Godmorgon!

tindra o jag gick upp vid 7 och åt frukost. inatt har hon vaknat till flertalet gånger så nu har jag precis lagt henne för att vila så hon är pigg sen. vi ska nämligen på klapp o klang som är sångstund för småttisarna :)

ska fota hennes jacka och overall så ni får se :)

promenad och lunch

Hej på er!
Idag har jag och tindra tagit en promenad samt ätit lunch med en gammal vän och tog även en sväng in på Lindex o köpte ny jacka till tindra. hon har ju även en overall som hon fick av sin morfar men visar både jackan o overallen senare! :)

Vi kom hem för ca 30min sen, tindra var helt slut. la henne i sängen o hon stensomnade på en gång :)

glömde helt bort att fota under dagen, men som sagt, bilder på nya jackan o overallen kommer sen!

mycket har hänt

hej fina ni! Tindra o jag lever. har bara inte haft lust att blogga då det har hänt en del saker. det är inget ja kommer skriva om här men som sagt, vi lever :)

Fram tills januari kommer vi bo i nacka. Jobbigt att flytta men samtidigt skönt att vara tillbaka här bland vänner och så.

Den här veckan som varit har de som sagt hänt mycket men har även hunnit ha de roligt. När jag fyllde 20 fick jag i present av min lillasyster att vi skulle gå på Timbuktus konsert på hovet. De va riktigt roligt och vilket drag de blev när han körde alla gamla låtar!
Lillasyster ville även bli fotad med Marie Serneholt som också va där. sagt o gjort :)



Har även tillbringat nästan varje dag med Mimmi o hennes fina dotter Iza. Iza är ju 7veckor yngre än tindra och dom har nu äntligen börjar gilla att leka med varandra haha, innan var de skrik o panik på de två damerna när vi trodde dom skulle leka.



har även hunnit träffa kusin Celina o hennes fina Emil som är Tindra syssling. Dom är alltid glada tillsammans o vi alla åt lunch tillsammans och busade :)



Idag har jag ringt massa samtal och även ätit lunch med mimmi.

Nu sover tindra o jag ska fortsätta bocka av min lista med personer som jag behöver ringa. Vi hörs senare :)

massor har hänt

hej på er!
Idag har hänt massor och jag känner att i och med detta så tar jag en bloggpaus.. jag vill skriva här, men inte om vad som hänt och händelsen bara snurrar i mitt huvud så jag tar en paus.. men blir nog fram till helgen eller så, så får vi se sen. men tindra o jag lever så de är ingen fara med oss :)

Jag är stark, jag ska hålla mig stark, vi klarar det här!

Promenad



godmorgon!
Somnade igår med Tindra när hon vaknade till vid halv nio. Det var lika bra det för inatt har de varit mycket gnäll fram till 3, sen så har både Tindra o jag sovit bra. Febern är borta och hon är sitt pigga glada jag igen :)

Nu tänkte jag ta en långpromenad med Tindra i vagnen. Känns som att det är kallt men ändå skönt ute. Senare idag kommer kanske min tjejkompis Kim hit,har inte träffat henne på jäääättelänge. och så kommer även en tjej från min unga mammor grupp hit för att köpa babygymet då de inte blev av igår :)

Feber och Pettson

Såg ni bilden under? Så stolt mamma jag är :')

Innan vi skulle börja åka till pappa så tyckte jag Tindra var vääldigt gnällig och varm, tog tempen o japp, 38,9 visade tempen. Lilla snuttan! så vi blev hemma istället. Sova vill hon inte, men Alvedon fick hon och nu 3h senarr har tempen sjunkigt till 38,2 skönt att de går åt rätt håll. Madame kommer nog stensomna nu vid 19 då hon brukar somna. Hoppas hon är piggare imorgon min lilla skrutta.

Har iaf fått i henne mat och så har vi skrattat i mellanåt bland allt gnäll. Så vi har faktiskt haft de ganska så mysigt bortsett fråb gnället och nu har vi satt på tvn och tittar på Pettsson och Findus på barnkanalen! :)

Kommer in med ett sminktips senare! :)

Här är Tindra i DN idag! :)



Här är min älskade fina skatt i DN idag som hon fotograferades för panasonic!

Tindra modell!

Tindra blev ju fotograferad för ca 1 månad sen. Då blev hon fotograferad för Panasonic! Idag släpptes reklamen på en helsida i DNs tidning! :)

Jag har inte sett den än då jag inte får hem den, men min mormor ringde precis och sa de! :-) Lägger upp bild så fort jag får den! :)

Farsornas dag!



Idag är det ju som sagt Farsdag! Vid 16 ska Tindra o jag åka hem till pappa/morfar o fira honom. Möter antagligen upp nattis påvägen dit också.

Till farsdag tycker jag att de räcker med något litet, eller bara äta middag eller fika tillsammans. Min pappa älskar lakrits så jag tänkte köpa det och någon blomma. Litet och enkelt :)

Flygplansläge

Godmorgon!
När Tindra ville gå upp 6:30, så var inte jag lika pigg på de. Satte mobilen i flygplansläge och gav den till Tindra som låg på mage i sin säng som då kunde lysa o vifta med den vilket resulterade i 30min till sömn för mammsen, skönt! :)

Nu har vi ätit frukost och borstat tänderna och nu ska de busas!

Idag kommer en tjej förbi som ska köpa tindras hello kitty babygym och sen vid 16 ska vi in till min pappa, det är ju farsdag idag!
Grattis alla pappor

NUK



Här är nappflaskan jag köpte till Tindra. Den är av märket NUK och är en "learners bottle" kostade 99:- på Lekia.
Rekomenderas :)

När Tindra badar så är ingen torr!



Tindra ääälskar verkligen att bada. Hon skiner upp och den som är i närheten, har iiinte torra kläder efteråt, haha. Älskade busfrö! <3

Dagen

Håller på att ge en nybadad Tindra välling. Hon somnar ju alltid vid 19 :)

Nattis o jag o Tindra såklart möttes i gullmars och begav oss till sickla. Blev inga skor då jag inte hittade några bra, i när de väl fanns så var de fel storlekar :( varför ska 38/39 vara så vanligt? jaja, jag hittar en annan gång :) Blev i allafall en nappflaska till Tindra med handtag som är bra för att få barn att öva dricka själva. Fyllde den med vatten o gav till henne, på en gång så gjorde hon rätt, suverränt! :)
Kommer bättre bild på den sen! :)

Åkte därifrån vid halv fem o sen dess har tindra ätit mat, badat o sen så har vi busat såklart :)

Nu när hon somnat blir det makaronipudding för mig men med pesto i, hoppas de blir gott! :)


Sickla

Godmorgon!

vaknade vid 9:30 av att Tindra o roy kom in. Åh vad jag saknat henne :)

Nu vid 11 tänkte jag laga pyttipanna som får bli frukost lunch hehe.

Vid 12 så ska Tindra o jag åka till sickla med syster/moster :)
Jag köpte ju vanliga skor, men skulle vara bra om man kunde hitta ett par skor rätt billigt som är mer vinterskor :)

Ska nog passa på när vi är där att köpa en dricka/smoothie från naked juice bar, är ju sååå gott och man får en riktig energikick.

vi hörs sen :)

Myskväll




Ligger i sängen och ska precis sova.

Jag har haft en jättemysig kväll. Började med att jag sa hejdå till älskade skrutt och sen begav mig mot syster. Mötte jojjo o nattis kl 17 i kärrtorp så handlade vi allt som behövs till tacos. Gick upp till nattis och lagade i ordning allt och öppnade vinet. Vi gjorde "dagens" som de kallas för, det är 50/50 med vitt vin och fruktsoda, väldigt gott är de ju faktiskt samt la ner jordgubbar i glasen. maten var såklart uunderbart god som alltid när det är tacos (kan man ens misslyckas med tacos?)
Och efter de satte vi oss i soffan och hade tända ljus o bara prata om allt. så härligt! bara vi tre har inte hittat på något sen... ja, jag minns inte när haha! så vi sa att vi ska försöka göra det en gång i månaden, mysigt!

Nej nu ska jag sova, är heeeelt slut. Imorgon blir det sickla med nattis o så hänger såklart underbaraste dottern i världen med! :)

Godnatt!

Tingsrätten



Här har jag suttit idag.. Eller ja inne i rummet till höger.

Som några av er vet så fick jag en anmärkning för en skuld som låg som var felaktig pga namnförfalskning osv, så idag var de äntligen dags att få rätsida på de. Så mamma körde dit mig kl 13, så tog hon en långpromenad med Tindra undertiden. Jag var i huddinges tingsrätt men det var inte rättegång utan de var förberedelserum (där börjar man oftast och kommer man inte överens eller så, så blir det riktig rättegång) men de spelar ju ändå in och de är flera där. Men vi kom överens och allting löste sig, skönt att slippa den bördan! :)

Nu är vi hemma igen och Tindras pappa kom för inte så längesen. Tindra sover då hon prompt skulle vara vaken under promenaden med sin mormor. vid 16:45 eller 17, tar jag bussen hem till min syster nattis i kärrtorp så ska hon o jag o jojjo äta tacos o ta ett glas vin. Tindra är hemma med sin pappa.

Har även suttit idag och tittat i min smartbox som jag fick av min kusin Hanna när jag firades. Det är då att jag får välja en upplevelse som har med hälsa och eller skönhet att göra. Ska ta med den så kanske Nattis o jojjo kan hjälpa mig välja, fanns ju sååååå mycket! Tror de blir att välja spa eller helkroppsmassage men får se :)

örhängena kom inte med

här är örhängena som inte kom med på förra bilden


Heldag i forum

Hej! Tindra o jag kom till forum vid tjugo över 10, mötte jojjo och gick runt där i 6(!!) timmar. Eller ja vi tog ju en paus för lunch. men annars så gick vi o tittade maaassor. Tindra var hur glad som helst, så skönt! Eller ja hon skrattar för de mesta heeela tiden nu o är glad och pratig, men trodde hon skulle tröttna på att åka vagn, men inte de :) Många personer i olika butiker älskade att titta på Tindra. Hon ääälskar nämligen musik och "dansar" så fort hon hör musik eller om nån mobil ringer eller någon sjunger så de var väl därför hon trivdes så bra i butikerna, hon gillade musiken ;)
Har klipp i mobilen på när hon sitter o "dansar", ska bara fixa videofyme så att jag kan lägga upp klipp via mobilen. :)

Jag fick med mig hem ett par nya skor för 149:- på rea på Deichmann, då jag gått runt i tygskor som inte är de varmaste nu.



Samt en oversize tröja i grått (visar bild imorgon) När vi kom till BikBok så hade dom 50% rabatt på heela butiken så den gick på 100:-

Sen så dessa fina örhängen på bilden nedan, gina tricot hade mycket smycken för 15:- styck :)



Tindra o jag kom hem vid 17, nu sover hon sen 40min tillbaka o jag tänkte göra te och mysa ner mig i soffan i väntan på twilight klockan 21 på femman! :)

Torsdag!



Godmorgon!
Började morgonen med god frukost som bestod av kaffe, hallon&apelsinjuice samt en lingongrova med avokado och kalkon på, mums! :)

Nu håller jag på att fixa mig medans Tindra ser på bolibompa o leker på golvet. 10:15 ska vi möta jojjo i nacka forum! :)

Twilight!

Sitter som fastklistrad i soffan sen 21:00 då New moon började på 5an. Igår var första filmen i twilight saga o idag 2an. såå bra! Förut var jag helt ointresserad o ville inte ens se filmerna när alla pratade om dom, men nu när man sett alla då längtar jag efter att sista delen ska komma på bio nu denna månad! :)

Idag har vi bara varit hemma. Busat massor o Tindrs stog upp själv mot mig i flera sekunder! Hon har även börjat kryp/åla (en blandning haha) sig framåt idag! Har ju vart sittandes på rumpan o småhoppat innan samt åla sig bakåt samt stått myycket på alla fyra och gungat, men nu börjar hon nog komma igång ordentligt snart med krypandet :)
Sen tog vi en premiär tur i nya vagnen med åkpåsen i också så Tindra behövde bara mössa o jacka o vantar.


Vi mötte syster/moster nattis i högdalen centrum o köpte blöjor samt mat så följde hon med hem hit och åt med oss. Tindra åt spagetti och köttfärssås och vi åt hamburgare, mums!


Efter maten busade vi maaassor igen. kl 19 var de sovdags för tindra och då passade jag och syster på att spela kort o ta en kaffe. Vid 20 gick hon och som sagt nu sitter jag här och nu börjar filmen igen! :) Kom på att jsg inte berättat om nya vagnen? gör de i nästa reklam, samt vad för kul paket jag fått idag! :)

Lax tisdag

Hej alla fina!
dålig uppdatering idag, men jag glömde helt o hållet bort mobilen haha!

Tindra o jag åkte som sagt till fia, när vi kom dit så hade tindra somnat så passade på att mysa lite med Milton :)
sen så åkte vi till hökarängens kyrka där de på tisdagar har lunch för 40:- och sen så Öppna förskolan med sångstund. Tindra älskar ju sångstund så hon satt o gungade med under hela sångstunden. snuttan! och de var en väääldigt stor ÖF med flera stors rum och så gjorde även ett nytt handavtryck. Så kul då har vi ett när hon är 9v och nu en då hon är 8månader :)

Tindra o Nils var sååå förtjusta i varann, delade leksaker, pratade o skrattade åt varann. det är så kul nu när dom är så medvetna om varann o börjar smått leka tillsammans. Alexsandra tog kort så får sno dom sen o visa för er :)

Vid 15 stängde dom o då var de dags att bege sig hemåt. syster/moster mötte oss där så handlade vi båda lite på matdax innan hon begav sig hem o vi lika så för att äta. För tindra blev de sötpotatis med kyckling o grönsaker o för mig blev det lax med potatismos o hemmagjord dillsås. mums!



Jobbig natt

Godmorgon! tindra och jag väntar på bussen till farsta för att gå hem till fia o milton :) Vid 12:30 ska vi på ÖF i hökarängen med Alexsandra o Nils oxå. spännande, den har vi inte vart på innan :)

Inatt har Tindra vaknat varje timme o vart jätteledsen. Jobbigt men å andra sidan så var de säkert minst lika jobbigt för Tindra. Kanske mer tänder på G eller växtvärk? Hon ska iallafall få en drömfångare blandannat i julklapp då de 1-2ggr i månaden verkar som mardröm. Jag hade alltid drömfångare förut o på mig fungera det. Eller om de bara handlar om att man måste tro på den? då är de ju väldigt lättestat på de här små :)

Nu ska vi kliva på bussen! :)

Pyssel med earcuffs

Fick ju tre olika earcuffs av min kusin fia och ena hade då med två örhängen plus earcuffen. så har gjort om den så den passade mina hål bättre :


så tog bort själva cuffen samt kortade ner kedjan och då blev resultatet som bilden nedan. och visar även hur man nu kan använda den :)

Jag blev helnöjd :)

Godmorgon Måndag

Godmorgon! Tindra fortsätter att skämma bort mamma med sovmorgon till 8:30, sköönt!



Just nu sitter vi och har ätit frukost, o nu borstar vi tänderna :) Tindra åt sin gröt o mammsen åt Lingongrova med Brieost på samt en avokado och ett glas vatten o en kopp kaffe i min uuuunderbara nya kopp! :)

Vad dagen bjuder på får vi se :)



Presenterna!




Har fått sååå fina presenter. detta fick jag: vitguldring,earcuffsörhängen,smartbox upplevelse,massa läppglans, mascara, jättebra headset/hörlurar från Jays + , laakrits :)


En jättefin termos, två te/kaffemuggar härligt stora o djupa, jättefin vas ifrån Kosta Boda! :)


En fin klocka som man sätter själv med romerska siffror samt en jättebra hårfön från björn axen och en knallrosa smörgåsgrill :)

Tack allihopa o är sååå nöjd :)

Lördag kväll

Hej på er allihopa! Kom hem för ungefär en timme sedan, Tindra o jag fick skjuss av mamma vilket bara var bra med tanke på att jag hade 3(!!!) pappkassar fulla med saker. Har fått så ootrooooligt fina presenter idag och haft en jättemysig kväll med släkten!

Visar allt imorgon. Nu ska jag ta bort sminket och sova, är helt slut! Godnatt alla fina!

Åka till mormor

Hej på er!

Har precis tagit en dusch o gjort mig i ordning, Tindra sover sen en timme tillbaka, det är bra hon laddar inför ikväll ;)

Ikväll ska vi som sagt fira mig hos min mormor och morfar med de från släkten som kunde komma. Roligt! :) Ska väcka tindra nu, byta om på henne o möta kära kusin fia med hennes lille milton på vägen så åker vi ut tillsammans då hon inte kommer ihåg hur man går ifrån björknäs (ca 15-20min promenad) till deras hus. :)

Dagens klädsel är läderleggins och vi stickad klänning/oversize tröja samt ringar i öronen samt den stoora stenringen i silver :)

Lite bortskämd!



Godmorgon! Kände mig lite bortskämd när tindra ville gå upp 7:30.. snaaaark tänkte jag då hon börjat vakna 8:30. Men jag ska inte klaga. som jag hade de med henne förut på nätterna från 4-7månader då hon vaknade minst två ggr per natt. Nej mitt hjärta är så duktig o så fin!

Bilden ovan är från en halvtimme sen då Tindra fick gröt. nu får hon lite av mitt lingongrova att gnaga på medans jag äter frukost :)

Idag blir det att släkten kommer till mormor o morfar för att fira mig :) ska bli så kul att få ihop alla, eller ja vissa kunde inte tråkigt nog, men så är de ju alltid. vi kommrr ha grymt kul ändå hoppas jag, men ska inte vara förens 17.


Black tower

God tacos middag är avklarad, Tvätten är klar, Tindra sover sen 19:15, mjukiskläderna är på, ljusen är tända, Lillasyster dricker läsk och jag har hällt upp ett glas vitt black tower, riktigt gott sött vin :)


Nu 20:00 blir det xfactor. Fanny sitter på helspänn då hon är stoooort fan av One Direction som ska gästa xfactor ikväll. Dom har ju även konsert i maj nästa år och biljetterna släpptes idag. folk hade tydligen tältat sen i måndags för att få biljetter. men lillasyster o hennes kompisgäng lyckaded få biljetter via en kontakt så hon längtar rejält.

Ha en mysig fredagskväll allihopa! :)

Tindras två tänder!

Min älskade skatt o hennes två små bissingar :)


Chai och tacos

Hej på er!
Mötte lillasyster i högdalen centrum vid 14, hämtade mitt paket som var min primer!( gel man använder innan man börjar bygga naglarna för bättre fäste) och handlade mat samt köpte en flaska black tower som är ett jättegott vin. Tänkte ta mig ett glas ikväll till xfactor.

Nu springer jag upp o ner i tvättstugan, fanny datanördar sig och Tindra o hennes pappa busar.

Fanny hade köpt på espresso house, deras goda chai pulver så när vi kom hem gjorde vi oss varsin chailatte med skummad mjölk, mums!

Dsgs att springa ner till tvättstugan! :)



Paket!



Blir alltid lika glad när de kommer avi'er.

Tindra o jag har precis ätit lunch och tänkte ta en långpromenad och då avsluta med att även hämta paket och handla tacostillbehören som fattas. Vid 14/15 kommer även min lillasyster hit och umgås med oss och stannar även på middag. :)

Godmorgon Fredag!

vad bjuder denna härliga dag på? Det vet jag inte ännu. ikväll så ska Tindras pappa o jag äta Tacos, tindra med såklart! Och sen så ska jag tvätta vid 16, men nu på dagen vet jag inte vad den bjuder på.

tänkte försöka byta ut mitt ena vinglas som jag fick. Ena var ju sönder på foten när jag skulle packa upp dom. De köptes i forum på Lagerhaus men samma butik finns i farsta, så ska se om man kanske kan få byta dom där istället om man ringer och frågar? Annars blir det väl en tripp ut till Nacka forum.

Vet ni vad tindra har börjat med?
Hon står ju på alla fyra i krypposition och gungar, men hon sitter på rumpan och hasar sig fram som jag gjorde när jag var liten! Ser sååå gulligt ut! Så hon kanske helt enkelt skippar att krypa och istället hasar sig på rumpan fram? sötaste i världen! :)
Hon har även börjat klappa händerna, massor när man sjunger men även annars också :)

Nu står i alla fall blöjbyte på schemat!

Nytt headset!



Har glömt visa nya headsetet som jag köpt. Jättebra ljud o så skönt när man är ute att slippa hålla mobilen i kylan när man pratar i telefon. fina är dom också :)

Tänkte köpa rosa, men sen blev de fina blåa istället. Hur kommer de sig att alltid när de är fler färger, så håller jag länge på den rosa? dags att bryta mönstret! :)

Ramlade in på fotografering!

Tindra sov bara ca 20min i vagnen o bara 10min i morse så nu ligger hon i sängen o de låter som att hon håller på att somna.

När vi kom till ÖF Så tyckte jag att de var väldans blandade åldrar för att vara torsdag ( är annars 7-12mån) Då visade de sig att de va fotografering! Tindra var uppskriven då jag gjorde de förut men hade glömt skriva upp datumet (note to self, köpa bröstcancerfondens almanacka!!!!! får väl bli efter helgen)

Så först var de gruppfoto o sen enskilt foto. spännande! bilderna kommer om ca 1månad eller så :)

Nu ska jag njuta av ett stooort glas kaffe då de inte hans med på ÖF o mjölken tog slut här hemma igår kväll :/


Påväg hem

Hej på er! Går i blåsten påväg hem fråm öppna förskolan o Tindra sover i vagnen helt slut! :) berättar mer sen!
här är Tindra o jag på ditvägen !



RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden