bara får dålig socker i sig :)

 

har vart hemma i några timmar nu och pratat med älskling om inför flytten och sådär. nu vill man bara börja flytta in. så underbart de känns nu!

 

nej nu ska jag göra älskling sällskap när han lagar mat. blir liknande kycklinggryta och pasta till, mums! :)


Nyduschad och dunkar musik!

Hoppar ( vacklar ) runt o dansar här i lägenheten. har precis duschat och nu ska jag plåstra om svanskotan, har ju fortfarande inte läkt helt än då de gjorde så de sakta sakta ska gå ihop.

Sån lycka jag känner alltså , det är så underbart! Och varje dag blir bara lyckligare och lyckligare.

Så nu sprider jag lite lycka vidare till er, hoppas det fungerar! :)

Nej nu ska jag klä på mig, man ser ju så knasig ut när man hoppar omkring naken och dansar. snart kommer baby hem o han skulle nog asgava om han såg mig dansa runt såhär naken med min stora mage! hahah! Nej detta är en private-show.

Puss på er, vi hörs efter jag skrivit på kontraktet :)

Spread joy not war!

Här har ni en mysig låt som gör mig så lycklig! är helt fast på den haha!


Kontraktskrivning!

Nämen ser man på! Jag klarade mig över natten, no baby get!  vaknade dock (som vanligt när man går upp o kissar hela nätterna haha) och ena gången när jag vaknade så kändes det jätte konstigt i kroppen.. som ett konstigt illamående och lite öm i magen. men det verkar ha försvunnit nu :) Eller nja, lätta sammandragningar, men det är lugnare än igår :)

IDAG ÄR DET LÄGENHETS-KONTRAKTSKRIVNING! shit va glad jag är! Då har man verkligen svart på vitt att vi slipper ettan och får en större lägenhet.
Ska bli kul o veta EXAKT när vi får nyckeln och får flytta in också. När jag skrev kontrakt på min nuvarande etta, då fick jag nyckeln samtidigt som vi skrev kontraktet. Nu visste ju hon inte säkert bara att det blir senast 1 mars, men idag får vi veta exakt datum! hoppas så snart som möjligt!

Nej nu ska jag äta frukost :) tre knäckisar med ost o skinka :)

Puss så länge!

Vila vila vila!

Hej på er!
Allting var bra hos barnmorskan som vanligt, dock blev hon chockad hur en så nersjunken och fixerad bebis i så trångt utrymme, kan ändå röra sig så mycket. Idag tog de cirka 15-20 minuter att ens hitta hjärtljuden då man så fort hörde svagt, så gjorde tösen nåt som de hela tiden störde o rörde sig. Magen såg ut som en tornado haha! Men tillslut gick det bra!

På vägen till barnmorskan så fick jag så jäkla ont på vänster sidan av magen, det kändes ärligt som att någon satt med en kniv o rörde runt där i, gjorde asont! Fick stanna gång på gång för att jag iprincip blev paralyserad av smärtan. Så när jag kom upp till barnmorskan hade jag det plus de vanliga sammandragningarna och då "mensvärktrycket neråt".

ligger just nu o vilar mig o försöker att knappt resa mig. Haft mycket sammandragningar från o till plus de där mensvärktrycket som de känns som neråt.. Haft så från o till sen jag var hos barnmorskan. O då var läkaren där också så hon kände o tittade även UL o allting såg bra ut men hon märkte att de nog är nära nu för att hon kände att sammandragningarna var väldigt starka. Bara de att de ännu inte är helt regelbundna. Värken på sidan kunde hon bara säga var tecken på att riktiga värkarna börjar komma snart eller att nån muskel hamnat i kläm för att magen o allt växer så fort.

Men som sagt, jag SKA skriva kontraktet på lägenheten imorgon kl. 16 , de är jag helt bestämd på!
Sen får du komma när du vill älskade ängel, mamma o pappa vill bara ha lägenheten påskriven :)

så fort ja reser mig upp så kommer det igen, men när ja ligger så är de för det mesta nästan helt lugnt så.

Vem vet hon kanske jävlas o vill komma inatt? Hmm all tror hon kommer nu när som, jag tror de iaf lär dröja minst en vecka till eller två.. Eller tror, jag har väl mer bestämt det pga allt med lägenheten hahaha!

Nej nu ska jag be min pojkvän göra te till mig.. Ajaj nu kommer värken tillbaka.. Hmm hoppas de lugnar sig snart för nu ligger jag ju faktiskt ner?

Puss på er !


Flera nappar till samlingen!

Nu har vi ytterligare två fina nappar till samlingen som man fått/köpt. har ju fått en del, men även köpt en del hiihi! De här kom på posten idag. mormors gullegris och den andra är en namn-napp med vår underbara prinsessa och finaste Tindra på! Jag vet, innan har jag skrivit namnfritt, men har även försagt mig i några inlägg så tänkte att då får ni alla veta iaf! :)

Nu blir det att göra sig klar, ska vara hos barnmorskan 13.30 och sen förbi soc och fylla i ansökan :)

 

Puss

 

 


Vecka 38! (37+0)

Japp nu är vi här, 20 dagar kvar och nu vecka 37+0!

Har denna vecka och slutet på förra veckan fått fler kommentarer om att magen har sjunkit en del. Min mamma sa då att förr sa man att när man magen sjunkit mycket så är det ca 1 vecka kvar. ska bli spännande att se!

 

Som sagt så är det många som gissar på att tösen kommer denna eller nästa vecka. Men vem vet, hon kanske chockerar och stannar t o m en vecka längre eller så, det vet man inte!

 

Nu är det verkligen tungt framåt och stegen jag tar är verkligen som en pingvin, men ändå så njuter jag! Älskar att vara gravid!!!

 

Hur som haver så längtar vi efter dig vår fina skrutt! Alla förlossningsskräck/undran/orohet är som bortblåst och det är verkligen BARA förväntansfullheten som är kvar! shit va grymt bra det känns!

 

 


Gravidkalendern!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning.

Im a zeeebra

GODMORGON GODMORGON! ( tänker mig att ni ska läsa det där som den där gubben med göteborgs-dialekt! )

Idag har jag VERKLIGEN vaknat på rätt sida. well igår också men mest idag.
Igår blev de lite bloggning, men jag skyller på att det var Alla <3-dag, även då vi bojkotta den i princip haha.
Fast lite gulle-romantik blev de ju såklart och så gjorde min älskling nåt så otroligt gulligt.
Från ingenstans kände jag mig lite små-nere igår typ. Ni vet när de kommer som en tyngd på en men man vet inte varför?
Så jag klädde på mig och gick till affären och tänkte handla. Då ringde älskling o bad mig handla några saker. Sen när jag är påväg ifrån affären, så kommer någon bakom och tar i min hand. Då är det älskling som sprungit till centrum för att överraska mig då han märkte att jag lät lite nere i telefon. Så stod vi där och pussades ett tag mitt bland alll snö som föll. Åh jag kände mig som mitt i en film typ! Det var så gulligt och typ.. romantiskt? :)

Nu har jag precis ätit frukost och trixat med naglarna lite, nu är det bara överlack kvar. Men jag blev JÄVLIGT nöjd måste jag säga :) Vad tycker ni?

 

Gjorde även lite godisarmband igår som man kunde smaska på! mums!

 

Nej nu ska jag se på några till avsnitt av vänner :)

 

idag är det 20 dagar till BF, går in i vecka 38 (37+0) OCH imorgon är det kontraktskrivning på nya lägenheten. SHIT va bra allting känns just nu!

Love my life, my boyfriend, my beautiful soon-born child, my family and my friends !


Vänner

Hej på er! sen jag kom hem igen så har jag bara vilat, ätit lunch och tittat på vänner.
pojkvännen kom hem för en stund sen så sen ska vi gå och handla lite mat o då ska jag även posta ett paket.

Just nu har ja lekt lite mer med nagellacket jag har. har kommit på nu hur jag ska göra med dom så nu ska jag bara vänta på att baby är klar i duschen så jag kan hämta nagellacksborttagningen o sådär.

Vi hörs senare!

God morgon!

Hej på er!
Sitter här på sös, för en gång skull så är det inte jag som är här för MIN skull. Utan idag är jag bara här och med som stöd åt en vän. Mer än så säger jag inte då de är privat.

Oj va jag verkligen känner att jag är höggravid nu när man sitter såhär. Tar jag benen i kors så somnar dom, sitter jag rakt upp på bänken så blir jag riktigt kissnödig osv osv haha!
Så jag sitter lite lutat o magen putar rakt rakt ut, har fått lite frågor o kommentarer, men de är alltid roligt :)

Nej nu ska jag läsa nån tidning som ligger här o äta klar min "frukost" jag köpte på vägen. Köpte en kellogs snack grej o så en wasa macka.

Puss så länge!


Presenterna!

Här är innehållet från paketen:
• en svart döskallenapp
• en rosa napphållare med en liten guldig krona på.
• mysig kanin som även spelar den klassiska nattvisan när man dra den i svansen ( asbra då den spelar jättesakta o lågt o lugnt, inte som många andra!!! )
• paket så man kan göra fot och handavtryck och då med ram så man även kan ha bild brevid avtrycken .
• jättefin filt med blommig mönster.
• godiset från syster som jag berättade om haha!
Sist och STÖRST !!!
• en helt underbar isbjörnsgosedjur spm jag v ä l d i g t länge har spanat på i jojjo butik, den är jättemysigt material, har en filt i sig också som är jättemysig och STOR! Så de är både ett gossedjur, sen när man tar ut filten så blir det en perfekt kudde för tex newborns just för att den är så tunn.

Så vi är hur nöjda som helst över sakerna och allt vi fått tidigare. Tänk va underbara vänner o familj man har!

Nu ska jag dricka te och wordfeud nörda mig :)


Massa presenter!

Hellu!:)
Har haft jättemysigt med syster o jojjo.
Mycket nageldesignsnack och god fika osv :)

Fick även maassa fina saker till Lilla tösen! Saker som vi tänkt köpa men inte gjort än, så ba fick vi de! Åh gud va mycket fint vår tös har nu. Kommer in med bilder på det sen :) sålänge får ni se paketen inslagna. Haha det som inte är inslagna va lite skojsigt från syster, princess tuggummi cigg för att ja inte röker längre ( var ett bra tag sen jag slutade men ändå haha ) och sån så att man kan göra egna godissmycken! Haha :)

Strax börja med maten, idag blir det korvstroganoff :)


Kaffe på g!

Nu är jag färdig fixad, kaffet är laddat och nu är de bara syster och Jojjo som fattas!
bad dom köpa med nåt gott på vägen också så jag hoppas på de, känns som jag saknar socker lite hehe.

När de ändå är här så ska vi gå förbi nya lägenheten så de får se var den ligger också :)
Dock kan vi ju inte gå in i den än, men utanför! :) Den är ju ändå på vägen till tunnelbanan så :)

Nej nu ska jag göra sista Zebra mönstret på naglarna och hoppas på att det blir snyggt! haha

Pusss så hörs vi sen!


Godmorgon!

Hej alla fina!
sitter här och äter frukost, tittar på vänner och ska snart göra mig i ordning lite grann.
idag kommer Nattis och Jojjo hit så ska vi fika och umgås lite, ska bli trevligt då de va ett tag sen vi tre umgicks :)

Har haft en hel del sammandragningar inatt men sen avtog de efter kanske 1-2 timmar så då tänkte ja att de är bättre att sova och bli utvilad IFALL de skulle dra igång senare eller idag. Så nu är man iaf utvilad ifall att hehe.

Det här kommer bli en asbra vecka känner jag på mig! Men mer om de sen, nu ska jag äta upp mina morotsstavar ( nytt beroende tror jag??) och sen göra mig i ornding. de kommer runt elva tolv :)

Puss!

Målade om naglarna IGEN!

Hej hej!

Nu har vi precis ätit ASGOD middag! Alltså jag skojjar inte när jag säger det. pojkvännen lagade. Det var fläskfile, med jani, allt möjligt i som typ lök, vitlök, matlagningsgrädde, massa kryddor och så mera saker. och sen så ris till och morötter. kan inte beskriva och glömde fota för att jag var så hungrig och de var så gott hehe, men åh jag har sagt till han att de där är något som han MÅSTE göra oftare! :)

visst blev naglarna fina som jag gjorde förut idag? tyckte jag med, men jag ville prova nånting mera och nytt. så tog bort det, och just nu är mina naglar helt vitmålade sen så tänkte göra någon annan kul design med hjälp av nya svarta nagellacket ( visar den för er imorgon ) så vi får se imorgon eller senare hur dom ser ut.

Nu ska vi kolla film.

Puss på er alla fina!:)

Nagelpyssel

Filade o klippte ner mina jääättelånga naglar, och så blev det fransk manikyr samt lek med nya svarta nagellacket :) vad tycks?


12 februari 2012

Börjar denna dagen lite smått besviken..
Som jag och pojkvännen längtat efter den här fina fotograferingen och idag är det dessutom PERFEKT väder, eller hur? Solen skiner, det är varmt, men ändå snötäckt och fint !
Tyvärr så hade hennes schema kört ihop sig eller vad hon sa så tyvärr :/

Gårdagen dåra:
Igår var det en lugn dag, träffade mamma och lillasyster så åkte vi till Barnens hus där jag hade en Gravidbox att hämta ut gratis!
Vet ni vad man fick? En stor blöjhink från märken Angel Care ( Värde 249:) plus en mindre box som var full med erbjudanden, blöjor, vårservetter, Kedar, en nappflaska, kontantkort osv osv. Behövliga saker helt enkelt! Och så är det dessutom så kul att hämta ut paket SPECIELLT När det är gratis! hihi :)
Jag har även tidigare hämtat ut apoteksgruppens gravidbox och den hade också en del behövliga saker i sig. Men helt toppen att man i detta paket  från Barnens hus fick med blöjhink och även påsar till den. Jag tror att den kommer användas flitigt!



Efter vi hämtat paket o sådär så fick jag skjuss hem igen också, hela vägen till porten, samma som när hon hämtade mig. Mamma säger nu att " Jag kan lika gärna kör hela vägen till porten nu, tjockis! " haha, stämmer ju, magen är ju en RIIKTIG tjockis nu.

Till Middag åt vi hemmagjorda hamburgare, asgott! Ett tips, ska ni käka hamburgare, köp då FRISCO MAX hamburgerbröd, dom är nyttigare, och asfresha, dom är fanimej godaste brödet jag käkat, dessutom så jäkla mättande!

På kvällen mös vi bara och pratade mycket och bara var med varandra. Är så skönt att jag och baby verkligen kan prata om allting och att vi trivs så bra i varandras sällskap. Jag kallar det soulmate <3 :)

Senare framåt tio så kom min tjejkompis som bor här i högis nu ju, kom förbi med sin ena vovve så tog vi en kvällspromenix och så passade jag på att visa henne var vår nya lägenhet ligger, den är ju baara.. 3 minuter ifrån pojkvännens? haha så det blir inte jobbigt och flytta och tänka va fort de kommer gå när man inte behöver åka aslångt med varje flyttlass, hehe.

Börjar även bli sjuk eller kanske bara förkyld så både igår och idag så har man missbrukat te på hög nivå!

Nej nu ska jag hjälpa pojkvännen med de lätta på städningen nu när han är klar med grovgörat hehe :)
Blir väl en typisk söndag med tvättning och städning. Ska även dra med mig älskling ut på en promenix tänkte jag och visa lite bra roliga saker jag såg i närheten av nya lägenheten :)

Vi får se hur uppdateringen blir under dagen, men jag försöker svänga in med nåt/några inlägg iaf :)

Här är min mumsiga frukost för er som vill se :)


PUSSSSSSSS och NJUT av det vackra vädret! :)

Idag är det lördag!

Och idag kör vi bloggfritt!

Kanske kommer in med ett inlägg senare ändå, men tänkte att varje helg så ska jag ta antingen lör eller sön bloggfritt :)

Så vi hörs ikväll med en resume av dagen, annars hörs vi imorgon och då är det gravidfotografering på schemat!! :D

Ha en fin lördag alla fina, det ska jag ha!

 


Haha

Visst är det kul när folk skriver fel? Här skrev min tjejkompis lite fel men fick fett kul respons ändå haha! :)


Good news again!

som ni ser så blev det nu en ny kategori LÄGENHETEN, och där kommer allt med lägenheten och inredning osv hamna :) Men nu till The good news! Min handläggare ringde precis, på torsdag 16/2 ska vi ha kontraktskrivning på nya lägenheten och SENAST 1/3 är det inflyttning i nya lägenheten! U.n.d.e.r.b.a.r.t!
Dom/den som bor där nu flyttar ut nästa vecka så kanske får nyckeln redan då! Åååh wiiiie I'm so excited!


Iiih va lycklig jag blev!!!

Haha chansade på ett ord och fick F U L L T R Ä F F!!
Haha att ett spel gör en så glad :)


Sen frukost tidigt lunch?

Hej hej! Vaknade elva av att mobilen vibrera för fullt. Woops hade sovit med ljudlöst, äsch de va skönt att sova iaf!

De va pojkvännen som sa att han fått sluta redan så han va på g hem :)

Nu har jag klätt på mig o ska äta lite frukost/lunch. Blir att se vänner oxh äta macka och resterna från soppan igår MUMS!!! Älskar soppa :)


Nattmat!

Tittar på vänner och blev nyss väldigt hungrig, o menar verkligen jätte hungrig! Så nu blev det Te och två mackor och ett nytt avsnitt av vänner, sen blir det krypa ner i sängen!

Puss på er och förlåt för de bildlösa inläggen idag men har inte gått att ladda upp?
NYA TAG IMORGON! :)


Lycklig tjej!

Hej på er! Studsar av lycka just nu ( blir dubbelstuds då tösen håller på för fullt inne i trånga magen haha )

Pratade med min handläggare förut om hur det går med lägenhet osv, nu är det nästan klart!!!! :D och det blev inte rågsved o inte hagsätra, Det blev Bandhagen! :D så jäkla lycklig nu att vi slapp hamna i rågsved/hagsätra. de sjukt hur stor skillnad de är, som nu bor vi i högdalen o det är okej ju, men åker man en station till rågsved så är de sån skillnad med våld o brott o ja annat också.

Så nu är man riktigt lycklig. Imorgon eller nästa vecka så får vi veta när vi får börja flytta in osv :)

Nu håller baby på med maten o jag ska riva morötter.

Puss på er! :)


Korv och grönsakssoppa

Kom hem till pojkvännen igen för någon timma sen, sen dess har jag städat, diskat och sådär.

Nu håller jag på att göra korv o grönsakssoppa :) MUMS för magen :)



Promenixar :)

Ute o promenixar påväg hem. Skönt att ja o baby bara bor 5 minuter gång ifrån varandra :)


Godmorgon!

Vaknade av att pojkvännen hoppade extra nära och kramades o mös ett bra tag, iih de är så mysigt med såna morgnar :)

Nu ligger jag kvar i sängen, har precis ätit två mackor o druckit mjölk och så tittar jag på vänner :)

Nej jag ska nog försöka somna i en timme till, somnade inte förens typ halv fyra inatt för att jag va så pigg, sen ska jag göra mig i ordning o gå hem till min lägenhet o träffa min tjejkompis som bor här i högdalen nu ju o umgås o vänta på en leverans hem :)

Puss!


FYNDIQ.SE

Hej hej!

Har precis beställt lite roliga saker från FYNDIQ.SE !
dom har både till bebisar och inredning o allt möjlit och vissa saker är EXTREMT billiga dessutom!

så har beställt en överraskning till älksling, till mig köpte ja nagelfilar och sånt där skulpterings nagellack och sen till tösen köpte jag två fina nappar med text på, de får ni dock se när paketet kommer.
beställde sammanlagt 9 saker och summan blev 190kr bra va? billig sida plus att jag har rabatt kod till den via min gravidtidning jag fick för LÄNGE sen hehe. för er som vill handla där plus få rabatt, ange koden AFF2011 :)

Är väldigt sugen på att baka kladdkaka, eller kokosbollar MUMS! måste dock lyckas mosa ner våra sockerbitar till strösocker då.. hmm får komma på något :)

Puss!


Alla hjärtans dag!

Jag hade helt glömt att det är alla hjärtans dag snart!

När jag gick hem från BM förut ( alla värden på testet va jätte bra förresten ). Så hängde massa rosor och de där kramhjärtana från IKEA i hela centrum uppe i taket. Lite gulligt tycker jag :)


Jag säger ifrån!

Nu är det bara cirka 20 minuter kvar, sen blir det nytt stick i fingret och sen är jag förhoppningsvis klar här och får gå hem o äta frukost! **dreeegel** så hungrig!

Är ju som sagt med i grupper på facebook, och ena är speciellt för oss som ska bli mammor i mars! Många har ju mycket att klaga på o småsaker o blabla allt möjligt liksom speciellt nu i slutet av graviditeten, och jag kan inte säga annat än att jag älskar att vara gravid o så trotts mina motgångar som varit så då skrev ja eget inlägg och la upp bilden på min mage, jag skrev istället hur bra det är o jag mår bäst osv, alla i gruppen har alltid vart trevliga o älskar mina åsikter osv och även nu så fick jag verkligen bra respons, åh så underbara människor det

 


Vecka 37! (36+0)

Tiden flyger förbi o magen växer o växer, de märks verkligen när BM tar magmåttet, cheeeeses va den växer på! Men skönt att veta att skatten där inne är perfekt i storleken och följer kurvan exakt haha, riktigt exemplarisk dotter man har! ;)

Blev ju ingen bild förra veckan då jag ÅTERIGEN hamnade under kniven hos herr doktor, men såhär såg vi ut imorse på tom mage innan man promenixade upp till BM :)
jag gillar att man ser mitt höftben också på sidan, då ser man verkligen att magen är stor!:)


Usch usch!

Ligger här på en hård brits men som är fint bäddad så den ska se ut som en vanlig säng, litet rum med mysig belysning. Skönt att man iaf får ett rum, trodde man skulle bli tvungen att sitta på bänkarna utanför bara, men tji fick jag detta är mycket bättre!

När jag kom hit så stack BM mig i fingret för att mäta värdena, jätte bra o lågt som alltid, fast då lite mer lågt än vanligt just för att man är fastande.
Och nu har jag precis druckit upp ett stort glas med nåt päckel i. När jag fick glaset sa BM: smaka om de är drickbart annars kan man få lite citron i. Jag drack lite o tänkte shit va rätt gott ju! Sen nu när man då skulle dricka H E L A glaset så kände jag hur varje klunk blev äckligare o äckligare o man fick inte bara hälla i sig den för snabbt heller för de kan ibland påverka. Men men jg lyckades!

Nu ska man bara få tiden att gå i två timmar, skulle va lätt om man fick sova men de fick man inte heller tydligen då de också kan påverka :/ tur att jag var smart o tog magbild hemma så jag kan lägga upp gravidinlägget o så här iaf :) ni som spelar wordfeud får gärna lägga till mig, rebeckash heter jag även där. Har ca 25 motståndare just nu, men lägg gärna till mig då alla inte verkar spela just nu pga att de är morgon o vissa jobbar :(


BM idag ju

Nu har älskling precis gått till jobbet och jag ska lägga om mitt sår från operationen (som varje dag), klä på mig o sen gå upp till BM för att göra den där glykosbelastningsgrejen, ska vara där ca 8 så vi höra när jag är där :)


F R I E N D S

Hej på er!
Ligger o tittar på vänner, sen ska jag krypa ner brevid min älskade och sova. Blir ju tidigt imorgon med glykos-grejset. Ska ju som sagt sitta i 2 timmar o tråka där tydligen så blir nog bra update, bra va ;)

Natt natt på er!


God gärning!

Titta vad jag precis läste i " Mitt i söderort "
hur snälla vad inte de här poliserna? tänk va glad den gubben blev, blev nästan lite rörd av den här!


ungcancer.se

Jag är en sån som stödjer rosa bandet med mååånga av deras saker, köper de väldigt gärna då det är fint OCH går till något riktigt bra!

Jag har nu tittat runt lite på ungcancer.se, där de har många sett man kan hjälpa till på, och då även kläder mössor osv. Hittade då en fin tröja som jag blev väldigt sugen på.

Finns i både ljusgrå och lila, är lite sugen på båda, men mest den ljusgrå!
Kika in där ni också på Ungcancer.se

 

DETTA ÄR INGET SPONSRAT INLÄGG, MEN CANCER ÄR EN VIKTIG FRÅGA I SAMHÄLLET OCH JU FLER SOM HJÄLPS ÅT ATT STÖDJA OCH BIDRA, DESTO MER KAN VI GÖRA I FRAMTIDEN!

 

snart kommer baby hem så tänkte ta o diska lite så det är fint :) Sen måste jag göra någon lunch, magen kurrar!!!



Glukosbelastning

Nu ska jag också få göra sånt där glukosbelastningstest eller vad det heter, imorgon kl.8 hos min barnmorska.
Allting var ju perfekt på TUL igår, det enda var att jag hade pyttepytte lite för mycket, eller en antydan på att det var litelite för mycket fostervatten, så BM ringde mig nu och sa att det är verkligen på gränsen men att det kan vara lika bra att göra iaf så att man kan vara helt på den säkra sidan, de håller jag med om :) så hur ska man sysselsätta sig från 8 på morgonen o då 2-3 timmar framåt tills det är klart? haha :)


tvätten avklarad

Hej hej, kikar bara in här en snabbis, väntar på att mamma ska komma förbi när som.

Hon ska ge mig nyckeln till mitt förråd och köra dit mig så att jag kan ställa ner saker som redan är färdigpackat inför flytten så att vi slipper ha massa saker liggandes framme överallt.

nu är hon är!
kommer in senare, då ska ni få se en riktigt snygg tröja jag funderar på att köpa, som dessutom är för en bra sak!

puss så länge!


Tvätta tvätten !




God morgon!
Här tvättat det för fullt.
Älskling sikulle ha tvättid igår egentligen, men då blev det ju TUL istället så då tänkte jag va snäll och ta det åt honom. visst jag ska inte överanstränga mig eller bära för tungt, men tvättstugan e typ 100 meter ifrån porten och det är en gång så tror inte det har så stor invärkan, jag går ju ändå sakta ;)

Nu är man v e r k l i g e n förälskad i vår fina skatt i magen, kan titta på bilderna heeela tiden och bara le. att få se henne sådär i 3D var helt otroligt! Idag är det 28 dagar kvar till beräknad BF och 4 veckor :)


Nej nu ska jag snart gå ner i läskiga tvättstugan.. alltså jag har aldrig tyckt om tvättstugor, o speciellt inte de här som ligger i mörka källaren, usch! Förmycket skräckfilm kanske? Mjoo men jag gillar de helt enkelt ändå inte, inte ensam iaf ! :)



Hemma från ultraljudet!

Det gick jättebra, tösen ligger precis på mitten kurvan och väger som hon ska ( nu väger hon 2618g ) och uppskattad födelsevikt är cirka 3680g.
Läkaren sa att det var så kul att hon var en riktig "posare" när vi tittade så låg hon hela tiden och grimaserade och hade sig :) Vår älskade fina dotter, snart är du här hos oss, 29 dagar kvar

3D bild: Lilla prinsessan ligger och plutar med munnen :) ♥

3D bild: Tösen trycker näsan mot magkanten så den ser platt ut haha :)♥


Här ligger hon och plutar mycket med läpparna, för att strecka sig efter handen, så höll hon på hela tiden! älskade ängel ♥

Fina tösens arm+ svagt man ser av fingrarna + handen

 



TUL idag! :D

Sös ringde precis och sa att det hade en tid idag kl. 16:30 för Tillväxtultraljud så idag ska vi få se vår fina prinsessa igen och se hur mycket hon växt. Hoppas på att hon inte är allt för stor, vill ju ha en vaginal normal förlossning gärna ( vem vill inte om man fick välja själv )

Haha titta magen var lite sne just när jag fotade. Dock ingenting mot när jag gick upp och kissade imorse, så jäklar va de lutande tornet i pisa när man tittade uppifrån!

Kan även tillägga att magen ser lite mindre ut på denna bilden för att tröjan är utdragen och att jag har handen där. Beror nog på hur jag håller kameran. Jag kan ju t o m nu ställa saker på magen stabilt även när jag står upp hahaha!


Smycken

Hej på er! Sov till halv tolv då ja inte var trött igår o somnade inte förens 5.

Har ätit frukost/lunch o sytt på en knapp som var lös på älsklinga tröja och nu håller ja på att göra mig i ordning :)

Såhär ser dagens smycken ut på vänster handen o armen. På höger armen har jag ALLTID mitt silver armband som jag fick i 18-års present av mormor o morfar, de kan jag visa senare :)


Tee, hallon och vänner

Sen blir det sova! :)


Från gravidkalendern i mobilen :)


Glömde berätta!

Glömde berätta för er, Vart en vända till sös inatt. heregud va jag är stammis där nu!

Sammandragningarna avtog inte och blev värre o värre och dessutom hade tösen knappt rört sig på hela dagen. så jag och sambon ringde min mor som kom och hämtade oss vid 23 igår.
hade väldigt mycket sammandragningar enligt CTGn där med, men de var ändå inte så regelbundna. nu var jag öppen ca 2 cm och hon hade sjunkit ner helt och låg precis och tryckte på vid öppningen, var bara en litelitenliten bit kvar av livmodertappen (eller vad de nu heter som håller igen där inne, haha blandar alltid ihop allt) läkaren som undersökte sa att antingen syns vi om en timme igen eller så tar det längre tid. De flesta är nu helt säkra på att Tindra kommer bli en tidig bebis men vi får vänta och se helt enkelt :) Sånt kan ändras även fast lillan visar tendens på att komma. Mycket sammandragningar nu också men jag känner att jag tänker inte åka dit igen förens vattnet går eller tills det verkligen är så outhärdligt att jag vill skrika efter smärtstillande. nu jäklar ska jag vänta ut det, och hoppas då på en snabb FL! :)

De roligaste var att så fort CTGn kopplades på så var de någon som blev ilsken i magen, hon blev världens oskvigg där inne och bökade runt och sparkade rakt där sammandrags-grejen satt och bökade runt så hennes hjärtljud försvann. BM fick komma in hela tiden för att hon inte fick någon bra kurva i början då hon bökade så mycket. så både jag, sambon, mamma och BM skrattade åt hur livlig tös jag har. Och vi ska inte ens tala om magformen! HAHAH wellwell :)
Kanske blir en bebis väldigt snart i alla fall då :) idag är det förresten 30 dagar kvar till BF så vi får se :)

Nu är det mys och vänner

Fortfarande sammandragningar men lugnare så jag är inte orolig direkt :)

Nu är det Vänner, vindruvor och Loka Citron. ( har hällt det i annan flaska bara )


Städa och plocka och dona

Här är det fullt röjj. Dock ligger jag nu och vilar lite, så mycket sammandragningar bara jag gör lite saker så måste komma ihåg att vila när jag känner så. baby o jag har rensat o städat o plockat o slängt onödiga saker.
Och nu är alla tösens saker nerpackade i en stor väska så där är alla hennes kläder och leksaker osv osv. Det enda av hennes saker som inte ligger där, är de som ska med till bb :)

Det är skönt att då ha alla hennes saker på ett ställe för då när vi får nya lägenheten är de bara bära dit det liksom :)

Nej nu har jag vilat ett tag, dags att fortsätta. :)


Godmorgon!

Mums frukost!


Happyface!

Vet ni vad? Har fått ett mail från en av de största bloggportalerna som vill göra sammarbete med mig! :)
Fick ett låångt mail med info om varför dom ville ha mig o vad jag får ut av det. Vet inte hur mycket jag får säga, så därför gjorde jag bilden så som jag gjorde! Men det här verkar väldigt kul och intressant!

Nu ska jag o älskling kolla vidare på filmen! Puss på er


Måste bara suktas lite :)

Mumsigt! Eller hur? ;)


Lördag :)

Hej på er! Väldigt dålig uppdatering hittills idag jag vet!

Men har sovit väldigt länge, sen mös jag o älsklingen o tittade på en unge i minuten, även de som nu är premium på på tv4play, har en snäll tjej i min "mamma i mars" grupp som jag är me i som lånade ut sitt konto :) kostar ju pengar annars så de va snällt.
Är så mysigt o spännande att kolla på det programmet, visst jag vet att det kommer göra ont men varje gång när man får se deras barn precis komma, så rinner tårarna! Efter när bebisen kom i programmet ena gången så tittade älskling på mig med största leendet, kramade om mig och sa "tänk snart kommer vår prinsessa". Åh va både jag och älsklingen längtar nu! :)

Sen har jag sovit ännu mera o så nu har vi precis vart o handlat middag o gottis till ikväll. Blev både jordgubbar (såklart!!!) hallon och vindruvor! Ska smaska massa på de ikväll men tänkte spara hälften så man får smaskens frukost också :) sen köpte ja såna där ostbågspinnar, crackers eller vad dom heter.. Kan ta kort så får ni se vilka jag menar, står inte brevid dom just nu men kan göra de innan jag lägger upp det här!

Snart dags att börja med middagen så vi hörs sen! Puss


BB-pack-lista

Har letat mycket förut efter nån bra men KORT packlista. För de flesta är så långa innehåller massa onödigt. Men fick då ett mail som jag får varje vecka från både Pampers och Libero. Och denna vecka fick man med (minns inte vilken av sidorna det var) en bra packlista som var kort precis som jag letade efter! Den är kortare, mindre saker o så kan man ju bara lägga till själv istället, mycket bättre!

Här är den:


Precis kommit hem!

Nu har jag och baby precis kommit hem. Fick skjuts av snälla bror och då även lite sladd på vägen, haha älskar sånt!

Det var jättekul att träffa alla släktingar och god mat var det! Hade jättekul om man bortser från mina sammandragningar som fortfarande håller i sig. Men känner att det inte är någon idé att ringa förlossningen då det är ändå inte outhärdliga sammandragningar, men som sagt de är inte så skönt haha!

Det var lite kul, telefonen plingade till när vi va hos kusinen, då var det alexsandra (alexsandralotman.blogg.se) som är en mycket nära vän till fia, då skulle hon smyga förbi o gratta henne så ja gav alexsandra portkoden o så sa ja till fia att de kommer plinga, fia vågade knappt öppna dörren, men är hon såg vem det var så blev hon sååå lycklig! Hehe så kul med såna överraskningar!:)

Syster kom ihåg att ta med min sportväska också som hon har lånat, har tänkt att inte packa värdens bb-väska i förväg utan vill mer ha tösens kläder o så färdigpackat samt trosor o strumpor åt mig, så tar man resten innan man åker in liksom :)

Titta va fint lilla tösen i magen fick av kusin Celina också! (bilden nedanför) hon har nämligen sytt själv! Ett par byxor, en mössa och en dregglis! Hur sött o fint som helst och tack så jätte mycket!

Nu ska jag ligga o smälta all god mat som slank ner, så vi hörs sen!

Tack kusin fia (fiaochnea.blogg.se) för maten och de trevliga sällskap och grattis på 25 års dagen igen!

Oj vad osammanhängande text, wellwell blir så ibland!:)


Påväg till kusinen :)

Nu har vi vart hos BM och nu sitter älskling o jag på bussen påväg till fia :)

Tyvärr är man tråkig o har mjukisbyxor, men sammandragningarna idag är o har vart väldigt mycket så. Men BM sa att sålänge dom inte blir värre så är det ingen fara :)

Allting va bra enligt BM, enda är att Tösen har växt väldigt mycket de senaste två veckorna o ligger nu över kurvan vilket betyder att antagligen redan nästa vecka blir det tillväxt-UL för att se om hon är stor eller om de kanske bara är mkt vatten eller så :)

BM tror även att tösen kommer komma någon/några veckor tidigt så vi får se, är ju i vecka 36 (35+2). Spännande!

Nu ska vi snart gå av så vi hörs sen! Puss på er!


Lunchdags!

Kom hem för en stund sen, har varit i centrum o fixat med kusinens paket från mig roy o syster och så hämtade jag ut paket från Nelly :)

Jag passade på att åka upp med mamma till centrum när hon ändå skulle hem härifrån förut :)

Nu äter jag lunch, rester från igår och d är t o m nästan godare idag! MUMS!

Här är kusin fias fina paket och så de jag beställde på nelly. Två par hotpants och så min favorit foundation :)


Betsson poker!

Nu när det blivit med snack om Poker, så förvånar det mig själv att jag ännu inte nämnt en av de största och mest omtalade inom just Poker Online , det är ju faktiskt Betsson poker som nog ni alla hört talas om?

Jag har faktiskt själv spelat på Betsson. Tycker det är skitkul att köra ( som på bilden ovan ) man blir såä tagen och inne i spelet liksom!

 

Dessutom har ju Betsson asmycket roliga turneringar och kampanjer hela tiden som man alltid kan haka på om man vill/känner för det.

Jag har nu glidit runt lite på deras hemsida, och jag måste säga att av de poker sidor som jag har skrivit om, så är denna de mest lätta och intressanta sidan. alltså de är inte bara text upp och ner utan de är liksom lockande reklam och allting lockar helt enkelt på sidan. det gör en snäppet ännu mera intresserad av att kolla in mer. Det är liksom en välkomnande hemsida som ändå bjuder på mycket mycket överraskningar!

 

Jag rekomenderar varmt Betsson poker till dig som vill spela på en grym hemsida!

Kom ihåg, spela med måtta!!


Gårdagens godheter!

Har städat lite grann och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hit. Hon sa igår att det var likabra att hon hjälper mig idag att lägga om såret också. Snälla mammi :)

Igår blev de god middag ( är ju alltid de men ändå haha ! ) Gjorde för första gången Flygande jakob och fyfan va enkelt det var! Hade fått för mig att det var jättesvårt men det var det verkligen inte !


Egentligen ska man ju ha nötter och banan i, men var osäker på hur de skulle smaka så de blev på sidan om men värmde ju ändå på bananerna för att få rätt "taste" på dom.

Sen senare på kvällen blev de otroligt mumsig efterrätt/kvällsmat! Jordgubbar igen! åh de vattnas i munnen bara jag tänker på det, dom är ju så goda! typ 10-15kr på matdax och dom är stora och smakar verkligen gudomligt! Måste nog köpa fler ikväll... haha :)



Nu har jag ett sponsrat inlägg som måste slängas upp här innan 12, så det kommer upp sen hörs vi efter att min mor har vart här :)

Puss på er!

grattis kusin på 25 års dagen!

Godmorgon!
Älskling gick till jobbet för en stund sen, och jag har precis krypit ner i sängen igen med apelsin o bananer till frukost då jag känner mig tom i magen men ändå inte så hungrig!

Har fått halsbränna from hell också! Den dyker upp nonstop! Och mina tabletter är slut och igår när vi var och handlade så var det försent för att gå till apoteket, så måste bli en sväng förbi apoteket senare idag. Så nu dricker jag massor av Loka citron och de hjälper iaf för stunden :)

Idag fyller min kusin år, finaste underbara älskade Fia, fyller 25 år! (fiaochnea.blogg.se) så i eftermiddag ska vi dit på middag med släkten för att fira henne litegrann!

Nej nu blir det vänner! Pusspuss


Utmattad

Är väldigt trött o seg idag och mamma
Gick härifrån för kanske en timme sen också. Jag skulle ju duscha av o lägga om såret, well de gjorde för ont så sat bara o grät o ville skrika för att de öppnat så mycket o de skulle läka igen öppet. Så mamma kom hit o fick hjälpa mig osv. Så är helt slut i kroppen av utmattning pga smärta osv så vi hörs imorgon istället alla fina! Puss på er!


Märks att jag sovit dåligt

Hej hej!
Man märker att jag inte fått så mycket sömn det senaste dagarna pga värken osv. Gick upp vid 8, gjorde i ordning frukost o la mig i sängen, åt frukosten o tittade på vänner. ( fortfarande ömt att sitta då de är ju öppet sår liksom )
Pratade med kusin Fia i telefon o sen med älsklingen. Och nu har jag precis vaknat! Märkte inte ens att jag somnade förut haha!

Nu är det dags att duscha o tvätta av såret o sen får doktor-pojkvän hjälpa mig att plåstra om.

Puss så länge!


Vila i frid

Skänker en tanke till en bekant som tidigare varit en rätt så nära vän till mig, Jessica samt hennes familj. Hennes lillasyster Ida har lämnat dom alldeles för tidigt.. Hon var bara 12 år.

Så jag skänker en tanke till henne och hela familjen.

Vila i frid Ida Öberg.


Cupcake och jordgubbar

Kom hem förut ju, åt middag senare med baby o sen sovit till nu. Nu värker det en del, men de är inte så konstigt, såret är ju inte igen sytt då de måste läka sakta..

Nu kollar vi nån knasig film o så smaskar vi på cupcakesen jag bakade igår och jordgubbar. Skönt att ligga i en vanlig säng iaf! Vi hörs imorgon ni fina! Puss o kram


Påväg hem i bilen med mamma

Ska bli skönt att komma hem till älsklingen min!


Nyopererad

Nu är jag tillbaka på ava. Blev nerkörd till operation kl.9 imorse o allt har gått jättebra den här gången, igen problem
Alls o dottern får hålla sig kvar i magen o hon mår också jättebra. :)

Klockan 8:30 imorse fick jag morfin för att smärtan var för grov (dock ingen jätte mängd pga graviditeten) men blev lite snurrig i huvet iaf hehe. Sen förberedde dom genom att jag fick duscha o så operationskläder på mig och sen så satte dom in den där nålen i armen som man får dropp o allt annat via under operationen.

Efter de rullades jag ner, då var något knasigt med den som satt i armvecket så fick ytterligare en i handen, haha känner mig som en nåldyna efter alla stick o ingrepp!

Nu ska jag ringa upp mamma och pappa som har oroat sig lite och även pojkvännen. Så ska ja få lite mat i mig också tror jag. Kram på er så länge!


Sösakuten

Ligger här på britsen på sösakuten.. Kom in hit med mamma klockan 23 ungefär. Smärtan blev för mycket. Blir inlagd igen tyvärr -.- så nu väntar man bara på att få ett rum på avdelningen o sen kommer kirurgen o ska prata o sen inatt eller imorgon bitti så blir det nytt ingrepp.. Usch ja är så less på sjukhus!

Nej nu ska jag va social med mamma, för sen får hon ju inte följa med då de inte är besökstid på avdelningen där uppe. Jag uppdaterar senare eller imorgon.

Kram på er!


RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden