Text that makes me smile!

Godmorgon!
Min syster sov ju kvar här, så vi gick upp 7 och åt frukost, Tindra sover fortfarande :)

Skulle vilja skriva till er vad som händer och har hänt, men det kan jag inte göra.
Kan bara säga att det är vääldigt mycket just nu och så rädd jag kände mig igår, har jag inte gjort sen i november när all hände. usch, får bara kalla kårar..

Nu på morgonen, vaknade jag och hade fått ett fint sms från en fin vän. Tänk va mycket ett fint sms kan göra!


saker ivägen

hej på er! förlåt men bloggningen får vänta tills imorgon. har precis lagt tindra och jag står på balkongen o röker, min storasyster sitter inne i soffan. det har hänt en del precis nu, så som sagt updaten blir imorgon istället.

rädd, osäker, skakar. har iaf sällskap så att jag kan hålla mig lugnare. du ska inte få bryta ner mig! du kommer inte åt oss!


God morgon!

Hej fina ni!
Igår kom inte tindra o jag hem förens vid.19. Hade en jättemysig dag med kusin fia och lilla milton, avslutade det hela med att fia hämtade nea på dagis o vi alla åt middag tillsammans :)

Nu har jag precis lagt en väldigt trött tindra för att se om hon kan vila en stund innan maten, hur det går? njaa sisådär va!

ikväll lovar jag att inlägget kommer upp om tindras utväckling.
här är bilder från igår


jag är tillbaka!

hej på er! nu kan jag inte hålla mig längre, det är så kul att skriva, och så även måste jag skriva av mig ibland. Det är såååå mycket som händer just nu, och jag tänker inte skriva exakt vad.. men kommer skriva av mig många inlägg både som ord eller långa texter om just allt, utan att nämna exakt vad. När allt är över och vi börjat på ny kula, då kanske jag är redo att skriva om det.

Ikväll kommer det även inlägg om hur långt tindra utväxlat nu. hon blir ju 1 om mindre än en månad! heeelt sjukt!

Nu är vi på bussen påväg att möta min kusin o hennes fina Milton. nu var de läääängesen vi sågs!

Här är en bild från i lördags då tindras morfar var på besök :)


RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden