Gott nytt år!

Smiter in här iaf och säger GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

För mig och pojkvännen blir det god oxfile-middag och massa mys och sen så ut och kolla raketerna vid tolvslaget :) alltså en riktigt mysig nyårsafton :)

Hoppas ni andra också får en finfin nyårsafton! Såhär ser jag ut ikväll :)


Lägger bloggen på is

 

Det får bli så nu framöver, mjaa.. sålänge jag känner. alltså det känns lite som att just nu har jag så mycket annat att fixa och tänka på osv så bloggen kommer liksom i andrahand.. och då känner man sig mer o mer tvungen att skriva inlägg just för att det är så många som besöker o väntar sig inlägg.. men som sagt är så mycket just nu så jag tar en vecka eller så ifrån så får vi se vad som händer!

 

Hoppas ni alla får en fin kväll och en god fortsättning! Vi hörs om någon vecka, förhoppningsvis då från en ny lägenhet dessutom! :)

 

KRAM PÅ ER ALLA! :)


Dålig uppdatering!

Har varit riktigt dålig uppdatering nu, men de är för att jag har bara njutit med familjen och nu kom ja och älskling precis hem fråm sista julfirandet! Så det har vart fullt ös tre dagar i rad, kroppen är helt slut haha!

Men jag kör en uppdate senare om hur denna julhelg har varit :)

Nu är jag riktigt sugen på mandarin!

Puss så länge


GOD JUL!

God jul på er alla fina! Dagen är här som ja så längtat efter!:)

Håller på att äta två mackor o dricka lite mjölk, ska strax springa upp till centrum o kolla ifall lindex har gravidstrumpbyxor då mina saker jag beställde från HM bestämde sig för att inte dyka upp. Sen hem o fixa älsklings julklapp o sen hem till pojkvännen igen för att ge den:) än så länge sover han så sött här, hoppas han gör det tills jag kommer tillbaka hihi :)

Vi hörs senare! Puss o god jul på er alla


Dan före dopparedan :)

Denna kväll i pojkvännens lilla stuga består kramar, julmust, ljus och bingolotto :)

Fattas bara att det ska börja snöa också :) kram på er alla :)


Dag 8 - Såhär är jag som person.

Som person är jag väldigt glad och positiv av mig. älskar att ha.. vad ska man säga.. många bollar i luften!
Jag älskar att hjälpa folk och att finnas där för andra. Jag lever lite efter mottot " Behandla folk som du själv vill bli behandlad"

Men ja, vad ska man säga. jag är glad, trevlig, öppen och social pratglad och älskar människor, haha !

så svårt när man ska förklara sig själv men ja.. det är väl så jag är som jag skrivit. vet inte vad mer man ska säga ritkigt..

Jag har nog blivit sån om man tänker på allt jag varit med om ( ni som inte känner mig vet inte för det är för privat för att skriva ut bara såhär ) så har  det nu i EFTERHAND gjort mig starkare och jag har nu långt efter äntligen vågat öppna mig helt och visa vem jag är och att jag är här för att stanna och leva mitt liv!

så ja.. jag är social, pratglad, hjälpsam, omtänksam, positiv och jag älskar mitt liv trots de brister som finns!

Dag 7 - Det här vill jag ha.

Herregud... en sån här lista kan ju bli hur lång som helst.. men om vi säger såhär, vi tar 5 saker som jag vill ha exakt nu!

  1. Vår nya lägenhet och att den blir relativt stor och fräsh!
  2. Inga pengarproblem, skulle nog vilja vara ekonomiskt oberoende eller bara ha mer pengar än vad jag behöver så att jag och min blivande familj klarar oss fint och ändå har råd att skänka och hjälpa andra osv.
  3. Fred på jorden!
  4. Oändligt liv där man slipper dö och förlora folk i sin närhet..
  5. Min och pojkvännens älskade fina skatt hos oss nu skulle ju vara helt underbart!

 


Dag 6 - En nytagen bild på dig.

image description
den är väl en av de nyaste som man vågar lägga upp hahah! ser lite sneögd ut men det bjuder jag på!
kommer nya bilder snart, antagligen imorgon :) Men kände mig inte så pigg på att bli fotad just nu, ser fortfarande lite sliten ut även om jag tar fondation osv sen operationen o dagen efter då ja grät en del av värken.

men det här är jag iaf :)

Taskigt med inlägg idag

Hej på er, har haft en riktig mysig vilodag med min älskade, sen vart på apoteket o köpt mer kompresser och tejp för att lägga om mitt öppna sår sen operationen, handlat god middag till ikväll och bråkat med försörjningsstöd om mina pengar som de blir nästan VARJE månad när de ska ge mig pengar.. ursh hatar att dom alltid ska strula till det för mig -.- så nu har jag mailat alla mina räkningsmottagare och förklarat hur läget ligger till och att de då kommer dröja upp till en vecka innan de får sina pengar. Är så jäkla pinsamt att behöva maila/ringa och förklara sånt.. speciellt nu när de blir så ofta då de alltid ska krångla på försörjningsstöd med mina pengar..

Wellwell..
ikväll blir de myskväll med god mat och så Uppesittarkväll på bingolotto! jag har satsat in mig på storvinsterna och hoppas på det bästa!

tänkte att vi skippar magbilderna nu o kör ny start nästa onsdag istället, blir så fula bilder då man hela tiden ser mitt "vackra" bandage och omlägg från svanskotan och operationen.

Jag fick en fråga om vad jag opererat och varför och svaret som jag äntligen fått på de som då kirurgen berätta för mig var såhär:
Alla människor har ju hår på iprincip hela kroppen med undantag på handflator o under fötterna. Så att hårsäckarna/porerna som sitter precis vid svanskotan, de har lättare för sig att "luckras upp" så att bakterier och smuts lätt trängs in via dom och då in under huden. Det skapar då infektion och då är det själva varet och allt äckel från infektionen som man då tömmer på när de skär upp och joxar där inne.

så nu har både NI och JAG ett ordentligt svar på varför man får det. tydligen så underlättar det inte heller hur noga man än tvättar sig på rygg osv, utan chansen är helt enkelt bara mycket större att det händer där, än på resten av kroppen.

Nu när pojkvännen ändå är hos sin polare ett tag innan vi ska laga mat osv, så tänkte ja passa på att hinna med 2st från listan då de blivit sånt glapp nu, och jag har ju lovat er att vara klar med den innan detta året är slut!
sååå lets go! :)

Oboy med grädde till filmen :)


Gravidkalendern!

pga operation osv så blev de ju knäppt med mina gravidgrejer jag alltid har! här kalendern o så imorgon kommer magbild upp :)
Ha en fin kväll nu ska jag och älskling se tvåan på human centipede.. URSH!

Du är på dag 205 av 280. (73,2%).

Du är i vecka 30.
Du har gått 29 fulla veckor och 1 full dag (v29+1).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 75 dagar kvar till beräknad förlossning.

Förtidig julklapp!

Nu är jag hemma hos pojkvännen :) fick även en förtidig bonus-julklapp av mamma och håkan! En bilbarnstol fråm märket Akta Graco. Den är jättefin in real men min mobilkamera suger ju plus att instagram stänger bara ner sig när jag försöker ladda upp bilder med det nuförtiden? :S

Det smarta var också att vi fick med en ställning, så man har ställningen i bilen och då behöver man inte krångla fast bältet i bilbarnstolen osv utan bilbarnstolen klickar man bara fast i ställningen. Assmart och enkelt!:) men man kan ju såklart också bara använda bilbarnstolen med bälte som vanligt. Me n ställningen är ju perfekt när man handlar o sånt så är de ju lättare att bara klicka i o ur :) nu ska jag ladda mobilen o börja laga mat :) puss


Lite handling :)

Är med mamma o har handlat lite på ikea o nu på citygross o så även köpt älsklingens julklapp som är stor!! Haha så ska gömma den hos mig till på julafton :)

Skönt att röra på sig istället för ligga hela tiden då jag har så ont i höfterna. Så jag vacklar runt sakta men säkert :)

Nu ska vi in i nästa butik :) puss så länge :)


Operationen, min kropp knappt orkade

Hej på er!
Har inte orkat blogga då jag blev inlagd på sös och opererades natten mellan tisdag och onsdag. och igår var en riktig vilodag efter att jag kom hem från sös.  Tänkte att jag ska berätta från början till slut så att ni hänger med!

Natten till tisdag:
Sov inte en blund då smärtan bara ökade och ökade och visste inte ens hur jag skulle ligga ner för att det inte skulle göra ont. alltså var jag vaken hela natten.

Tisdag morgon:
Gick upp vid 7 då jag gav upp hoppet om att sova, pojkvännen skyndade sig till jobbet och smärtan bara steg och steg. Jag försökte äta frukost, sitta ner, ligga ner, vad som helst för att det inte skulle göra ont men ingenting fungerade. varje sekund ville jag skrika ut av smärta.

Tisdag kl. 9:
Då gav jag upp och gick till vårdcentralen där jag vart dagen innan, gick fram till receptionen men då bara vek jag ihop mig och skrek av smärta.. jag orkade inte mer och jag hade såfruktansvärt ont!
Då kom läkaren som tittade på mig dagen innan och han såg på en gång på svanskotan att det inte var bra men han sa inte så mycket mer än att jag behövde komma till sös, så paniken steg ju lite !
Jag fick sjukresekort, de beställde taxi till mig på sös och en remisss så jag inte skulle behöva sitta i ett väntrum där med och vänta.  på en gång smsade jag min pojkvän och berättade att jag var påväg dit och att jag var rädd då jag inte riktigt visste vad som väntade.

Tisdag 10.30:
Kommer till sösakuten, pojkvännen var redan där för att möta mig, får direkt en säng och så kommer en sköterska och tar blodtryck och blodprover och pratar lite. Då hade ja bara lite lågt blodtryck men inget märkvärdigt direkt. Sen kom även en barnmorska eftersom attt jag är gravid så måste de ju alltid hålla koll på lillan också såklart! Men hon sparkade på som en vilde som vanligt och hon mådde jättebra.

Tisdag när?:
Nu har jag ingen tidsuppfattning då jag fick hoppa bland rum och läkare osv, men ja skrev ett inlägg här på bloggen 12.48 och de var precis innan de satte igång droppet på mig och sen 12:00 fick jag inte äta eller dricka något då de hade fastställt att det blir operation. efter det fick jag åka upp på AVA 55 som avdelningen hette och invänta operation. Fick duscha och ta på mig sjukhuskläderna då man måste vara fresh inför operation.
Min älskling var så fin han ville verkligen inte lämna mig där så han satt med mig hela tiden. han var orolig för vad som händer med vår lilla tös då jag opereras och believe me, de var jag med ! vid 15 kanske, så kommer en sköterska in och säger att efter 19 måste Roy gå för att då är besökstiden över. oj vilken panik jag fick . jag hatar sjukhus är livrädd för operationer och så skulle jag bli lämnad där.. själv?
Jag bröt ihop men pojkvännen stöttade mig och var så underbar och förstående hela tiden.

Tisdag kl 16?:
Då kom mamma upp till avdelningen också så var vi alla tre där. Det var skönt att ha både mamma och pojkvännen där eftersom de kändes så skyddande och avslappnande. vid 17 fick jag två alvedon och fick för första gången dricka något för att kunna svälja ner dom, vet ni vad jag fick dricka? MAX 1 dl vatten. jag skojar inte att de var ritkigt svårt att få ner med tanke på hur svårt jag har att svälja  tabletter o ska då lyckas få ner dom med så lite vatten. mja fick ner 1 ½ tablett iaf.

mamma gick vid 18.30 och när klockan blev 19 och älskling skulle gå så stapplade jag med honom till dörren med min fina dropppåse medhängandes på sån där pinne man får gå runt med då. Började typ gråta igen när vi sa hej då vid dörren och vi kramades jättelänge. var så jobbigt att se han gå hem som var så full av oro över operationen och även jobbigt för mig som skulle vara kvar själv.

Tisdag: 23:30
Då kom kirurgen in och pratade med mig och berättade inför operationen.
de bad mig gå på toaletten också för att vara klara till operation.

Tisdag: 23.45
rullades jag in i operationsalen.
De ville undvika att söva då jag var gravid så fick ryggmärgsbedövning och dropp med smärtstillande.
sen så opererade dom i ca en timme. men under tiden så sjönk mitt blodtryck. så de fick hela tiden koncentrera sig på mitt blodtryck också och höja med viss grej som de sprutade in i droppen.

sen har jag ingen tidsuppfattning men låg flerat timmar på uppvaket eftersom att min kropp inte mådde bra och blodtrycket bara sjönk. det var ofta nere på ca 80 vilket är väldans lågt så maskingerna som var kopplad till min kropp började pipa o då kom de springandes o fick hälla i sån där grej från spruta in i min arm för att höja blodtrycket. det var riktigt obehagligt då jag inte kunde röra mig och bara låg där o kände hur ögonen lite flimra iväg när pulsen sjönk så mycket.  var även en barnmorska där som höll koll på lilla tösens hjärta men hon mådde hela tiden jättebra, det var mer min kropp som inte orkade

sen sen natt/tidig morgon fick ja komma tillbaka på avdelningen och sova sa dom. dock så sov ja inget den natten heller då jag fick så ont i mina höfter efter att ha legat så många timmar på dom.

Onsdag: 8:

då kom kirurgen in och pratade med mig och berätta vad de gjort, bytte ut mitt jättetjocka skydd vid svanskotan då de blött igenom allt till och med på lakanet osv och sen så berätta sjuksköterskan att när jag klätt på mig i lugn och ro och ätit frukost och sådär så fick jag åka hem.
Fick sjukresetaxi hem till mamma, var där i några timmar och sen körde hon mig hem till min oroliga pojkvän som inte hade kunnat sova så mycket då han var så nervös över operationen.

Ja det var väl snabbare versionen av vad som hände.
inatt sov jag halvdant då jag har ju så ont i höfterna och kan ju fortfarande inte ens ligga på rygg så mina höfter har slitits något markant och är jättesvullen och blå om dom. men sen imorse så sa pojkvännen hejdå, gick till jobbet och sen dess sov jag fram till 10.30 så nu har jag äntligen sovit iaf!

Ja det där ar historien , nu är min pojkvän på g hem, ja måste tvätta där de opererat o sen ska han hjälpa mig lägga om det. '

puss på er så hörs vi sen!







Vi hörs senare eller imorgon

Gick till vårdcentralen vid 9 då ja inte kunnat sova inatt o smärtanbara ökAde. De gav mig sjuktaxi till sösakuten o nu ligger jag här. Tur att pojkvännen är med mig.

Tösen i magen mår iaf jättebra, men jag har lågt blodtryck och ligger nu i rum i väntan på svar om det blir snabbt ingrepp eller operation o inläggning :(

Ursh


Dagens

MINUS
- Min jävla värk o smärta o allt med svanskotan
- dyr pencilin
- Massa slask

PLUS
+ att det faktiskt är snö typ överallt utom på trottoaren där det är slask.
+ att jag har min fina familj pojkvän o vänner.
+ att det snart är julafton
+ alla värden hos barnmorskan var bra som alltid och lilla tösen mår jättebra :)

Det knasiga hos barnmorskan var att Magen har vuxit jättemycket enligt måtten, men jag har ändå tappat ett kilo även fast jag äter mer än vanligt! Både frukost lunch middag frukter o grönsaker i mängder plus typ jämnt kvällsmackor.

Nej nu är det dags för pencilin igen sen blir det att sakta men säkert ta sig till affären. Skulle kunna skicka älskling att handla men jag vill röra på mig, för annars ligger jag ju bara stilla här på sidan o de är så jävla tråkigt och då fokuserar man ju ännu mer på denna JÄVLA smärta (rent ut sagt) i svanskotan. Puss


Pencilin..

Nu är jag tillbaka från vårdcentralen.
Läkaren var jättetrevlig. mitt i min smärta så säger han " Jag ser att ni är två, grattis va roligt " och så var han allmänt trevlig!

Men nu till ämnet. Eftrsom att jag är gravid så vill man ju undvika operation så han gav mig recept på ett pencilin som jag ska ta 3 ggr om dagen i 2 dagar nu. om det inte har hjälpt och eller om jag får feber eller blir jättehängig så MÅSTE jag åka in till akuten och då blir det ju tyvärr operation ändå. och han sa att då får dom gå in väldigt djupt, tintill nära benet i under huden och skära bort hela grejen... FYFAN! så jag hoppas på att detta hjälper nu!
Men om de känns bättre om två dagar så ska jag käka vidare på pencilinet i sammanlagt 10 dagar för att de  ska då värka helt. hoppas hoppas hoppas på att det går över nu på två dagar!
som tur var så var jag ju där nu på morgonen så då hinner jag då ta alla 3 tabletterna idag också sa han så det är tur det iaf..
Nackdelen? Jo pencilinet var svindyrt! över 200:- ! Jättekul när det var iprincip det jag hade fram till "löningsdag"(försörjningsstöd) Fick frikort för att jag vart hos läkaren så mycket ( bleb ju 70:- varannan dag när jag opererade mig i januari ) men de sura är att nu gäller ju bara frikortet tills januari men jaja.

nästa nackdel? JO att ja måste ju nu gå med värken ett bra tag tills de försvinner.. o de är ju lättare sagt än gjort när man knappt kan sitta upp:(

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och hoppas och be till gudarna att de bara kan försvinna NU NU NU!

haha frågade både läkaren och apotekaren flera gånger om det hade någon påverkan när man är gravid men de sa nej och det står dessutom i bipacksedeln : " Rådfråga läkare innan du tar något läkemedel. Det finns inga kända risker i samband med användning under graviditet."

Men jag är nojig iaf haha!

Nej nu ska jag svälja den, för mig gigantiska tabletten. undra hur det här ska gå.. jag som har börjat få svårt att bara svälja mina järntabletter som inte är ens halva storleken :P

 

 


Vårdcentralen

Bra sammanträffande att både min mamma och pappa har massa möten idag o inte kommer ifrån.

Fick iaf tag på sösakuten o då sa de att man måste gå via vårdcentralen o få en remiss.. Så nu sitter jag här för de hade öppen mottagning på vårdcentralen och guess what? Ca 5-6 st före mig och jag kan ju inte direkt sitta o vänta.. Sitter ja framåtlutad så går ju magen i knäna så mycket o lutar jag bak så värker ju svanskotan extra mycket. Haha vilka dilemma jag har!

Hoppas de går fort bara så jag får veta vad som händer snart!
Vi som ska till barnmorskan idag kl 14 o allt.. Hoppas de här går fort


Fyfan va det värker!

DETTA är ingen bra morgon!

Det som känner mig vet att både i Augusti förra året och även slutet av Januari i år så har jag vart på sös-akuten för ett mindre "ingrepp" vid svanskotan. Det är som någon sorts cysta och läkarna vet egentligen inte varför man får den. På en del män är det förståeligt då de är lite hårigare bak än oss tjejer och kan då få inåtvända hårsäckar osv. Men jag har då inte nå speciellt me hår där bak haha så det är ju inte därför.

Det är det värsta ingrepp jag gjort smärtvis verkligen. Det är helt enkelt det värsta smärtan jag känt överhuvudtaget!
För de första så är svanskotan så extremt svullen och värker så mycket att man kan inte göra nåt utan av att det gör skitont, speciellt inte sitta ner. Och när man är inne på akuten, så får man lokalbedövning och så öppnar de upp och fixar och sen syr de igen nästan helt men lämnar ett drenage så man måste gå till vårdcentralen varje dag efteråt i en vecka och tömma den genom detta dreanget. Det får liksom inte läka ihop på en gång då det är större risk att det återkommer.  det vet dock inte VARFÖR man får det, men de vet att har man fått det en gång.. Ja då kommer det typ alltid tillbaka! Ännu värre är dessutom att lokalbedövningen man får inte hjälper då det är infektion under huden så att de hjälper mot de ytliga snittet de gör för att komma under huden, men när de börjar skära o ha sig på insidan då känner man minsta lilla. så man ligger verkligen och SKRIKER rakt ut av smärta. ena gången var mamma med mig och andra gången var pappa med mig och dom båda höll på att få panik av hur mycket jag skrek. Ursh det är den värsta smärtan!

Saken till detta hör nu att sen igår på eftermiddagen har jag känt mig lite öm, men inte tänkt mer på det då de ibland känns så just där. då kan de ibland hjälpa att lägga lite alsolsprit på och sen försvinner det av sig själv. men jag hade ingen alsolssprit och täntke då be mamma om det idag. men sen jag gick och la mig så har jag vaknat varje timma av att de värker hur jag än ligger. och nu är det riktigt illa. Kan inte sitta, knappt ligga på sidan.. och ja let's face it jag är gravid så jag kan inte ligga på mage.

Blev bara tvungen att skriva av mig då jag är oerhört rädd och har så extremt jäkla ont! pojkvännen blev tvungen att gå till jobbet och jag väntar på att  min pappa ska ringa upp mig. behöver hålla mig sysselsatt. bara gråter och gråter för att de gör bara ondare och ondare och jag är jättte jätte svullen där.

Det som skrämmer mig är just det att senast ( i januari då ) när jag hade detta, så sa läkarna " Får du detta en gång till så får vi lägga in dig på observation och göra ett kirurgiskt ingrepp så man kan få bort hela vävnaden och verkligen titta ordentligt och då ligga inne några dagar på sjukhus" Det som srkämmer är ju det att hur ska jag kunna ligga på mage och bli opererad? Kan man ens genomföra den här operationen när man är gravid? vad händer med vår älskade fina skatt i magen? Visst jag går in i vecka 30 nu på onsdag men jag är ändå rädd för vad som kan hända... Varför blev det här tvunget att komma tillbaka NU???

ursh de skrämmer mig att inte veta... har bett pappa ringa upp sös och fråga hur man ska göra då jag har för lite pengar på mobilen.. så det är väl bara att vänta på svar.. försöka få i mig frukost.

trotts min otroliga smärta jag bara vill skrika ut så är min enda tanke " Hur blir det med vår älskade lilla tös"

nej nu kan ja inte skriva mer måste röra på mig..

Jag har inte bara en utan jag har fler!

Gravidkalendrar i mobilen alltså hehe :) det är bara för att jag älskar att läsa vad som händer där inne varje vecka osv. Men min favorit som jag har haft sen början, det är den första uppe till vänster. Det är min favorit!:)


Min mobil hatar mig

Har gjort flera inlägg var är dom? BORTA
jag spelar wordfeud vad händer? ALLT STÄNGS
jag fottar vad händer? ALLT STÄNGS
jag startar om den vad händer? TAR EN TIMME.. som ni märker så är min mobil o jag inte bästa vänner just nu.

Luren sjunger på sista refrängen nu verkligen. Går inte göra så mycket.. Ursh är lite trött på Iphone alltså men ändå så är det ju "my precious" o de förstår nog alla iphoneanvändare vad jag menar. Men nu är jag lite sugen på den där galaxy s2... Den ska tydligen vara bättre på många sett PLUS att den är billigare. Snacka om att få ut mera för pengarna. Men samtidigt så tänker jag "åååå iphone 4s" *dreggel* haha är npg dreggel på de båda..

Kära tomten! Om du ger mig bara någon av dom, du får fritt val, så blir jag verkligen världens lyckligaste!

Nu ska jag njuta i mitt bad o läsa lite i min bebis bok :)


Godmorgon!

Vaknade för över en timme sedan. Har ätit frukost, druckit te o pratat med älskling som också e morgonpigg idag här haha!
Nu har jag lagt mig i sängen igen o vilar lite :)

Idag blir det ingen fotografering då fotografen är sjuk :/ men vi ska boka in en ny tid istället! Synd men lättfixat!
Nu ska jag spela wordfeud o läsa favvobloggarna :)


Chokladris?

Blev väldigt sugen på att baka något chokladigt.. Som ni vet chokladcornflakesgrejs eller typ chokladris (bilden här nedan) då med marabou såklart :) hmm blir nog en promenix till affären o titta efter :)


Jag ser det snöa!

Awiie nu blev jag genast på bättre humör! Det snöar för fullt ute o marken är helt täckt!:)

Blev tvungen att följa med baby ut när
Han skulle röka bara för att få stå mitt i snöandet lite o så kasta ja lite snöbollar :) haha jag blir som ett litet barn! Nu kommer verkligen julkänslorna!

Dålig kamera har ju min iphone också som ni vet men här är lite bilder r<3r var de faktiskt min pojkvän som skrev så fint :)

Det snöar fortfarande en massa! Blir bara mer o mer :) dessa bilder tog jag ändå för kanske 20 minuter sen :) puss på er alla!:)

Idag vill jag

Jag känner för att göra så mycket idag..
• jag vill julbaka
• jag vill umgås med familjen
• jag vill träffa vänner
• jag vill gossip-snacka
• jag vill ha vår dotter i famnen i bara titta på henne o le o tänka att det faktiskt är mitt fina barn jag håller i.

Vädret suger ute o jag blir rastlös :p vad gör folket idag?

Orelaterad bild från när kusindottern Nea lagade mat till mig o nattis o lekte runt, tills nea tyckte att nattis gjort fel o då begravde nattis bland kuddar o stängde in henne på neas rum. Haha gullunge!


Vila i frid.

Idag blir det nog inte såå mycket uppdatering då jag inte har så mycket att skriva och det är trist väder :(

Hade tänkt kolla med mammsen om hon ville baka o sådär men visade sig att Håkans far efter nu en lång svår tid, har gått bort. så jag skänker en tanke till honom idag, även då jag inte träffat honom, men jag har hört så  mycket om honom. Jag vet att du har det bättre nu, du var stark och klarade dig mycket längre än vad någon hade trott. vila i frid.





Dag 5 - En bild från en tid du saknar.

gud vad jag har klurat pådenna!

fick bli denna bilden för jag saknar mitt blonda fina hår och min läppiercing lite grann och näspiercing men den syns inte på bilden.

 

visst ibland saknar man vissa tider med vissa vänner osv.. men just nu känner jag att.. jag eller rättare sagt VI har så mycket att se fram emot så jag är mer förväntansfull framåt än på att sitta och ha tillbaka blickar på allt som varit som jag saknar.. jag ser hellre de tidigare som nåt fint och kul jag haft och de som kommer ska bli underbart!

 

men som sagt, saknar nog mest håret o utseende grejerna jag skrev, samt att det var sommar när den bilden togs ;)



Titta va fina naglarna blev :)

Såhär fint blev det!
Dock hakar mobilen sig lite o då även instagram som jag brukar göra bilderna lite finare i. Men det här får duga nu då :) filade även lite på dom igen men som ni ser är de långa o fina :)

Nu ska jag återgå till mitt te o
Mitt wordfeud krig med en annan tjej som väntar barn i mars som jag o vi är me i samma grupp för de på facebook osv. Hon ville inte spela då hon tror hon ska bli beroende, men jag övertala henne o nu är det krig. IT'S ON! ;)


Gratis bullar o kaffe :)

När jag var hemma idag o röjde de sista som inte va städat så hade jag fått brev från ica! O då stod de att jag fick gratis paket bullar o kaffe :) så har precis vart o hämtat det, o nu målat ett lager nagellack.

Minns ni för ca två veckor sen då ja klippte ner dom asmycket o målade glitter? Well.. Har haft utan nagellack nu i en vecka o glitter var ju så snyggt o stilrent så kör samma igen. Men S H I T va miba naglar vuxit på så kort tid. Visst ja har starka fina naglar, det har jag ärvt av min mamma ( tack!:) ) o så har ja hört att naglarna växer snabbare under graviditeten men detta är ju sjukt haha! Tror även jag filade dom lite förra veckan också. Men men ska inte klaga :) långa fina naglar är kvinnligt :)
Kommer bild när jag e klar!:)


Btw! Maten va jättegod, men med lite gräddfil till :)


Tortilla pizza

Idag provar jag laga en sorts tortillapizza. Är liksom blandning av tacos och pizza! Jag återkommer med hur det smakar! :) här är receptet iaf :)


Inlägget under!

Skrev en lång text om att när baby
O ja fick maten hemlevererad av mataffären förut så fick vi med lite kolsyreis (stavning?) för att några varor var frysvaror. Så då hällde vi de i diskhon o tog lite vatten på o så blev de ju värsta häxbrygden! De är ju -80 grader o man får inte röra det men coolt blev det. Visst?:)


Kolsyreis (?)


Mysa med magen :)

Ligger i sängen o tösen i magen hon ha nog precis somnat :)

Håller på o tvättar o ska snart ner i tvättstugan. Medans jag väntat så har jag o älskling legat i sängen o så har han pratat o klappat o sjungt med till låtar för henne :) så kul o mysigt att ligga o lyssna, o han får ju alltid massa sparkar så fort han pratar o rör typ :) men nu känner jag att hon lagt sig som hon brukar när det är still, så antar att hon somnade :)

Nej nu blir det tvättstugan :)


Vaknade för en kvart sen!

Sjukt va? Sov tills nu!! Såhär länge har ja nog verkligen inte sovit sen innan jag blev gravid! Har börjat sova rätt länge, ändå är jag inne i sista trimestern.. Hmm kroppen kanske förbereder sig med extra mycket sömn nu? Haha o vet ni vad jag vaknade av? Inte av att jag blev pigg utan av att magen är så otroligt hungrig!

Så som tur va, igår skärde jag massa rotfrukter o lite korv o så så att de enda jag behövde göra nu när jag klev upp, var att hälla i vatten o kryddor o nu vänta tills de kokat i kanske tjugo min. Dock är ja ashungrig så tog en fralla nu när jag väntar. Nej nu ska jag kolla hur soppan mår! Ska även klura ut en bra bild till nästa dag på listan... Hmm lite svår faktiskt.

Puss så länge!


Uttråkad!

Jaaani, har beställt lite kul mammakläder från H&M, spelar just nu lite wordfeud, har skrivit lista med viktigaste sakerna att fixa OM vi får lägenheten så fort som vi nu hoppas, räknat ut hur mycket pengar jag kommer få nu nästa vecka o då hur mycket som går till räkningar ( typ allt denna månad!!!!! ) o ja.. Märker ni att jag är uttråkad?

Älskling håller på med musiken o jag känner mig så rastlös helt ärligt! Vill göra så mycket känns det som..

Hmm hur ska man fördriva tiden då? Är inte trött heller o typ ingen uppdaterar sin blogg så kan inte bloggnörda mig heller. Haha är så uttråkad! Har nog spanat in de som ja har på bloggfavolistan minst 5 gånger per person så jag får väl säga sorry till er som trodde statistiken ökat jätte mycket, de va bara lilla jag haha!

Nej nu badar vi! De är ALLTID skönt :)


Ekotemplet vid Hagaslott i solna

Någon som har varit där? Inte jag iaf.. Men dit ska jag och pojkvännen på söndag kl.15:30, vet ni varför? Jo för då ska vi ha fotografering!

Hittade ju som sagt en bra fotograf och vi har kommit överens om en jättebra deal och då ska vi fotografera mig o älsklingen o så ville hon ta några bara på mig också. Vi ska vara som rubriken lyder, precis vid Ekotemplet som de tydligen heter. Sen tar vi en ny
"fotosession" igen i februari någon gång då man som sagt är inne på sluttampen eller vad man ska säga. Sökte genast upp det på google när fotografen sa vart hon o hennes asisstent skulle vilja vara o fota och det ser ju underbart fint ut! Tydligen många som även tar tex bröllopsfoton osv där just för att det är så fint!

Hon sa även vad jag borde ha för färg på mig osv just för att hon har lite ideer spännande!

Menar kolla bara denna bilden här nedanför (tagen från google, sök där om ni vill se fler fina bilder därifrån)


Tycker inte om att vara sen

Speciellt inte till möten!
Tog lite längre tid på soc då jag egentligen bara skulle lämna in papper men just då kom min handläggare så vi pratade lite om nya lägenheten som vi väntar på. Nåväl fint folk kommer alltid sent right? Eller som nattis min storasyster jämnt sa förut "man kan inte vara både snygg o snabb!" gillar den nog bättre haha!

Fick iaf lite framåtnyheter ang lägenhet.
Hon hade pratat med han som har hand om lägenheterna o då fick veta att ANTAGLIGEN kommer de in lägenheter i månadsskiftet o då är ju vi först då vårt är mest akut. Så vi hoppas på att de kommer in då så att allt är klart till när lilla tösen kommer :) håll tummarna med mig allihopa!:)

Nu ska jag luska fram hon från jobbtorgs nummer, de är där jag har möte så att jag kan säga att jag är sen.


Ute å flänger!

Nu är jag på tunnelbanan påväg till soc lite snabbt sen har jag ju möte klockan 13 i farsta.

Märkte en sak i inlägget under ( från listan ) att där har jag egentligen användt mig av blogg.se's ni vet nummer lista som finns? Men när man kollar mina inlägg via bloggappen, då finns inte siffrorna... Skumt? Hmm via nätet ser det ut som vanligt iaf men inte appen.. Aja. Nu ska jag gå av nästa :) puss


Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.

Jag går ju då inte i skolan. men såhär sminkar jag mig till vardags oftast:

ursäkta den dåliga kvalitén på bilden.

 

  1. Börjar med den vita tuben med daggele/dagkräm som heter Hydra specific från Yves Rocher.
  2. Tar borsten till vänster som jag använder som fondationborste, och min faoundation Ideal finich mousse från NIVEA i färgen 04 sand.
  3. tar den större borsten till höger och pudret också från Yves rocher och den heter bara Matite medium. alltså medium hehe.
  4. Tar samma borste som till pudret, och jag har en blusher från H&M's egna och det är 15 bronze. tar lite på kindbenen o näsan och lite i pannan. tar även med fingret o lägger på ett lager blusher på hela ögonlocken.
  5. Mascara från Yves rocher med lash plumping effect så de blir långa o tjockare.
  6. avslutar med att borsta sen fylla i ögonbrynen med vanlig ögonbrynspenna. även den från yves rocher och färgen är 02 Cendre.

Sen till fest eller om man vill göra sig finare, så använder jag vit kajal vid inre delen av ögat, blöt eyeliner och så lite annat kul som jag kommer på eller känner för :)

fast den vita kajalen använder jag även till vardags ibland :) bara för att framhäva ögonen lite mer :)

 

Och som ni märker så har jag många yves rocher produkter.. well dom har bra produkter och bra priser och så är det så enkelt att beställa hem :) Dessutom får manju alltid extra presenter när man beställer från dom :) hihi

 


Kläder?

Hej hej :) har precis ätit frukost o nu sitter jag och letar efter prisvärda klädbutiker på nätet!

Saken är den att jag vill ju ha nåt kul till julen o så även typ sånt man kan ha annars också. Men nelly som jag annars älskar, gjorde mig väldigt besviken då deras "mamma"-utbud är asdyrt typ.. Eller nej okej inte asdyrt, handlar väl mer om att jag inte är så rik!
Vet ni någon/några hemsidor som har snygga, rätt billiga mamma kläder?
Om jag sket pengar så skulle ja inte bry mig om priset men TYVÄRR så gör jag ju inte det ( hur coolt skulle inte det vara? )

Snart göra mig i ordning, har ett mäte i farsta klockan 1 och så ska jag förbi soc också, funderar på att åka dit innan mötet nästan för då har jag direktbussen från farsta hem sen :)


F r u k t s a l l a d

Blev tidig middag, sisådär vid halv fem fem då varken pojkvännen eller jag hade ätit någon lunch. Fy mig ja vet men idag har jag inte vart så hungrig... Fram till nu då haha. Har gjort i ordning en fruksallad med kiwi o blodapelsin bara men det är supergott iaf!
Får väl bli en kvällsmacka senare om jag fortfarande känner hunger sen.. Nej nu ska jag mobilnörda mig !:)


Dag 3 - En låt med många minnen.

Jag vet sååå många låtar med minnen verkligen så det är så svårt att hitta en!
men jaa.. Här är en låt som jag sjunger mycket på då Lilla tösen i magen alltid blir som vildast! Rätt seg låt kanske ni tycker menj ag älskar den ju just för att den förknippar mig med lilla tösens sparkar o rörelser :) Var nog även den första hon sparkade loss till när jag sjöng då alltså!


Lilla älskade skatt, varför skadar du mamma för?

Idag har jag vart p banken o satt in pengar o så köpt toapapper o gått en sväng. Haha kul o intressant va? Inte speciellt.

Ja som rubriken lyder så har min lilla prinsessa hittat en "underbar" plats att sparka o trycka på... Mammas vänstra revben! O inte löst heller utan de är så att de verkligen är ihållande värk! Sen när jag rör, då flyttar hon sig längre ner o ger mig snälla sparkar igen men så fort jag tar bort handen så får hon in dedär klockrena sparkarna på revbenet igen! Aj aj AJ säger jag bara :p men mamma o pappa älskar dig ändå :) och längtar efter dig! <3

Nu ska jag göra mer tråkigheter, disk o så boka in en till tvättstugetid.


Vecka 29! (28+0)


Såhär ser jag ut nu! Tiden börjar verkligen gå fort! Tänk jag är i vecka 29! herregud va fort det går nu!
Jag tycker att nu på morgonen då jag tog den här bilden, ser jag nästan mindre ut en förra veckan ( dock var förra veckan närbild också iof.. ). men de är nog för att hon låg helt liksom fixerad imorse kändes de som så att magen blev lite smalare typ? eller jag vet inte. blir iaf så när hon ligger på ett visst sätt där inne :) Hade inte fått i mig mat heller än så ja :) Nu i skrivandes stund ligger hon som en klump där inne o jag ser riktigt stor ut med en putande navel haha! Jag har alltid haft extremt inåtnavel o trodde inte den skulle kunna ploppa ut, men de kan den tydligen haha! :)

Gravidkalendern!

Du är på dag 197 av 280. (70,4%).

Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 0 fulla dagar (v28+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 83 dagar kvar till beräknad förlossning.

Avslappnande indeed

Blev lite massage o sen satte ja på varmvatten o nästan slängde mig ner i badet då. Herregud va skönt det är i hela kroppen nu! Ingen muskel gör ont eller nånting o Tösen i magen har vart jättepigg sen vi åt middag typ o blev ju inte direkt lugnare nu när jag la mig i badet, ååhånej utan nu sparkas det ännu mer om de ens är möjligt haha!

Nu ska jag kolla mina favobloggar plus 3-4 till som jag spanar in lite mer då o då sådär :) kram så länge på er :)


Dag 2 - Bloggfavoriter

Hehe jag har faktiskt flera stycken som jag har i mobilen på bloggappen och följer i princip dagligen!
Dessa är :

  • Kusin fia! ( fiaochnea.blogg.se )
  • Alexsandra! ( Alexsandralotman.blogg.se )
  • Drömmen om 11 barn! ( nilssonpettersson.blogg.se )
  • KEELA! ( keela.se )
  • Maria, Mamma till Liam ( fashionstars.blogg.se )
  • Elin ( Elingabriella.se )

Sådär! Det är dom jag dagligen läser!

är speciellt fast i dom just för att dom är kul att läsa och Elin, Maria och drömmen om 11 barn är just för att det är ju mammabloggar och jag själv är gravid så då blir det ju lite så hehe :)

Tipsar er om alla dom :)


Mums!

Middagen blev kasslergratäng med ris och sallad. Åh så mumsigt det är. En av mina favoritmaträtter som min mormor alltid brukar göra o så fick ja receptet också :) dock vispade jag inte grädde tillräckligt mycket innan jag la de över resten o la i ugnen så den blev lite rinning, men smaken är lika gudomlig för det!:)


Tvättning

Håller på med tvätten med baby o nu ligger jag i sängen. Har senaste dagarna blivit typ öm i ryggen o nu idag hade ja småont på dagen då jag åkte hem från orminge, men nu värker det verkligen urshursh inte lika kul :/ hoppas på en massage senare av min snälla pojkvän o så ett varmt bad sen så ska de nog släppa lite får man hoppas :)

Funderar på att börja med maten om ett tag. Idag tänkte jag föra kasslergratäng! Så jäkla gott!:)


Nu är fotografen i full gång här!

Nu har vi inrett klart med mäklaren och nu är fotografen i full gång!


Luciatåget var jättegulligt :)

Dom var jättegulliga o sjöng så sött :) men låtarna var inte alla detsamma som när vi var små men fint va det :)

Nu sitter jag hos nattis o vi väntar på att deras mäklare ska komma hit o göra i ordning för fotografering för att kunna lägga ut lägenheten på hemnet för försäljning :)


Orminge!

En station ifrån centrum. luciatåget börjar om tjugo minuter så kom i tid ändå :) åh ni ser ja nattis! Vi hörs sen puss !:)


God morgon

Hej på er, står o väntar på tunnelbanan o ska till orminge. Oj nu kom en extra tunnelbana? Hmm aja bara bra :)

Ska som sagt till orminge o möta min storasyster nattis så ska vi överraska min lillasyster som ska gå luciatåg i sin skola idag :)

Känner mig dum mot pojkvännen :/ jag stressade som fan o så hittar ja inte hemmanyckeln så ja springer runt o letar efter den o ojjar mig som ni vet man brukar göra då? Så ba går han upp o låser efter mig o ja bara typ springer ut. Vad känner jag utanför
Porten? Jo nycklarna ligger i jackfickan -.-

Nu måste jag ringa upp min syster :)


Godnatt

Imorgon blir det upp klockan sex! Så vi hörs på morgonen! Sov sött alla fina :)

Bild på kusin ( fiaochnea.blogg.se ) o hennes dotter :) vi måste ses snart miss u! Dock när du e frisk :)


Jag kan officiellt placera mer ostadiga föremål på magen nu!

Haha jag har kunnat lägga saker osv men nu när jag sitter helt rakt så kan jag t o m ställa ostadiga saker på magen!:D som nu, skål med kina snacksen o den står asbra!:D
Tyckte det var lite kul haha!


Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.

okej.. tre saker..

  • Jag H A T A R mina händer när jag har korta naglar. Det är sant, vill helst inte ens kolla på dom då!
  • Jag H A T A R att diska och städa, men när jag väl börjar så blir jag pedantisk och kan hålla på i timmar.
  • Från att jag var liten till nåt år sen, så kollade jag alltid under mina kuddar innan jag kunde somna för att jag var rädd för bomber eller något. Vet inte varför men tror att det var efter jag såg en viss film.

 


Nånting är fel med min statistik idag?

Japp ni läste rätt. tittade på min statistik idag och jag vet 6 på rak arm som har läst idag minst. och sen dessutom brukar jag ju ha runt minst 20-30 till om dagen, men ändå står det 1 på statistiken? hmm.. aja nåt skumt är det tydligen.

Nu ska jag göra första i listan och sen mys med pojkvännen!:)

Riktigt gott!

Maten var jättw jättegod! Nu tittar vi på Worst case scenario! Spännande :)


Smarrig middag!

Ojojoj va god middagen kommer bli!
Det är spenatblad, sen två creme fraich såser ihopblandade med lite mjölk för att den ska bli rinnigare o så lax över med citronpeppar på. Till det blir det kokt potatis. Ligger i ugnen just nu :)


Städar och väntar!

Hej på er! Är hemma i min lägenhet o storröjer verkligen!
Slänger alla kläder som jag tvekar på att spara eller som ja inte vill ha. Städar o plockar. En positiv sak är att mina Canda mjukisfavobyxor som vart borta i över ett år är HITTADE :D åh så lycklig jag blev när jag hittade dom haha!

Har vart hemma sen kanske 15:40? Väntar på att mataffären.se ska komma hit med massa mat. Pojkvännen o jag lyxade till det o beställde därifrån för första gången igår. Tänkte man kan alltid prova o speciellt när de var gratis hemleverans :) det skulle dyka upp mellan 16-18 någon gång... Så ja snart är jag klar med städningen o blir väl lagom tajming tills de kommer kan jag tänka mig :)

Nej nu ska jag göra det sista och sen har jag bara dammsugning o skurning kvar o damming men det får bli när jag tagit med mig medel osv hit :)


Fick pengar av selecta automaten

Ja de fick jag! Ni vet dom som står i tunnelbanor?
Jag o pojkvännen hade vart på soc o så ville ja ha en mer o han en redbull. Så då skickade ja sms på 45:- (mer=20:- redbull=25:-) min gick att få ut. Men när vi skrev in numret på redbullen så stod de hela tiden"max summa per vara är 20:-" alltså va? Man kan ju inte göra en maskin med maxgräns 20 när man har varor som kostar 25? Då tog roy fanta istället o då var ju 5:- kvar i automaten som man inte kom åt.

Inte nog med det så gick datumet ut på min MER flaska för över en månad sen. Då fick ja nog. Ringde upp selecta o sa som de va. Då fick jag iaf 30:- tillbaka för min dricka o 10:- extra. O då fick man de på sms kod så då kunde jag handla på konsum med den haha :) blev lite choklad då o resterande pengar fick jag i handen :) tur att selecta iaf hade bra kundtjänst måste jag säga :)


Bättre dag idag!

Shit va länge jag sov idag också! Brukar alltid vakna jättetidigt men det kanske är att kroppen är extra utmattad nu eller så? Jaja.. Igår kväll eller framåt natten så kände jag mig så... Ja men typ nere? Skit tråkigt men de här känns som en bättre dag!:)

Puss så länge


Känslan

Känner mig deprimerad... Ursh jobbig känsla så vi hörs imorgon.

Här är iaf en bild som ger mig lyckan just nu. Det och sparkarna och tankarna på allt fint med min pojkvän<3


Två år tillbaka

Hej på er! Ligger i ett skönt bad med ansiktsmasken på. Nu tänkte jag läsa mina favoritbloggar o spela wordfeud. Bjuder på en bild som är över 2 år gammal då jag va med i tidningen o frågan va: vad ska ni göra då det är höstlov? Tror jag frågan var. Så bestämde mig för att driva lite med dom på mitt svar.. Måste ju bjuda lite på sig själv ;) men jag måste erkänna att jag saknar mitt hår lite..


Mums


Vet ni vad jag ska laga idag?

Ugnsstekt falukorv! Har nog inte ätit det på typ över fem år tror jag! Det var något vi åt när vi bodde hemma allihopa osv, men nu var de många år sen och fick ett sånt sug på det från ingenstans!

Så de blir det och potatismos till åh va jag längtar!:) magen kurrar för fullt också då vi sov länge, åt frukost vid elva o sen bara ätit apelsiner. Så ska se med pojkvännen om det blir en tidig middag :)

Kram på er alla !


NY LISTA!

Okej, såhär är det. jag tröttnade lite grann på den förra listan, så vi kör en ny istället! Och denna ska jag bannemig klara! detta är en 20-dagars lista så den ska jag ha klarat av tills på nyårsafton tänkte jag :)

Dag 1 - Tre saker du inte vet om mig.
Dag 2 - Bloggfavoriter.
Dag 3 - En låt med många minnen.
Dag 4 - Såhär fixar jag mig inför en vanlig skoldag.
Dag 5 - En bild från en tid du saknar.
Dag 6 - En nytagen bild på dig.
Dag 7 - Dethär vill jag ha.
Dag 8 - Såhär är jag som person.
Dag 9 - Mitt favoritband/favoritartister
Dag 10 - Något jag aldrig glömmer.
Dag 11 - En bild på mig och en kompis.
Dag 12 - En bild som gör mig glad.
Dag 13 - Mina intressen.
Dag 14 - Mina dåliga ovanor.
Dag 15 - En bild på mig och någon jag älskar.
Dag 16 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 17 - En bild på min handstil.
Dag 18 - Bästa tidsfördrivet.
Dag 19 - Bästa musikvideon.
Dag 20 - Tio saker jag vill göra innan jag dör.

Blev en sväng till BB-sös igår

Godmorgon på er! Sov tills nu då jag var helt slut igår.

På kvällen hade vi mysigt, kollade film o sådär. spännde lite i magen som det ibland gör, dock lite mer än vanligt men det var inget jag tänkte på förens jag gick på toa och såg att de hade kommit lite blod. det var väldigt lite men när jag ringde till bb sa dom att de ändå ville undersöka. så mamma kom och hämtade mig och Roy, jag fick ta kissprov, kolla puls osv och sen fick jag ligga med såna där grejer på magen som mätte sammandragningar och lilla älsklingens hjärta. men allting såg bra ut och även när ja fick göra sån där gynundersökning så såg allting jättebra ut så vi fick  åka hem. :) skönt det iaf. Dock var det många där just den tiden så då tog ju allt lite tid så vi kom dit vid 11 och var hemma vid mja.. ett eller halv två?


Mamma jag och Roy fick oss iaf några goda skratt när jag låg där i ca 30 minuter o de kollade hjärtslagen osv, för jag har ju alltid sagt att jag känner hur vild hon är i magen och nu fick dom de verkligen bevisat haha! hon hade massa knasiga ljud och rörelser för sig där inne. Men jag är glad att det inte var någon fara iaf. dom vill ju iaf alltid kolla sånt just så att man inte skippar o de då är nåt allvarligt. så det kändes iaf skönt att få kolla upp det :)
Är även glad att jag valt sös som vår bb då personalen var jättetrevlig och bra, så då fick man ju även träffa några där ! ;)

NEj nu måste jag äta frukost! Puss så länge :)

Asgod middag och film

Lasagnen är asgod! Och så tittar vi på en klassiker, ensam hemma!:)
Haha fint att jag tog kort precis när
Lilla kevin kollat i en porrtidning o tycker det är äckligt hahahaha! :D


Lasagne al a Rebecka & Roy!

Håller på att laga mat med älskling, det blir lasagne :) visst är de mysigt att laga mat tillsammans? Jag ä.l.s.k.a.r det!:)

Vi orkar inte göra på det "traditionella" sättet så vi kör bara. De enda som stämmer fullt me vanlig lasagne är köttfärsen, plattorna o riven ost men resten är blandish påhittish :)

Puss så länge!


Pyssel och smärta!

Kom hem för ett tag sen o precis när jag klev innanför dörren så fick jag en sån otrolig värk asså i benen precis vid.. Underlivet ( låter bäst att skriva så ) alltså de är låret typ men de är insidan av låret o lite frampå o så bara precis just vid de stället ja nämnde haha! Ursh inte kännt så innan.. Kanske är den där "kända" foglossningen som så många gravida pratar om som ja då sluppit.. Wellwell det går nog över snart.. Tänkte sätta mig o pyssla lite.. Armband kanske? Så vi hörs om ett tag :)


Dopet :)

Nu är dopet klart :) så nu ska vi åka till lokalen där det blir fika :)

Fem minuter sen:


Göra sig i ordning :)

Hej på er!
Äter rostade mackor och dricker te o snackar med min älskling :)

Har nästan ätit klart så nu är det dags att göra sig i ordning för mamma kommer om ca en halvtimme :)

Pusd


Snart blir det sova

Blir nog att knoppa snart, börjar bli väldigt trött och imorgon blir det upp runt 9 då jag ska på dop imorgon. Mamma kommer och hämtar kl. 10:30
Det är kusinen på mammas sida, hennes son hugo som föddes för.. 4 månader sen kanske? som ska döpas :)

Vi hörs imorgon! Puss o kram sov gott!:)


Sakerna som vi fick! ♥

Här är då några av sakerna som vi fick! :)

Helt Babygym! varken jag eller Roy ville ha i princip nånting alls med hello kitty då vi båda inte är något fan av det direkt haha.. men denna var de bara en kitty på och det är den enda sak vi har med hello kitty! Den var dessutom söt när den var så rosa och fin :) På en gång när jag tog upp den och visade för baby så stod han och log och sa " tänk när hon ligger där".. åh min älskling ♥ :)

 

Hur söt var inte denna "sjömans"-klänning?!
Den var dock större, storlek... 74 tror jag? men den var ju så söt! :)

1. Brun tjocktröja emd rosa på.
2. Urgullig body som det står STINKY på, bak på rumpisen haha :)
3. En vit body med rosa ankor
4. Rosa strumpbyxor med små rosetter på fötterna.
5. Blå body med rosa hjärtan o mönster
6. Nu har hon även två rosa mjukisdressar! :)

 

Sen var det såklart några mer saker, en del helt nytt annat använt nån enstaka gång men det är ju som sagt bara Maddes dotter som haft det. så nu har vi mycket kläder! Jag har ju köpt en hel del hahaha och så fick ja ju av mamma när jag fyllde år och sen så detta. och då även ett babygym värde 600:-

Det är så bra när vännerna/släkten nyligen fått barn, det blir så mycket billigare då haha! eller mja, jag kommer nog köpa riktigt mycket saker sen ändå men ändå :)
Nu vill man bara att hon ska vara här så man kan kramas och mysas och prova kläderna!

 

Mamma och pappa längtar efter dig vår prinsessa :)


Riktigt god middag!

Tärnade kycklingen rev morötter och skärde purjolök. Sen stekte jag allting o hällde på matlagningsgrädde, kycklingfond o sen massa kryddor! Hade massa pasta kvar från igår så hällde i det o så var de klart :)


Hemma nu!

Hej på er!
Kom hem för ett tag sen och nu har jag och pojkvännen varr och handlat mat o fyllt kylskåpet helt igen! Underbart!

Fick massa fina bebissaker av madde, även ett babygym! Visar allting om en stund :) nu ska jag gotta i mig massa frukt sen lägger jag upp bilder :)


Blää!

Står i högdalen och väntar på tunnelbanan, ska åka en station men what the hell vill gärna inte gå i detta äckliga väder :(

Nu kommer tunnelbanan, måste smsa madde så jag vet hur man går hem till dom! Puss


Godmorgon slask :(

Vilket hemskt väder ute ursh! Vaknat massa gånger inatt o gått upp o kissat plus haft extrem värk i höger höften, kanske legat med för mycket tyngd på ena sidan av kroppen eller nåt? Hmm hoppas de inte blir samma inatt igen.
Hörde även hur de regna som fan när jag va uppe inatt. Jaja.


Idag är det fredag!:) jag ska ta och träffa Madde och hennes dotter amanda. Madde är mammas mans dotter. Amanda har jag ju visat bild på förut när mamma o hennes man håkan var barnvakt :)
Madde bor bara en station härifrån, i rågsved så det är skönt att det är nära. Hon har massa bebiskläder jag ska kolla på och även ett tjejigt hellokitty baby gym sa hon något om. Så det är mina planer för dagen. Nu har jag ätit frukost o ska börja sminka mig, hörs om ett tag :) puss


Gravidfotografering?

Ligger i ett bad och funderar lite... Visst vore de underbart att ta fina gravidbilder? Typ några själv och så några riktiga lyckobilder tillsammans med pojkvännen. Jag tycker det verkar underbart! Det bästa är att nu förtiden finns de ju bloggare för typ allt har hittat en duktig fotografbloggare o nu pratar vi lite om bilder. Då fram mot februari typ då man är höggravid o riktigt stor!

Känns så lockande! Måste nog bli så :)

Nu vill mina vänner wordfeuda med mig och sen ska jag läsa lite bloggar :) puss så länge!


Nu ska jag vara en "duktig hemmafru"

Haha japp.. det tråkiga är dags att göra.. hade inge bättre att skriva men pojkvännen tar en dusch så då tänkte jag passa på att ta disken -.- hatar att diska men jag älskar hur rent o fint det blir efter!

 

Sen blir det nog Te och ett skööönt långt bad!

 

Puss så länge :)


Julklappar

Hur går det för er på julklappsfronten? Jag är faktiskt klar med alla utom pojkvännens! Dock funderar ja på en extra till min storasyster:)
Titta så fint i garderoben, synd att man inte har en julgran att lägga alla under tills julen :(


Jag är med och tävlar!

Vet ni? Jag är faktiskt med och tävlar om äkta keratinslingor på eemma.se i hennes julkalender och håret kommer ifrån Hair of Ladylee ! Jag ska då ha slingfärg 2! åh tänk att vinna detta, va med ni också, alla får delta! Tävlingen avslutas imorgon klockan 7:00 på morgonen!



FÖR ATT DELTA DU OCKSÅ, KLICKA PÅ BILDEN OVAN! :)

Sov tills nu?

Haha herregud jag som typ alltid sover kort på morgonen. Vaknade av massa sms och så otroligt hungrig! Brukar ju äta frukost typ 7-8? Så nu blir det brakfrukost o vänner och försöka bli piggare :)

Puss


Trötter

God morgon! Ligger i sängen, pojkvännen gick för en stund sen och jag kan inte bestämma mig om man ska ligga kvar eller gå upp? Är så där konstigt trött eller vad man ska säga?

Ska ringa mamma sen och se om hon kanske vill åka o shoppa med mig... Har ju bara en julklapp kvar att köpa o det är pojkvännens. Hade ingen aning fram tills igår då den bästa idén kom! Skriver inte de här dock då jag vwr art pojkvännen kikar in här då o då ;)

Nej nu ska jag mobilnörd mig en stund. Nu har lilltösen också vaknat för nu börjar de sparka för fulla muggar igen! Mys! Hörs senare puss :)


Kryper ner brevid pojkvännen

Nu säger jag god natt. Ska försöka somna nu. Känner mig helt slut, dock är lilla hjärtat i magen väldigtnpigg just nu så vi får se hur fort man somnar haha! Godnatt på er :)


Godistajm :)

Det blev godis ändå o kvällsprommis med baby i det hala :)

Det mina vänner o nära vet med mig är att jag ofta använder mig av ljudeffekter när jag pratar. Så när pojkvännen o jag var ute o gick så sa lät de såhär:
Jag - gå inte så snabbt det är halt!
Roy - men det är bara halt här.
Jag - men tänk om jag går och så KABOOOOM (slår även ihop mina händer så de låter högt) vad händer då med lilla tösen där inne? Va?va?

Hahaha sen blev de lite skratt då de lät lite kul när jag demonstrerade så fint.
Nu blir de film o godis :)


Sugen!!!

Ursh hatar inte ni också när man känner sig så jäkla sugen på nåt men man vet liksom inte vad det är? Hmm.. En sväng till affären kanske?? Eller orkar man det? Haha will see :)


Dag 25 - En första

Dag 25 - En första

Helt ärligt så vet jag inte vad man menar med en första?


hmm.. skippar den.

alltså denna lista är inte SÅÅÅ rolig så när den är slut så ska jag hitta nån roligare grejs, i promise :)

Förresten!

Säg till om någon av er blivande mammor är intresserade av en tshirt som det står BEBIS på magen sån här:

Jätteskön tshir i skönt material. Storlek 36/38. dock kan jag inte ha den då magen var väl för stor.. trodde den skulle töja sig som många andra men icke sa nicke, den gick till typ lite neranför naveln så..

kan väl ta en femtilapp för den hahah! nej men känner att om jag ändå inte ska ha den så kan väl någon annan få nytta av den? :)

Jag har några i tanken men de får man se ifall de hör av sig.

Nej nu blir det filmen!


Pink is the shit!

Hej på er!

Har vart hemma och hämtat julstjärnan, mina nya oddwolf-smakpatroner jag beställde och så min rosa mjukisdress.
Sitter jätte bra, nästan förstor i benen nu (kul att jag bara gått upp på magen hihi) och så en liten lysande tomte :)

Nu har pojkvännen kommit hem så vi ska nog mysa framför en film eller nånting :)

hehe mjukisdressen är då på såklart, ser iof lite kul ut vid magen, men oj va jag har saknat den! Kanske ska ha den när man åker hem från BB med lilla stumpan när hon kommit ut till oss? Vi bestämde ju att hon ska få ha rosa mjukisdressen som jag beställde förut. och då kanske man ska va lite matchi matchi? hahah nej de vet ja inte. men skulle va lite gulligt :)

Då har jag inte magen ivägen heller som nu ;P

Här är ju sötnosens mjukisdress för er som inte minns:

image description

 

Nej nu ska jag dricka te, puffra på min oddwolf som btw va god med nya smaken jag beställde som hette Camel och titta på nya Irene huss filmen, är helt beroende av dom filmerna tycker dom är riiiktigt bra! Hoppas pojkvännen vill se de nu bara hihi!

Puss på er alla ha en fin dag så höres vi senare mot kvällen :)



Dag 24 - Det här får mig att gråta

Dag 24 - Det här får mig att gråta

hehe.. jag är väldigt olika med det där. Men jag gråter lätt till filmer och serier och program som är sorliga eller väldigt lyckligt slut.
Jag kan börja gråta när något hemskt händer.
jag börjar nästan alltid "gråta" när jag gäspar på kvällen. haah fast det räknas ju inte riiktigt!
Jag får väldigt lätt glädjetårar när jag skrattar!

Hmm ja det finns otroligt mycket egentligen hahah! både då positiva saker och negativa som får mig att fälla en tår!

Något som ja väldigt lätt gråter till nu, det är när jag ser tex en unge i minuten eller andra program då det är ett barn som föds. :)

Vecka 28! (27+0)

Ja som ni ser växer magen på för fullt! Nu ser man dock inte så mycket av min rygg, men lite bara och då ser ni ju verkligen hur mycket magen putar fram nu!

Jag har dessutom hela mitt liv alltid haft jätte djup navel. well nu är den nästan helt ut som ni ser på bilden! bara ja typ lägger mig ner så får jag en utåtnavel helt haha! Så gulligt. Riktig gravidnavel haha! :)


Gravidkalender!

Du är på dag 190 av 280. (67,9%).

Du är i vecka 28.
Du har gått 27 fulla veckor och 0 fulla dagar (v27+0).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Tis 6 mar 2012
Du har 90 dagar kvar till beräknad förlossning.

Breakfast time!

Har suttit ett tag och pratat med kusinen i telefon :) Och nu är det dags för frukost och någon serie.. eller om man ska kolla på Ballar av stål kanske? :)

Kl 9 ungefär så kommer maginlägg och gravidinlägg upp! då ska ni få se hur gullig min navel blivit senaste dagarna haha!

Puss

Edit!

Skrev 26+0 men de skulle ju vara vecka 28 alltså (27+0) :)


Ny dag, nya tag!

Hej allihopa! ♥

Vet ni hur svårt det var med en dag i från bloggen? Haha tänkte på det nästan hela tiden! Visst skönt, men ändå så kände jag hela tiden " kanske kan skriva ett inlägg bara". Man blir ju verkligen beroende haah!

Idag är det onsdag, vilket ni trogna läsare som följt ett tag vet vad det innebär. Jo det innebär Ny Graviditetsvecka! Idag går jag nämligen in i vecka 28(26+0)! japp! Galet hur fort tiden går och magen växer på o de gör verkligen lilla tösen där inne också ska jag säga er haha. Hon är en riktig liten vilding nu med. Med rutiner också :)

Nu ska jag upp ur sängen o göra frukost, idag kan ni förvänta er många inlägg då gravidbild ska upp, gravidkalendern, enny dag på listan osv.. :)

Så vi hörs om ett tag!:)


Tar en dag ifrån bloggen..

Vi höra imorgon med nya tag är så trött idag och har ingen riktig ork.. Så vi hörs imorgon alla fina! Puss så länge


Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Dag 23 - Det här får mig att må bättre

Jaa speciellt nu så är det ju lilla älsklingen, vår skatt där inne som verkligen får mig att må bättre om jag känner mig nere.
Men just nu mår jag så himla bra! :)

Men det som annars får mig att må bättre är min familj, vänner och pojkvännen och ibland bara av att höra en kul låt, se en bra film eller kolla på tex Vänner :)

Det finns så mycket som kan få mig att må bättre när jag känner mig nere så det kan inte bli ett mycket mer avancerat svar än såhär!  :)

Ballar av stål!

Gud jag hade glömt hur kul programmet ballar av stål var!
Har precis ätit middag med baby. Blev potatismos, köttbullar och gräddsås :)

Nu ska jag skratta vidare åt programmet! Puss så länge ♥


Vi mötte batman!

Nu har vi precis kommit hem till jojjo o tänkte fika lite :) när vi va i forum svängde vi in på media markt också för att en viss person köpte julklapp där, lika bra att inte säga vem :)

Där mötte vi batman! Haha tog bilden när syster inte var beredd, men visst blev den rolig? Ser ut som att hon säger nåt i stil med "ååååh så stor du var" hahaha :)


Edit!

Såg nu att jag skrev "när älskling gick till jobbet imorgon" fast det skulle vara imorse! Haha :)


Godmorgon alla fina!

Idag sov jag lite längre, sov till 9 iaf :) var så mysigt när älskling gick till jobbet imorgon så kom han som vanligt och pussade på mig och satt där en stund :) min älskling <3

Nu har jag precis klivit på tuben ska åka och träffa min syster och jojjo i forum en stund. Tråkigt att bara sitta inne själv haha.
Här är facelook, och kläderna för idag. Mamma jeansen som jag typ bor i, min älskade rosa tjocktröja från cubus som jag nog bara kommer kunna ha denna vecka då den rbörjar bli riktigt tajt haha. Smycken från gamlastan och halsduk från H&M. Har såklart till långärmad under tjocktröjan annars skulle man frysa ihjäl haha! Puss så länge!


Just my luck!

När pojkvännen ska till grannpolaren så passar man ju på att kolla tjejfilmer såklart ;)


Så himla glad just nu!

Åh är så glad just nu! Än så kan jag inte säga varför då vi måste kolla upp så att allting stämmer så att det inte är en blåsning och något som blir fel sen i slutändan.. hoppas på detta för i sånt fall så gäller det i 1-8 år :D

hoppaashoppashoppas! Blev bara tvungen att skriva av mig då jag blev så glad haha! :) DRÖMLÄGE!
men tyvärr är det oftast för bra för att vara sant.. väntar dock nu på svar så vi får se snart :)

En ledtråd är att det fanns med på min önskelista ;)

hörs sen! kram

Nr 4

Bakom lucka nr 4 var de små christmas candys! Stod de på den, gav den dock förut till baby då jag inte alls var sugen på godis.. Men nu är jag så sugen på godis att jag skulle kunna äta upp hela kalendern! Men det ska jag inte, för jag vet att då kommer jag ångra mig sen! Japp så väl känner jag mig själv ;)


Kallt!

Ursh fötterna börjar frysa o de börjar bli mörkt ni går vi in va ;)


Sitter och funderar..

Har precis gått ut en sväng. Ni vet när man bara måste tänka. Det betyder ingenting bara de att man vill skingra tankarna lite. Måste säga tur att jag har mina oddwolf cigg för det här tänkstunderna är oftast dom som får en att sakna cigaretter mest.

Jag har tänkt lite och det är sjukt hur jävla bra jag mår och hur lyckligt lottad jag faktisk är! Javisst alla har väl säkert lite skit i bagaget men so what? Vi ska blicka framåt inte sitta och tänka på allt negativt.

Jag har vart med om hemska saker som jag nog aldrig skulle kunna dela med mig såhär öppet och offentligt om. Men jag har också lärt mig att nu i efterhand kunna gå starkt där ifrån och drt har jag bara familjen och vännerna att tacka för. Fast allra mest är det nog Roy, min underbara pojkvän, pappan till den fina skatt som ligger i min mage. Sen han kom in i mitt liv och han verkligen fick veta ALLT, ja då har allt bara blivit till det bättre.

Och tänk hur många som försöker o försöker att få barn, så av ren slump när jag dessutom gick på minipiller o precis tagit ut min pstav, ja då har jag blivit gravid! Jag fick både ris och ros när jag berättade för folk, den som stöttat oss allra mest från början är min mamma. Men jag vet att vi kommer klara det här så bra! Jag vet att den gåvan som ligger i min mage, den fina skatten, vår lilla tös, kommer få de så bra med oss! Vi kommer alltid göra allt för vårt barn så att hon ska få den bästa uppväxten! De är sjukt hur mycket jag redan nu älskar henne!
Visst vi bor litet nu men vi ska få större, tyvärr verkar de ta längre tid än sagt och planerat, men jag känner att när vår skatt väl har kommit, så kommer de inte vara några problem iaf för det är hon som är viktigast och det viktigste för henne i början är närhet och kärlek! Då har 27 kvm och 70kvm ingen betydelse! Visst vi vill verkligen få allt ordnat innan hon kommer men blir det inte så, ja så blir de senare. Huvudsaken är att vi har varandra!

Kan inte låta bli att le nu när jag känner att hon börjar sparka! Åh. Jag älskar fan mitt liv trotts bristerna. Jag är omringad av dom bästa människorna man kan önska sig och en underbar liten skatt i min mage. Vad mer kan man egentligen önska sig?

Visst massa pengar skulle underlätta på många kanter det skulle väl de flesta hålla med om, men jag är endå så otroligt glad att jag är jag! Jag är rebecka sophia hasselqvist och jag älskar det!


Gidmorgon!

Godmorgon på er!
Här är det frukost och breaking dawn :)


Måste bara säga grattis!

Ni vet för några dagar sedan då jag berättade om en tjej som väntar barn samma dag som mig som låg inne på sjukhus nu då hennes dotter redan nu ( vecka 27, 26+3 ) vill komma ut.. Well hennes dotter har nu kommit till världen och mår bra! Jag vet inte om hon vill vara anonym här, därför jag suddat för :) ville bara skriva grattis :) det här får mig o pojkvännen att verkligen längta efter vår lilla älskling! Men man hoppas ju såklart på att få göra en så "naturlig" förlossning som möjligt.

Med det här säger jag god natt! Puss


Jag har stickat!

Precis! J.A.G !

När vi var i bilen på hemväg från orminge idag, så svängde vi förbi mormor o morfar för att jag hade fått lite post dit som kommit fel, o då hade mormor en påse till mig. I den fanns massa gamla stickningar osv som jag gjorde i typ syslöjden i... Åttan? O då så tänkte ja "varför inte försöka?" oh yes de gick o då tänkte ja, varför inte sy ihop den till en mössa? O de blev de! Den är jättesöt in real o perfekt storlek för en newborn så den blir perfekt! :) här är bild på den o bevis på att jag gjort den hehe!


Myskväll

Har lagat potatis o purjolöksoppa o varma mackor till. Sht va gott de blev! Var hur längesen som helst sen man åt de senast! Och nu myser vi o tittar på simpsons :)
Vad gör ni för trevligt ikväll? :)


Duktig lillasyster jag har!

Nu är vi klara o hon fick ett bälte ;) duktiga syster :) två stycken fick inte nytt bälte då de inte va "redo" utan behövde öva mer o då grät den ena :p kan iof förstå med tanke på att man övar som fan o alla va sjukt duktiga!


I bilen

Hey you guys!
Sitter i bilen med mamma lillasyster o pojkvännen snart framme i orminge. Mim lillasyster går på Kungfu och idag har dom sån där gradering o då ska hon få sitt första bälte!:)

Nu är vi i princip framme! Puss så länge


Kalender i mobilen

Alltid mysigt med en extra kalender, då i mobilen som även spelar julmusik :)


Godmorgon!

Har man ingen brödrost så kan man ju rosta i våffeljärnet! Hahah :) pojkvännen o ja vaknade för ett tag sen o nu kollar vi på filmen ELF. Ja har aldrig sett den men fan så rolig :D


Lucka nr 2

Innehöll små julfigurer!:)

Fick en fråga om inte oddwolf ciggen påverkar fostret och nej det gör det inte då den endast innehåller livsmedelklassade ämnen o är helt ofarlig!:)

Nu ska vi kolla på Grinchen!!:D


ODDWOLF


jag är helimpad av den här ciggen alltså! Den både låter litegrann sådär som gick gör ni vet? Det kommer rök ur munnen, den lyser och den är så jävla lätt att använda!
Nu vet jag att jag inte kommer behöva röka en vanlig cigg igen även när jag får abstinens för jag har ju denna! Det enda tråkiga var att i det här startkitet fick man bara med smakpatroner av smaken "virgina" och de smakar inte så mycket, men jag ska beställa någon med mer cigarettsmak o även prova nån annan rolig smak.
De här smakerna finns:
Camel, Malboro, tobacco, hilton ( alla dessa är ju tobakssmak ) sen finns även: Vanilj, banan, äpple, menthol, kaffe, körsbär, melon, Whiskey, Redbull och Jordgubb!
Så jag tänkte köpa iaf en med tobakssmak sen någon rolig annan, kanske ta redbull nu när jag ändå inte får dricka redbull pga att de är energidricka med koffein osv, så kanske man kan prova att röka det? hmm.. tål att tänkas på.

såhär lätt var den att använda:


Själva ciggen är den vita, smakpatronen är den som ser ut som ett filter och sen så var det USB-laddaren.

Tur nog så var den ju laddad när man fick den, så det var bara att skruva på filtret o börja puffra!

Ser hemsk ut så fick bli en "jättefin" julgran i ansiktet istället!

Men men ! Detta är en awesome produkt alltså och då uppmanar jag verkligen alla rökare att istället använda dessa, det är billigare, och tänk på hälsan!! :)

 

här är en video på en kille som röker dessa, så ser ni att de kommer rök osv :)

 




Allt jag beställde kom!


Mjukisdressen är i storlek 50 o så mysigt material så vi bestämde nu att de får bli de och och en body under som får bli åka hem kläderna från BB :) fast såklart kan man ju ändra sig sen men så söt :)

Den tröjan som ja nu då fick extra, ja den var vit o stickad v-ringad från mamma avdelning o helt i min smak :)

Nu blir laga middag med baby o sen undersöka oddwolf-ciggen!

 


Hårfärgen sög!

Japp som rubriken lyder! Var ju en billig färg för typ 40:- men tänkte att de va ju ändå blondering så lite skillnad borde det vara. Blev INGEN!! Elller en slinga mer än innan men annars ingenting? Hmm fortsättningen kör vi på moods slingblond eller cubus blonda!

Nu är jag påväg hem, hoppas mina paket nu har kommit!

Köpte en tröja från tradera i helgen också, oanvänd från en butik, vann budgivningen på 20:- haha! Det var en svart t-shirt där de står "bebis" på magen. Dock skrev hon mail igår till mig att hon råkade skicka fel tröja men hoppas att den också passar. Så ska få båda haha!:D aja hörs sen händrrna dör av kallhet!


Plattar o sen färgning

Nu vill väl alla frisörer slå mig hårt när jag säger det här: nu håller jag på att platta håret så att jag sen kan färga det! Sådär snälla slå mig inte!? Haha:)

Saken är den att jag har sånt självfall på mitt hår så de är alltid olika typ haha och då nu idag är de helt otygelbart då de står åt alla håll typ o lockigt o stort så då tänkte jag att plattar jag så blir det mycket lättare! Har dock inte bestämt om jag ska ta i blondering rakt av i hela håret eller köra "hemmaslingmetoden" ni vet? Man tar en kam med färg o drar i hela håret.. Det är iof snyggt med ojämna slingor här o var, de e därför ja inte gillar slinghattarna som finns ursh!

Wellwell nånting blir det. Resultat får
Ni iaf se senare :)


Dag 22 - Det här upprör mig

Dag 22 - Det här upprör mig

Jag tycker helt ärligt att det här var en lite svår fråga.. eller inte svår så för att det finns faktiskt MYCKET som upprör mig.
Som tex det som stod i aftonbladet för några dagar sedan : "Pappa stoppade sonen i tvättmaskin"
( tryck på Bilden nedan för att läsa hela artikeln )
Alltså pojken var tre år, han avled. Mamman hade efter antal minuter släppt ut honom. Alltså jag förstår inte hur man kan behandla någon så illa och som DESSUTOM är ens egna barn och DESSUTOM enbart 3 år, vad kan han möjligen ha gjort för att få förtjäna något så hemskt?


Ursh.. jag mår illa och får ont i magen av bara tanken... Summan av kardemumman är då alltså att något som verkligen gör mig upprörd är folk som behandlar andra fel utan anledning!


Ursh.. nu blev jag arg. blir att kolla lite vänner och sen kanske göra lite mer blonda slingor?

Ingen fotbollsspelare detta är karatekid!

God morgon!
Jag har vart vaken sen kvart i sju då älsklings larm ringde. Vi låg o mös en stund o lillan körde verkligen karate där inne! Vi kände sparkarna osv men fan va de kändes! Sen precis inna älskling skulle gå till jobbet så känner ja hur de värker till rakt på revbenen hela tiden, tittar o då ser vi att hon ligger o sparkar mot revbenen o magen ser helt sne ut för att hon bara låg o tröck på den sidan! Haha jag satt o svor o samtidigt skrattade för att det är ju trots allt mitt barn som ligger där inne o jävlas med mig ;)
Älskling la handen på den snea magen o pratade nära " du får vara snäll mot mamma." va händer? Jo då flyttar hon sig! Haha skitunge som ska jävlas med mig!

Det är som det här, visste ni om att det bara är jag och Roy o barnmorskan som känt sparkar? Det är sant! Både mamma, kusin fia och syster har försökt få igång henne för att få känna men då vägrar hon. Och roy behöver bara prata eller peta på magen så sätter det igång haha!



Puss så länge!


Läser om vår lilla älskling

Har precis ätit middag o nu läser vi lite om vår lilla skatt :)


Wordfeud nörd

Blir ju duktigare o duktigare ;)

Någon som vill köra mot mig? Rebeckash är namnet där med :)


Bakom lucka nr 1

Så döljde det sig en liten påse med björnar :)


Jag fick en present!:)

Tog en promenad o gick även hem o hoppade på att min post hade kommit. Väntar ju på ODDWOLF ciggen o lilla skattens rosa mjukisdress :D men icke sa nicke.. Såg brevbäraren komma när ja skulle gå så väntade tills hon gått men nej ingenting till mig :(

Nu när ja kom till pojkvännen så hade han kommit hem från jobbet and guess what? Jag fick en present av honom iiih :) han vet att ja älskar rosa och hatar min tråkiga mobil, så jag fick ett ljus i mörkrosa glitterskal med guldiga kanter! Åh va jag älskar min man!!:)

Oh shit har ju glömt öppna första luckan på min kalender!


Nagelfin!

Nu ser naglarna fina ut igen, till skillnad från igår haha! Det är silvrigt glitter på topparna, men ser bättre ut i verkligheten. Och så filade jag ner dom lite för att de växer så sjukt snabbt just nu! :)

Nu ska jag hänga på mig ansiktet o klä på mig :)

 


Tryck f5 för att se nya designen!

Titta min blogg snöar!!! :) Ascoolt ju!
vet dock inte vad jag ska ha för bakgrund, men visst var de lite mysigt men mörkt och en tänd gran?

Några förslag? Någon som vill hjälpa att göra en Header (?) ??

Nu blir det vänner! :)

Vecka 27! (26+1)

Sådärja! Nu kommer bilderna som jag i vanliga fall lägger upp varje onsdag!
Denna gång blev det mer påklädda bilder, men det är ju så kul nu när man verkligen märker att mina favorittröjer som annars gått att dra ner o täcka över magen inte längre går riktigt!
Dessutom ligger lilla tösen där inne och sover så mysigt långt ner! Magen är extremt låg nu på morgonen haha, har vart så de senaste morgnarna, men sen under dagen så ligger hon mer i mitten och då jädrar blir de putmage, mer än på dessa bilder haha!
de här bilderna tog ja nu på precis innan jag åt frukost, detta var min favorittröja förut.. får nog lägga den på hyllan va?  haha :)

Kan stolt säga att jag aldrig vart så tjock förut.. desutom! I LOVE IT! :)



Godmorgon alla fina! :)

Nu ska min morgon som vanligt börja med frukost! Denna morgon börjar vi med en mysig låt jag helt fastnat för med Jason Derulo.. IT GIRL heter den :)

Tråkiga var att youtube versionen så tar de bort svordomar osv, men inte när jag lyssnar på den på tex spotify :)

Nej nu kurrar magen och bebis sparkar för fullt för  att jag sitter för framåtlutad vid datorn hehe. Sen blir de att trixa om designen om jag nu lyckas... behöver nog be om hjälp, ja menar kolla hur den blev när ja skulle prova igår? Blev massa rutor -.-

Puss så länge!

RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden