shit blows

Hej på er! Mycket har hänt sen tisdag då.jag opererade mig. Tindra mår bra och jag mår. allt efter operationen verkar ha gått bra, återbesök imorgon. men andra saker har hänt som får mig att ja tänka mycket. jag kanske skriver imorgon annars kommer jag tillbaka på söndag o då får ni höra om operationen osv. mycket tankar just nu bara. låter bilden tala för sig själv. kram på er alla!

hemma!

Hej på er. tänkte bara skriva att jag är hemna nu. har vääldigt ont men mår bra. nu ska jag sova så vi hörs senare eller imorgon!

xfactor

Hej på er! sitter och tittar på xfactor, eller just nu är det reklam. när programmet är slut blir det en kopp kaffe och en cigg (ja jag har den dåliga vanan tyvärr men jag ska sluta! plus jag röker aldrig med tindra eller när jag går själv med barnvagnen) och sen en dusch med den där tvålen och sen försöka sova. är sååååå nervös!!!!! kaffe o cigg är morgonrutinen men efter 00 o fram till efter operationen får ja inte röka äta eller dricka något. oj nu börjar det igen!

Nervositet och descutan!

Har precis varit på en långpromenad med min lilla skatt och även svängt förbi apoteket för att köpa Descutan. Det är en tvål för 160 (!!!!)kr och ska användas ikväll när jag duschar innan jag går och lägger mig och sen även imorgon bitti när jag duschar innan jag åker in till sös för operationen kl 9. Nu börjar jag verkligen bli nervös.. lär ju bli ännu värre ikväll, hoppas bara att jag får lite sömn inatt. Nu ska jag busa med min lilla skatt. ojojoj vad jag kommer sakna henne imorgon! mamma/mormor kommer hit vid 7.30 så jag kan duscha och allt så håller mamma Tindra sällskap o ger henne frukost. Sen så kör hon in mig och efter det åker hon och tindra hem till henne. Efter operationen så hämtar mamma mig och kör hem mig medans Tindra är kvar hemma hos mamma/mormor med sin moster, för att hon inte ska träffa mig (lättare så för hennes skull så hon inte blir förvirrad av att träffa mig i bilen o sen åka iväg med sin mormor igen. Så sover Tindra där över natten så att jag bara kan komma hem och sova. 
Shit blir mer och mer nervös när jag skriver de här. och speciellt när jag inte heller kommer träffa min älskade skrutt förens onsdag eftermiddag. Men hon kommer ha det så bra hos sin mormor! :) 
 
Nej nu ska jag busa med min skatt och ha en fin eftermiddag. Vi hörs lite senare fina ni! :)

Bröst som Dolly Parton!

Godmorgon! 
Inatt hade jag en sån himlans rolig dröm. Min kusin Fia är gravid med andra barnet som ni vet, hon har ju en underbart fin dotter Nea (som är tindras syssling) och så väntar hon en liten son, hon var beräknad till igår. Jag drömdre inatt att "lillebror" föddes och att efteråt, såg fia ut ungefär som dolly parton, alltså kroppsmessigt. haha oj vilket gott skratt jag fick i morse när jag vaknade. 
 
nu håller jag på att städa lite och har precis lagt tindra för sin förmiddagsnap. så vi hrös sen! Puss

Kärlek!

Mamma, barn, två hjärtan bildar ett,
ett starkare band har ingen sett.
Något så stort en känsla så stark
en kärlek som står på stadig mark.
 

Lillasyster på besök!

Sitter vid datorn i köket och tänkte ta tag i disken alldeles strax.. ska bara skaffa lite ork, hehe. 
 
Min lillasyster ringde vid 14 och undrade om hon kunde komma förbi en sväng, så hon kom hit vid 16, så åt vi hamburgare och tindra åt köttbullar med potatis och grönsaker (japp burkmat hehe, man får vara lat ibland) och så har vi druckit lite kaffe och umgåts :) 
 
Tindra ligger och sover nu och jag har fixat lite "jobbmail" som bloggare alltid ska uttrycka det, haha låter så töntigt, men jag har besvarat lite mail från kanske blivande sponsor/sponsorer till bloggen inom barn och familj samt med vinnaren från tävlingen. 
 
Det är så gulligt, Tindra har aldrig vart den som vill ha filtar och sånt över ansiktet för att sova, men sen någon månad tillbaka har hon börjat gilla det väääldigt mycket, var hon än sover så ska filten vara där, helst ska hon vara heeelt inlindad i den. Älskade unge. jag brukar lägga den brevid henne men så slutar det oftast såhär:
Man ser itne såå bra på bilden men ni ser väl ändå att hon ligger helt ingosad? haha. Herregud det är så sjukt att man kan älska någon så mycket och att de bara kan fortsätta växa dag för dag. Du är det finaste jag någonsin har " fått " älskade barn <3 

De där jädra kaffet alltså!

Efter vi åt lunch gick vi ut o gungade o handlade. på vägen hem kommer världens huvudvärk o kom på då att jag inte druckit kaffe idag. Är nu inne på min andra kopp o känner hur huvudvärken börjar släppa. Herregud! Så kaffeberoende har jag aldrig vart. visst druckit minst en kopp om dagen, men att jag nu ska bli så fast att huvudet säger till, inte bra! Haha

badmys

God morgon, eller god förmiddag säger man kanske? Igår så bestämde jag mig för att Tindra och jag skulle åka till moster/syster som jobbade på stadsmissionen i liljeholmen igår. Hon har ju flera jobb så hon hoppar in lite här o var :) Vi kom dit ca 16, så gick runt och tittade massor och så slutade hon 17 så då tittade vi lassor tsm också :) Hittade en assnygg klänning som jag gärna skulle viljat ha när jag ska fira min 20års dag, dock förliten vid bröst. jäkla osis dedär! :( Kom inte hem förens 19, så hela läggningsrutinen blev knasig, men 20.00 sov hon, så blev b gjorde väckningen vid 22 enl rutinen men denna gången blev hon INTE glad av att bli störd i.sömnen haha stackars min skatt. men sen somnade hon om efter en timmes lek o bus och sov till 3, sensomnade om av sig själv o sov till hela 8.30 snacka om sovmorgom för mammi :)) nu sitter jag brevid tindras spjällsäng, hon ska sova "förmiddagsnap" på ca 30 minuter sen blir det kunch. undra vad man ska hitta på idag? promenix blir det i allafall! :) riktigt blandat inlägg men öen ibland blir det så. här är två bilder från en timme sedan då tindra och jag badade tillsammans eftr att hon fickäta själv drt sista som var kvar av gröten :)

L Ö R D A G !

Goddag! 
Vad har ni för er i detta väder? 
 
Här har vi precis ätit lunch, makaroner och köttbullar. Tindra äälskar köttbullar haha! Hon åt ca 4-5 stycken plus makaroner plus halva sin burkmat. Mammas lilla matvrak! :) <3
Nu sover hon middag och jag har beslutsångest.. Min syster har flera jobb, och nu i helgen jobbar hon på stadsmissionen i Liljeholmen (är ju bara bussresa på 20 minuter dit) och hon hade tydligen sett en jättefin klänning som hon tyckte jag skulle passa jättebra i, för 60kr (!!) så då blir man ju väldigt sugen på att åka och titta, men som sagt.. detta väder gör en ju inte direkt ASSUGEN på att gå ut hehe.. Men jag tror det blir en sväng dit iaf, när Tindra har vaknat :) 
 
Har fått lite mail att ta hand om nu, så får vi se om det blir liljeholmen eller ej :) 

TÄVLINGEN AVSLUTAD! VINNAREN ÄR:

Stort Grattis till Emma härnqvist som vann tävlingen om biljetter för henne + en vän till Atousa pink's bloggevent/releasefest på magenta den 19oktober! 
Klicka på bilden för att gå in och gratulera henne! :) 
 
Maila mig för och efternamn på dig + den vän du tänker ta med dig och vad era blogg-adresser är! :) 
[email protected]
 
 
Till er andra, bättre lycka nästa gång! Kanske kommer upp en ny tävling inom kort! ;) 

Hemma från farsta!

Hej på er! 
Kom till farsta och gick direkt till H&M i väntan på fia och nea, för att köpa tossor till tindra. Blev ett par gråa, perfekt för det här halvvädret när man har strumpor under. Uggs var lite förstora så de gled lätt av när tindra höll på att sparka och sprattla haha! Sen mötte vi Fia och nea och då satte vi och åt lunch. blev grillad smörgås med kyckling fetaost och paprika på riktigt smarrigt! 
 
Nu är vi hemma, eller kom hem vid 16, Tindra har ätit middag ( jag äter lite senare ) och nu leker hon och pratar för fulla muggar i gåstolen och jag håller på att fixa inför tävlingen som avslutas nu 18.00! Så glöm inte spana in vem som vann! ;)
 
Vi hörs senare! Puss!

farsta centrum!

Hej! :) Tindra o jag är på bussen påväg till farsta centrum. ska möta fia o hennes fina dotter Nea och kolla på skor till Tindra. hon har ju så små fötter o fick uggs av mamma/mormor men de är ändå lite för stora nu så. jidag har jag på mig stickad tröja från gina tricot o leggins till och tindra har tjocktröja,långärmad body byxor o uggs, plus fin mössa från lundmyr of sweden som faktiskt fia köpt till henne! :) nu ska vi av bussen! puss

Contented little baby rutinen!

Fick en kommentar av en tjej vid namn Jennifer som gärna ville höra mer om rutinen.. Är lite svårt då allt står på engelska men jag kan förklara kort ( jo tro mig detta jag skriver nu är en kort sammanfattning då det egentligen är en hel bok!) 
 

Man kan välja att antingen köra den till punkt och pricka eller att bara använda sig av tiderna som riktlinjer. :) Rutinens tider växer i takt med att bebisen blir äldre.

Hela idén med rutinen är att lära bebisen att man ska sova på natten och att i princip all matning ska ske mellan 7-19. Resten av tiden ska bebisen sova. Och för att lyckas med detta behöver man mata på särskilda tider och begränsa dagssömnen.

 Så här ser en typiskt dag ut för en 6-månaders Contented Little Baby: 

ca 07.00 - Frukost
9.30 - Sova - 30-45 minuter
11.30 - Lunch
12.30 - Sova - Max 2 timmar (om bebben inte sover sina fulla 2 timmar, försök dra ner på morgonsovstunden till max 30 min)
14.30 - Mellanmål 
(eventuellt en kort nap - max 15 minuter - här vid behov. Kl 17 måste bebisen vara vaken)
17.00 - Kvällsmat 
18.30 - Välling 
19.00 - Sova för natten.

Såhär gör jag med Tindra ungefär.. :
07.00 - 1 portion gröt
9:15 - ca 100ml ersättning (fungerar som en "top up")
9:30-10:00 sover hon och jag väcker 10 (hon behöver inte lika mycket sömn då hon är pigg tjej haha)
11.30 1 burkmat + 1 efterrätt
12:30 sover hon oftast (förutom igår hehe) men hon verkar mer sova till 1½ och vaknar då själv så behöver inte väcka
14:30 mellanmål, Tindra brukar då få 100-150ml ersättning men vilar inte efter.
16:45 kvällsmat, då får hon halv burk mat + halv efterrätt, hon får 15 minuter innan då hon äter så sakta haha! och enbart en halv för att hon ska orka vällingen innan läggning som ska vara största målet!
18:30 200ml Välling
19:00 Sova för natten :) 

Om bebisen inte kan sova i ett sträck till 07 på morgonen, gör följande (detta gör vi än så länge då Tindra alltid vaknade förut):
22.00 - Väck bebisen och kör en mindre matning och ca 1 timmes vakentid tills bebisen regelbundet har sovit till 7 på morgonen i 1 vecka - då kan denna matning strykas och bebben är "färdig" som Contented Little Baby. Detta är mycket förenklat - många varianter finns!

Såhär gör jag med Tindra:
22:00 väcker henne försiktigt (enda gången man uppskattar lågenergilampor haha!)
busar massor ( kom ihåg att de ska vara lika piggt och livat och ljus och ljudligt som på dagen! )
22:20 ger ca 2/3 av ersättningen (200ml, ska inte vara välling då detta mål senare ska vänjas bort)
22:30 brukar hon bli väldigt sömnig så då är tipset att byta blöja och sen busar man mera! 
22:45 resten av matningen och då ska det vara dämpad belysning och lugnt.
23:00 Sova

 Max sovtid på dagen för en 6-månaders bebis: 2 timmar och 30 minuter. All väckning ska ske jätteförsiktigt i bebisens egen takt.

 Det övergripande målet är att bebisen ska sova till kl 7 på morgonen. Från det att bebisen sovit i ett sträck till 7 på morgonen i ca 1 vecka och bara äter mycket lite vid 22-matningen - ta bort 22-matningen och låt bebisen sova i ett sträck till 7.

 I rutinen är man också noga med att en bebis över 6 månader som får sina matbehov tillfredsställda under dagen inte behöver äta på natten. Så man kan säga att det allmänna förhållningssättet är att om bebisen vill ha mat på natten när den är över 6 månader och äter en OK mängd mat dagtid, ja, då beror nattväckningen på dåliga sömnassociationer t ex att den äter av vana snarare än av hunger. Då kan man ge lite vatten eller eventuellt acceptera att bebisen skriker en kortare stund för att sedan somna om. På sikt kommer bebben att lära sig att somna om utan mat. Men här är man ju olika som mamma vad mammahjärtat tillåter. Jag har alltid varit emot skrikmetoder då det säger emot i mitt mammahjärta, dock vet man ju att nån minut dör de inte av, men som tur va har det inte behövds med Tindra(pepparpeppar!!!). 

 Däremot: Om det råder någon som helst tvekan om saken (dvs att det verkligen skulle kunna bero på hunger) så ska man mata.

 Så, det var rutinen i korthet. :) Ni kan läsa mer på www.contentedbaby.com


Goddag!

Förlåt för riktigt dålig uppdate idag. men jag har vart lite i min egna bubbla idag. Eller alltså jag har varit med min dotter såklart, som dessutom enbart BARA sovit 1 timme idag på dagen. det är heeeelt sanslöst, man räknar ungefär 2½h iaf på det som är äldre än 6 månader. Men hon har ändå varit pigg och glad men nu när jag skulle ge välling 18:30 så stensomnade hon efter enbart 40ml och hon ska få i sig 200.. hmm vi får se hur det blir sen, men klart hon stensomna när hon är så trött!

Började ju med den här nya rutinen för 2 dagar sen och märker redan skillnad. inatt vaknade hon inte över huvudtaget och sov till 6:30. så skönt för lilla mig att få sova en helt natt utan att gå upp. Alltså visst Tindra är oftast inte så krävande på nätterna brukar räcka med mat och sen somnar om, men som sagt, bebisar över 6 månader som får rätt mängd mat på dagen ska inte behöva äta på nätterna, så det är ju väldigt skönt då att kunna vänja av det :)
Om ni har några frågor om denna metod eller undrar hur jag gör så är det bara att fråga på.

Nu är ni uppe i iaf 9 stycken som är med och tävlar, kul! :) det är 8 stycken som skrivit på mailen och 1 som kommenterat. Ni får gärna tipsa vidare om ni vet någon intresserad som gärna vill ha chansen. vill ni inte skriva kommentar eller så, så är det bara att maila mig som några av er har gjort på : [email protected] ( står ju även på vänster sida där även info om mig står ) :)

Varför jag vart i min egna bubbla?
Nu börjar jag bli nervös inför operationen. har ju aldrig blivit sövd och visst det är inte ofta det är risker med sövningen och det är en ca 1-2 timmer operation bara. plus att det är inte speciellt riskabelt ingrepp heller.. men det är nog bara själva tanken av att man känner sig hjälplös och inte bestämmer över kroppen på något sätt.. att känna att man försvinner men inte att det är av en själv, förstår ni hur jag menar? Jag är inte rädd, men ändå är jag rädd.. eller nervös kanske? svårt att förklara hur jag känner haha! 
 
Nu ska jag spela plants vs zombies, men först läsa mina favvobloggar!: ) 

Bildregn från idag och igår!

 
Här är från idag! Hörlurarna var riiiiiiiiktigt bra kan jag lova! 
 
Mina fina skatt imorse:
 

Lövbiffrullader med potatisgratäng!

Godkväll! Tindra sover sen 19 och jag står i köket och lagar mat. blir pepparot och vitlöksostfyllda lövbiffar med potatisgratäng. lite lyx sådär på lilllördag :)

Tindra och jag åkte hem från syster/moster vid 16,gick till centrum och hämtade ut hörlurarna från Sony som jag vann i förra veckan (bild kommer sen) och handlade vantar till tindra sen gick vi hemåt o hon åt mat, badade och sen välling o sova :) mamma/mormor och lillasyster/lillmoster kom förbi en snabbis när Tindra åt med en present till henne, ett par uggs i rätt storlek! haha. hon har till vintern shephard uggs i rosa men de är förstora nu och har inga andra skor i rätt storlek just nu så det var bra tajming! :) bild på det kommer sen också.

blir bildregn efter jag har ätit med bilder från idag samt igår :)

Fick några mail ang tävlingen, och ja tyvärr det är 18 års gräns då det är på en klubb och alkohol serveras. kan försöka se om de dyker upp nån tävling för er också framöver.
men för er som är över arton: tävlingen håller på till fredag så kom igen nu, några intresserade över 18 år finns de väl? ;)

Hemma hos Moster!

Hej på er!
Sitter vid datorn en snabbis här hos min syster. Tindra sover middag men ska väcka henne 16 om hon inte har vaknat själv då, för då har hon sovit 2 timmar :)
 
Tindra och jag åkte hit redan vid 11 idag, så åt vi lunch här och så har vi bakat cupcakes och dekorerat dom lite grann :)
 
Nu kom min syster från tvättstugan så ska vara social. Glöm inte att tävla nu hörrni, med tanke på att ni är så blyga så är det ju ännu lättare att bli vinnare!

TÄVLING!!!






Nu har just du chansen att vinna en biljett för dig + en vän till Atousa Pink's releasefest på magenta den 19 oktober. dyra goodiebags delas ut plus en gratis "bloggdrink". Jag kommer vara där och massa andra bloggare. 
 
För att vara med och tävla behöver du bara kommentera det här inlägget att du är med och att du ska ha en blogg då detta gäller endast bloggare och att du är över 18 år. :) Vinnaren dras på Fredag kl. 18:00!! :)  

Stor tävling!

Hej förlåt för dålig uppdatering men jag har ägnat all tid med min fina dotter.

imorgon mina fina läsare, då har jag en stor tävling för er! Det handlar om en stor inbjudan som du + en vän kan vinna där även jag kommer dyka upp :)
Men det tar vi imorgon! Nu ska jag sova. God natt på er alla fina! Puss

Kåvepenin och contented little baby rutin

Godmorgon! 
 
Igårkväll fick jag vääldigt ont i ena sidan av halsen och såg en vit prick på andra sidan i halsen. blev då smått irriterad med tanke på att jag ÄNTLIGEN ska opereras på tisdag för svanskotan ( ni som följt min blogg ett tag vet ju om mina återkommande besök på sös för infektion vid svanskotan som de nu äntligen ska göra större ingrepp för och ta bort nerverna osv så att de inte kommer tillbaka ). men idag gör det inte ont.
så idag på morgonen tänkte jag då gå till öppna mottagningen på vårdcentralen för att kolla så att de inte va nåt allvarligt så man blev tvungen att skjuta på operationen. Klädde på Tindra och vi gick hemifrån 8, när jag nästan var framme vid vårdcentralen så ringer mamma och säger att hon har kåvepenin hemma ( mot halsfluss och massa andra infektioner och bakterier ) så då slapp jag gå till vårdcentralen och pröjsa 200 kr ( känns ju då onödigt när jag ändå ska betala operationen och massa annat, så de är skönt att slippa ytterligare kostnader ). 
 
Så jag ringer till kirurgmottagningen på sös och berättar läget och de sa som min mamma att äter jag de penicilinet från idag och fem dagar, alltså till söndag. så om jag då har nånting så är det ändå borta tills dagen jag ska opereras. Så nu blir det pencilin i förebyggande syfte tills på söndag så att jag kan opereras! :) Men läkarna sa att eftersom de inte gör ont idag och mina andra symptom,  så är det inget som smittar heller o de är skönt att veta det! 
 
Istället blev de då en långprommis på en timme och sen kom mamma hit vid 9:15, så drack vi kaffe och pratade och nu sover tindra sen 10:10 men ska strax väcka henne. Hon har börjat vakna massor på nätterna de senaste dagarna och är väldigt ledsen då. På dagarna är hon ju världens gladaste men blir som ett annat barn på nätterna. Så nu ska vi börja följa en rutin som heter Contented little baby. En väldigt enkel rutin som då ska vänja av vaknandet på nätterna med fasta rutiner. Är ju inget fan av de där skrik metoderna som finns så vill hellre köra något lugnare och snällare. Denna metod är också väldigt bra för den är så lik hur de blir när de börjar på dagis sen med mat och sov osv. 
 
Långt och blandat inlägg märker jag nu, men ibland blir det så. om 5 minuter ska jag väcka skrutt, så blir det bus och mys. 
 
Vi hörs senare! :) 

öppna förskolan

Idag vid 12 gick vi mot högdalen för att möta min syssling Emily o hennes son Adrian som är nästan 12veckor om jag inte minns fel? sen så gick vi till öppna förskolan här i högdalen dit Tindra och jag brukar gå. Emily gick bara dit för att hämta adrians hand o fotavtryck men tindra och jag var där från 12:30 till 14:30 o busade med andra bebisar o va med på sångstunden osv :)

nu håller jag på att laga mat. blir enkelt, kokt potatis med fiskpinnar och remouladsås. tindrs får samma utan såsen då o utan skalet på fiskpinnarna såklart. puss!

7 månader!

Herregud vad Tiden har gått fort! nu är hon närmare 1 år än nyfödd. jag älskar min dotter mer och mer för varje dag, trots jag inte ens trodde det var möjligt att älska någon så mycket! Hon är verkligen det finaste och dyrbaraste i hela världen! 
 
utvecklingen då? 
Sitta har ju Tindra gjort sen hon var 6 månader. Nu säger hon mamma i sammanhang som har med mig att göra. Hon har lärt sig göra "klickljudet" med tungan och härmar mer än gärna när man gör olika ljud eller miner mot henne. hon har än så länge tagit två krypsteg men för det mesta ålar hon sig bakåt än så länge. 
Tindra är ett riktigt glatt barn och det är många som påpekar att det nog aldrig mött ett så glatt barn. Hon bjuder på mååånga leenden och skratt varje dag och är ett riktigt matvrak som älskar att äta. Hon kan äta med flaskan själv när hon ligger när och är vääldigt ivrig att lyckas när hon är sittande också men då går det inte lika bra haha men hon är på god väg. Hon kan nästan även göra pincettgreppet då hon får mycket plockmat att pilla med. 
 
När hon föddes tills hon var ca 3 månader så sov hon hela nätter, men nu sover hon från 19-20 någon gång till 06 och äter ett mål under natten. Ska försöka vänja av det där målet när det känns som ett bra tillfälle, men det är ingen brådska :) 
 
finast i världen är du och du kommer alltid komma först i alla lägen! Mamma älskar dig så otroligt mycket! 
 
Nu hör jag henne vakna i sängen och ligger och "klickar" med tungan och ropar mammmaaaa!  :')

God morgon stickat!

God morgon på er!
Har precis lagt tindra för en liten förmiddagslur då vi gick upp vid 6 haha!

Jag har även precis gjort klart en mössa jag påbörjade när jag var gravid. minns ni mössan som tindra hade när hon var nyfödd som jag stickade i rosa? Stickade en i svart med rosa och blått band till mig då också men gjorde inte klart den. så det har jag pysslat med nu på morgonen. blev vääldigt nöjd och bilden är verkligen inte rättvis! :)

 

Har ingen bra bild på andra mössan tydligen, och på den här bilden när tindra är ca 5 dagar gammal så ser man bara kanten på den hehe. 

 

Hm undra vad jag nu ska ta och sticka? :)

 


Blev inget hopp :/

Godkväll! Det blev inget fallskärmshopp den här gången heller :(
Jag tog med både bilstolen och vagnen med Tindra i och allt som, ja ni vet när man har småbarn och ska iväg hehe. Stod på tunnelbanan påväg till mamma där ifrån vi alla skulle åka, så ringer mamma och berättar att de från fallskärmscenter ringde och sa att flyget gått sönder :( så vi får se om de kan fixa en ny tid snart annars blir det ju inget hopp förens nästa år för dom. tråkigt att behöva vänta så länge :( 
 
Så Tindra och jag åkte iaf till mamma, drack en kaffe sen kom min pappa och hans fru och hämtade mig och Tindra så åkte vi till gärdet och ner till vattnet där det ligger en mysig uteservering. satt och fikade och sen åkte vi hem till pappa inne i stan och umgicks o mös o busade med Tindra :) Åt middag där, blev spagetti med en sås gjord på grädde, lök, bacon och sen såg jag inte vad pappa hade i men såsen var brunfärgad och det var asgott! Tindra åt samma som oss. eftersom pappa inte hade saltat så gjorde vi makaroner till henne och så mixade vi lite med med makaroner till henne oj vad hon älskade det :) Hon är som mor sin, det ska vara kryddor i maten! 
 
Nu har jag precis kollat på Xfactor och druckit kaffe. Tror det blir sängen snart, blev ju endå en rätt händelserik dag trots att de inte blev en tripp till västerås. Puss

Fallskärmshopp!

Hej på er!
Har haft sovmorgon till 10 idag, riktigt skönt! och sen så åt jag frukost och mös med Tindra som vart uppe med sin pappa sen 7. Nu ligger Tindra och sover och jag ska göra mig i ordning. För IDAG ska nämligen min mamma och bror hoppa fallskärm! :) :) känns nästan som att jag ska hoppa så nervös som jag känner mig
 

Min mamma fick det i present av oss barn och min bror ville också hoppa så de hoppar samtidigt. ashäftigt! 

bild lånad från http://www.lufthav.se/Fallskarm.htm
 
Egentligen skulle de hoppat 2 september men vädret tillät det ju då inte så tiden blev ombokad till idag. Och som ni ser ute är de strålande väder idag så då blir det av!
klockan 15.30 ska det hoppa så tindra och jag blir hämtade 14. fallskärmscentret ligger i västerås så då är det lika bra att vara ute i god tid :) 
 
Så idag blir det inte många inlägg men jag återkommer med bilder när vi kommit hem igen! 
 
Ha en fin dag allihopa för det ska vi verkligen ha! :)
 
 

I've learn the hard way!

Usch och fy och blä! 
Har alltid druckit vanligt bryggkaffe och måste ha minst 1-2 koppar om dagen för att hjärnan ska fungera som de ska och för att undvika huvudvärk ( Eller ja, egentligen behöver man väl inte det, men efter detta beroendet så känns det som ett måste är säkert bara en ren vana ) 
 
I alla fall! Jag tänkte vara lite lat och köpa snabbkaffe då så många pratar så bra om det. Köpte något välkänt märke ( inte de på bilden dock ) och usch usch usch! Det är veeerkligen inte alls samma smak och jag har druckit två koppar men känner mig ändå inte liksom... nöjd? 
 
Nej imorgon blir det att gå och köpa riktigt kaffe!!
 

Bildregn från mysdag med moster!

Idag kom Moster (min syster) hit så tog vi en kaffe, sen drog vi ut på en promenix bort till mataffären och handlade, sen drog vi hem runt 14 och åt lunch, blev frallor med kräftröra på MUMS! och efter det så blev det ut i det fina vädret igen. Vi gungade och gick promenader och bara mös i det härliga vädret. Här är ett bildregn från idag :) Är ju även bild på en höna ovh lite folk.. det var nämligen nått jippo här i bandhagen med häst och åsneridning, ajabajaband uppträdde haha och ännu mer djur än vanligt. så var de en höna som rymde o som dom jagade den lilla stackaren hahaha.:)
















Lek i parken!

Godmorgon! Ligger i sängen med mitt hjärta och myser :) Idag gick vi upp vid 8, bär jag tittar i Tindras säng och säger heeej tindra som vanligt, så möts jag av världens leende och ett "mamma" helt perfekt uttalat och med glad lugn röst. åh mitt mammahjärta smälte :')hon har ju sagt de i lite mer än en månad när hon är ledsen eller grinig typ men sen i förrgår har hon börjat säga det i rätt sammanhang. som tex i morse eller när jag går in i ett annat rum så kan hon ropa "mamma?" så lyser hon upp när jag svarar jaa? :)

kan inte beskriva med ord den stora extremt starka kärlek jag känner och den bara växer för var dag. och att hon blir hela 7 (!!!!!!) månader på måndag. va tiden går!!

Snart kommer min syster Nattis hit så Tindra ska äntligen få busa med "stormoster" igen. Först var hon i usa 3veckor o sen dess har hon bara jobbat. så vi ska gunga, åka rutschkana, promenera o mysa vi tre :-)

vad hittar ni på idag? :)

kycklingklubbor

Idag har vi inte gjort så mycket alls, busat maaassor inne o myst bara :) haha tur att ingen såg mig för shit va man är riktigt extremt töntig när man busar själv hemma med sin lilla skatt. alla ni som har barn förstår nog vad jag menar! :)

pratade med mamma som skulle storhandla i eftermiddag så hakade på bort till lidl så jag kunde passa på att köpa gröt och ersättning till Tindra.

Nu är maten i ugnen. blir kycklingklubbor med pommes och bea :) började ju med GI men sen kom så många tillställningar o fuskdagar så tänkte efter jag fyllt 20 (24oktober) så blir de rivstart med nån pulverdiet i två veckor och sen lchf/gi.

Nu är maten klar! ha en fin kväll allihopa :)

jag har vunnit en tävling!

Fick precis ett väldigt glatt besked på mailen!
Sony Nordic på facebook ( det stora Nordic företaget ) har en musiktävling där man kan vinna, dator, mobiler osv och då fick jag ett glatt besked att jag har vunnit deras nya superbra hörlurar som heter MDR-V55 Sony DJ headphones! Här är litet utdrag från min mail på bilden plus att jag la in en bild på hörlurarna. Får dom antagligen i nästa vecka :)

När jag motiverade varför jag skulle vinna sa jag att om jag då även skulle vinna mer en ett par så lottar jag ut det här på bloggen nu när ni är så många (dock måste ni ju våga börja kommentera om ni då ska ha chansen att vinna dom!) Men det får vi ju se då jag fått hem ett par eller flera par :)


Hej regniga tråkväder!

Godmorgon! 
idag är det riktigt tråkigt väder så det blir nog inte många knop gjorda på dagen. ikväll då? Mja vet inte då heller men skulle vara kul att hitta på något! :) 
 
Här är iaf nya bordet! Det passar mycket bättre in i vardagsrummet och det hade mamma hemma när vi var små, så min morfar målade det med båtlack så att det har varit med om det mesta och fortfarande inga märken! :) Plus att vi behöver inte köpa såna där skydd till hörnen då det är rundade hörn :) 
 
Blir väldigt mycket finare sen då datorn försvinner såklart. Men hörnskrivbord inköps så fort pengarna kommer in så det är inte långt kvar :) så då blir det finare bild på hur det ser ut när jag  har mina ljussaker på bortet och inget mer. :)
 


 
 
 
 

Bror på besök, nytt bord och krypa!

Idag har vi tagit det lugnt, var ute på en promenad, handlat, och ja så har jag fixat här hemma som ni vet! 
 
vid 17.30 ungefär kom min bror hit med ett vardagsrumsbord. Vi bytte med varann då han ville ha två plan och större och svart, och vi ville ha mindre och enplan som inte var svart. Kan visa bilder imorgon. 
Så vi käkade middag tillsammans, drack kaffe och snackade massor.  Så skönt! Vi ses så sällan så vi hade lite att prata om, snackade även om tatueringar. Måste bara säga Är så stolt över dig! vet att han inte läser och spelar faktiskt ingen roll, ville bara säga att jag är väldigt stolt över dig nu. :) 
vi kom också fram till att någon dag ska jag och tindra åka och sova över hos honom. Han flyttade ungefär samtidigt som vi flyttade till ny lägenhet där februari/mars måndasskiftet och jag har fortfarande inte vart där och hälsat på. Är ju rätt mycket i orminge och han bor i gustavsberg så han sa att vill vi någon dag så kan vi sova där istället för att åka hem. Ska bli mysigt! :) 
 
Tindra har ätit gröt och precis somnat så Nu ska vi kolla film sen blir det sängen för mig med.

Förresten, idag tog Tindra sina första krypsteg! Hon tog två steg sen var jag dum och klappade händer och berömde som vi brukar göra när hon gjort nånting bra, så då tappade hon fokus och ramlade haha! 
Du är så duktig min älskade skatt och om 4 dagar blir du hela 7 månader! 
 
 

Vad som ska göras i Vardagsrummet.

Sådär, nu har jag fotat, OBS! det är lite stökigt ändå. Och har även skrivit på varje bild vad som ska göras. när det är klart kommer de bli sååå fint! :)
 





Usch dessa mattor!

Fick ett rejält städryck för en timme sen när Tindra somnade för att sova. tog även bort mattan som vi har haft i vardagsrummet. visst kanske lite tomt utan matta men var SÅÅÅ trött på den. Allt skräp fastnar och det är ett sånt jädra projekt att dammsuga den ren. så tills vi köper en ny matta så får det vara utan. Kanske ser lite tomt ut här där soffan står, men håller på att kolla ut en divan soffa för rimligt pris som håller måtten för denna vägg. väggen där soffans rygg är, är 273 cm och den på kortsidan som ni ser, är 245cm. Det finns en med perfekta mått, dock ligger den på 8000kr så får vänta lite. sambons dator står även på vardagsrumsbordet för att vi har inte riktigt tagit tag i att skaffa ett hörnskrivbord här till vardagsrummet. kan visa bättre bilder senare så ni förstår min plan hehe :) Men idag kommer antagligen min bror hit så ska vi byta vardagsrumsbord så först på inköpslistan blir skrivbord! Ska ta lite foton på vardagsrummet så ni förstår hur jag menar med inredningen hehe :)
 
 

Badstol och Gröt

Hej!
 

Igårkväll provade vi som sagt badstolen och Tindra älskade den! Visst hon sitter väldigt stadigt men å andra sidan så har man ändå en hand bakom när hon vill sitta upp i badkaret just in case. Men nu har vi då badstolen, det är kort sagt en stol utan ben med sugproppar under som man fäster i badkaret. Tindra ÄLSKADE den och att få sitta själv i badkaret och leka :) Det är verkligen ett tips till alla! Tänk va kul för de som har fler barn också. så länge barnet kan sitta själv i stol utan stöd eller som i Tindras fall, sitter själv överhuvudtaget. Då kan syskonen bada tillsammans osv, om man nu har syskon! :) Finns att köpa i många barnbutiker, men då kostar dom från ca 400-500:- denna kom ifrån blocket och kostade 100kr. jag tycker att det spelar liksom ingen roll då den är i plast och det slits liksom inte. Blocket är bra! 
 


 
Igårkväll provade vi även att istället för att ge välling, ge henne gröt som kvällsmål innan nattningen. Välling älskar hon men eftersom att hon alltid somnar till flaskan så får hon oftast i sig max en halv flaska. Så igår istället vid 19, fick hon en portion gröt och sen gick jag och la henne, hon somnade själv efter max 5 minuter och sov mycket längre, hon sov till 05, fick en liten skvätt mat och somnade om till 8! istället för som innan med vällingen så har hon först vaknat vid 22-23, sen vid 4 och sen vid 6. Så ska köra såhär i några dagar nu och se om det blir ett nytt mönster då :) 
 
 
 
 

korvstroganoff och gunghäng

Idag blev det bara hemma och en sväng till affären samt gunga lite :) som vanligt älskade tindra att gunga och blev väldigt glad när en 3årig flicka busade med henne i gungan brevid.

nu har vi precis ätit middag, korvstroganoff med ris och Tindra fick också lite korvsnuttar :)

idag kom Tindras mormor (mamma) förbi med ännu en överraskning, en badstol till tindra! visst att hon sitter stadigt, men det är ändå bra så man slipper hålla en hand bakom och hon kan då bada själv :-)

Så den ska vi prova nu. kommer med bilder och update senare :)

puss!

Fina gungdjur!

Godmorgon/dag! 
 
Sitter och slötittar på Desperate housewives medans Tindra sover. 
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske ska iväg och träffa en annan mamma med barn i samma ålder som Tindra, som mailade mig och ville ses. så ska se om Tindra är piggare och gladare sen så blir det en playdate! Tindra har sovit dåligt inatt och vart väldigt grinig och lättväckt, tänderna kanske? 
 
Iaf! vet ni vad jag hittade? En hemsida med väldigt fina (faktiskt inte allt för dyra för sin finhet hehe) gungdjur! Blev väldigt sugen på att köpa en eller kanske att "tindra önskar den" i julklapp hehe. Här är några som jag tänkte visa er:

Alla var ju hur söta som helst, men nyckelpigan var ju underbarast! OCH den matchar ju lite hennes nyckelpiga med hjul på som hon fick i doppresent av sin moster och morbror om ni minns den? Jättefina! hittade dom på http://lekmer.se/ 
 
Ska titta lite mer på deras hemsida om det har något mer fint, det tror jag säkert! 
Hörs senare !

Avokado och gåstol!

Hej på er! 
Sitter här och smaskar på en avokado och är väldigt hungrig! 
sambon har precis nattat skrutt som nu ligger och pratar i rummet, det är lite av hennes grej att prata sig själv till sömns haha! 
 
Idag var jag som sagt i globen där mötet skulle vara, helt i onödan! får ett samtal av min kontaktperson vid 14 tiden att handläggaren egentligen skulle ha ringt mig igår och berättat att mötet var inställt. shysst! 
 
idag på eftermiddagen när Tindra sov middag så ringde min mamma och sa att hon hade en överraskning till Tindra. 
Hon hade vart och köpt en fin gul gåstol! Så när Tindra vaknade sen så provade vi den, och VILKEN succé! :) 
 
Så vi har busat maaassor i gåstolen och med leksaker och klossar så därför blir middagen sen! 
håller på att laga kyckling i ugnen. så det är kycklingbröst och så ligger det i tomatsås med basilika och matlagningsgrädde. MUMS! 
 
oj nu plinga det till i köket, dags att göra couscous! 
 



Mums va gott med kyckling och couscous!


hatar när folk inte dyker upp på möten i tid!

Står på tunnelbanan påväg från globen med min lilla skrutt. skulle ha möte antingen om det var 9.30 eller 10.00 så var där 9.30. dyker någon upp? nej! varken handläggaren eller min kontaktperson.

pratade med min kontaktperson igår då jag trodde mötet var då men så sa hon att de va idag kl.10 men hon skulle se om vi kunde ändra till 9.30 då hon skulle iväg 10.30 sen skulle hon ringa upp mig. hörde ingenting så därför var jag ju där den tidigare tiden idag.

när klockan va 10.30 frågar jag i receptionen, dom ringer, inget svar hos Lina (handläggare) och de ringer o frågar men ingen har sett henne sen hon kom till jobbet i morse. Åh så störande!! Kan ju förstå att kontaktpersonen inte svarar då hon skulle ha nytt möte 10.30 menmen.

så nu ska tindra o jag handla lite sen gunga och gå hem.

slappardag

Hej på er! idag har vi inte gjort så mycket. varit hemma och myst och sen suttit ute och gått på promenad. jag sov faktiskt middag med tindra också vid 4. Oj va skönt det var :)

min lillasyster kom förbi en snabbis också och tittade på några väskor jag hade som jag inte använder.

nu är det baddags med mitt lilla hjärta! :)

puss

Goddesign!

Innan jag somnar till filmen ska jag bara tipsa er om en jättebra hemsida med fina och roliga saker! den heter Goddesign. Titta till exempel det på bilden här under som jag blev vääldigt sugen! 
Roliga tallrik till barnen, häftigt vinställ och att inte tala om de coola underläggen, t o m jag skulle kunna börja använda underlägg under glasen bara för att de va så snygga! 
 

Nej men som sagt spana in www.goddesign.se för allt möjligt till hemmet :) 


nu säger jag godnatt!

Är helt slut efter idag så nu kryper jag ner i sängen och kollar på film på datorn. Sambon får som vanligt stänga ner efter mig då jag alltid somnar till.

sov sött alla fina! :)

Överrasknings Babyshower för Finaste kusin Fia!

Har precis kommit hem från Alexsandra där vi har haft en överrasknings babyshower för min fina kusin Fia som väntar sitt andra barn nu den 20 september om jag inte minns fel?
iaf! 
 
Vi har ju planerat det här ett tag och fia trodde att hon bara skulle hem till Alexsandra o mysa med henne, hennes fina son Nils och fina vovve Erida och att hennes dotter nea sen skulle bli dit skjussad, men så var inte fallet! 
När Fia ser att vi alla står i hallen när hon kommer in, inkl hennes mamma och dotter så börjar hon storgråta av chock och lycka och vi alla var inte sena på att lipa med haha! Låter bilderna tala för hennes reaktion haha! 




Sen så fikade vi alla och lekte lekar och umgicks. Fia öppnade alla paketen och fick massa fina saker :) 
Här är lite fler bilder och bilder på mina fina cupcakes jag gjorde :)
 








tindra var helt slut efter allt folk och bus med bebis och barn så hon stensomna i bilen, la över henne i sängen nu här hemma och hon reagera inte ens. älskade hjärta! 
Tack för idag allihopa det var jättekul och fia.. we got you!!! ;) 
 
 
 

Tindra nya favoritsätt att sova på!

Den senaste veckan så har Tindra börjat gömma sig under sina två favvo-filtar när hon ska sova. ett tag ligger hon helt under, men sen är det jag som är hönsmamman som lyfter bort filten från ansiktet när hon väl har somnat haha :)

Godmorgon!

Tindra tyckte att det var dags att gå upp klockan 4. Sambon klädde på sig och började gå upp ur sängen. Jag frågar  "vad gör du?" han svarar " jo men söndagar är det ju min dag att gå upp med henne och du får sovmorgon." 
 
haha stackarn trodde jag skulle låta han gå upp vid 4 när han dessutom inte sovit speciellt bra under hela natten. 
jag fick iaf tindra att somna om efter 30minuter och sen sov vi till 7.30. jag kände mig så utvilad och pigg så jag gick upp med henne istället :) 
 
Nu har vi precis ätit frukost och jag sitter med en kopp kaffe. Tindra åt gröt och sen knaprade hon på lite bebissmörgåsar med lite smör på (längst till höger) och jag åt smörgåsar med leverpastej och gurka på samt drickyoghurt och päron-hallon juice :)

 
Jag glömde berätta för er igår att i förrgår, så började Tindra med något nytt! Hon försöker ju lära sig att krypa ( man ser verkligen hur hon försöker hahah snuttan då ) men i förrgår så började hon att åla sig baklänges om hon ville ha något. för när hon ligger på mage så snurrar hon ju i en ring typ för att nå saker åt olika håll och det har hon gjort i några veckor, men nu började hon då också åla sig baklänges haha! :)
så nu börjar de bli slut på lugnet verkligen! 

 
Nu ska jag joina min lilla dotter på golvet som nu ligger åt andra hållet och leker med spegeln haha! 
 
Förresten, de jag bakade blev asfint faktiskt! gjorde fina goda chokladcupcakes, men dom får ni se bild på senare :) 
 
Vi hörs senare! :)
 

Godnatt!

Nu kryper jag ner i sängen och sätter på en film på datorn att somna till. så vi hörs imorgon! Puss

Smart deal eller onödigt?

Jag och Tindra har precis följt Fanny till tunnelbanan och nu sitter jag på balkongen och Tindra busar med sin pappa .
 
Gick förbi in på en typ secondhand/loppis-butik vad man nu ska kalla det. det är en secondhandbutik. Men dom har att man lämnar in så många saker man vill så betalar man 250:- för att ha det där i en vecka, och så är de lappar på allt så att om alla ens varor säljs för de pris man har satt på dom, så får man de pengarna i handen sen. och om de efter en vecka fortfarande är kvar så kan då butiken välja att köpa sakerna av dig helt för att få ha kvar dom där ifall de tror att de så småningom kommer att säljas. Jag sitter och funderar på om det är en smart deal eller inte. jag menar tänk va skönt att slippa hålla på med blocket och tradera osv.Har massa bebiskläder, ett babygym och en platt-tv som bara står så min tanke är ifall de är värt de att lämna in det där. jag berättade för ägaren vad jag hade för saker och han sa att de var lättsålda.
Hmm.. ska fundera lite på det där, men lutar åt att jag gör de! :)
 
Nu tänkte jag ta en dusch sen mysa med min fina dottra och sen kanske gå ut till parken och gunga, eller kanske åka rutschkana för första gången? :) 
 
Vad gör ni en sån fin dag som denna?
 

Tröttmössa!

God morgon på er!
Det var riktigt motigt att gå upp för en halvtimma sen vid 6.30. Känner mig så himla trött. Fick iaf Tindra att somna om där vi 5 när hon var jättepigg hehe.

Igår blev det sent. Efter MTV music awards så gjorde vi i ordning grönsaker med dipp och vindruvor och satt och spelade kort, blev mest kortspelet Casino som är riktigt kul! :) Somnade inte förens 2 ungefär.

Idag då? Ingen aning vad som ska hittas på. Än så länge är det bara jag och Tindra uppe så nu sitter vi i köket och busar tänkte sätta på en stor kanna kaffe och sen vänta till iaf 8 eller 8.30 till att väcka Fanny och se om hon vill äta frukost med oss :)
Har nästan inga planer alls för idag, fanny ska åka vid 13, så efter hon har åkt så tänkte jag baka. Det är ju så kul o gott ;)

Nej nu ska jag busa med min skrutt igen, vi kan höras senar!

Sitter på balkongen

Hej på er! 
Sitter på balkongen och är lite stygg. 
 
Gick ju och mötte syster förut och sen så handlade vi de som behövdes till att göra tacos och köpte även grönsaker så vi kan dippa de sen också. 
 
jag och syster lagade mat medans tindra sov. Tindra åt smakade lite på våran mat ( gurka och andra grönsaker ) och sen så kladdade hon ner hela sig när hon fick äta sin mat själv, så fin hoon blev :) så efter maten blev de ett skönt bad för lilla fröken som sprattlade nöjt. Hon fick även en kallsup när hon badade. Det var första gången de hände och på bvc har de sagt att händer något otäckt så ska man ju själv hålla sig lugn så att inte barnet blir rädd i fortsättningen. så jag sa oj va gott med vatten och små skrattade sen sa jag kom nu sitter vi upp så satt hon upp och plaskade. Tindra började inte gråta eller nånting, hon hostade lite och spydde pyttelite sen va de bra :) 
 
Roy nattade Tindra för en timme sen medans jag röjde upp efter maten. :) 
 
Nu blir det mys i soffan för mig lillasyster och Roy med Kaffe till VMA reprisen då de egentligen gick inatt. 
 
Puss och kram på er och hoppas ni alla får en fin kväll! :)
 
Här är en bild på mitt fina hjärta igår när vi var och gungade i parken. På sig har hon en fin mössa och matchande tröja ifrån Polarn och Pyret :) 
 
 
 

Mys i sickla

nu är vi hemma igen, blev mys i sickla, kollade lite i affärer och så åt vi lunch :) 
Tindra fick även en försenad 6 månaders present av sin gudmor. Massa hårspännen och toffsar, så gulliga dom var! :) 
 
nu ska tindra vara kvar hemma med sin pappa som precis kom hem, så ska jag gå bort till högdalens centrum och hämta ut paket samt möta min lillasyster som ska vara med oss ikväll och sova över. 3 bilder från idag! :)




Godmorgon!

Godmorgon på er!
Tindra var snäll och gav mig sovmorgon idag ( taaaaack! ) så känner mig extra pigg och glad. hon brukar vakna sex annars, men imorse när jag gav nappen somnade hon om tills nu 7.30, härligt.

idag ska vi till Sickla och träffa Tindra gudmor som även är min barndomskompis, Johanna. Sen skulle kanske även Mimmi haka på med lilla Iza. Mimmi är en vän till mig som jag kommit nära nu de senaste året pga vi båda var gravida och nu har vi barn, innan var vi mer bekanta bara. Iza föddes i april i år och det skiljer exakt 7 veckor mellan Tindra och henne :) så det är jättekul! :)

Här är en bild på Tindra och Iza från i tisdags :)

Nej nu ska Tindra få gröt o och jag yoghurt. vi hörs senare!

Mat för ett helt kompani!

Kom allihopa finns mat till er alla! 
 

Njaa, inte riktigt.. Men känns lite så. Gjorde Makaronilåda med köttfärsås i, blev riktigt gott faktiskt! Har aldrig gjort det förut så blev väldigt stolt över mig själv, hehe.
 
Nu är sambon påväg hem, hoppas han är hungrig för mycket blev det. hade 500g köttfärs o tänkte att så mycket är de väl kanske inte.. hehe tänkte lite fel så ja, det blev myyycket mat! 
 
Nu har jag precis ätit upp och tittar på Lyxfällan. herregud, fatta att vara så ung som de som är med denna månad, vad kan de vara.. 20-25? och har utgifter på ca 40.000:- men de får inte 27.000 ajajaj.. 
 
Nu börjar de igen så vi hörs imorgon! Kramisar

Min lilla isbjörn!

när vi gick och handlade för ca 2 timmar sedan så var de ganska kyligt här o speciellt när det blåste, så jag tog med min lilla isbjörn till affären. 
 
Tindra fick den jackan av tant fia  när tindra fortfarande låg i min mage. den är i storlek 62 så de va perfekt nu till hösten. tindra har ju nu 62/68 så de va super. plus hur söt är hon inte i den? :)
Nu ska jag natta skrutt sen ta ut maten ur ugnen! 
 




Ut till parken!

Tindra är vaken, vi båda har ätit lunch. För mig blev det pasta med pesto och Tindra åt torsk med potatis och dillsås.. mums för oss båda! 
 
Nu har jag bytt kläder på kladdmonstret och nu ska vi går ner till parken och gunga lite och vänta på Tindras pappa ska komma hem från jobbet. han slutar 14, brukar vara hemma till 14.30 så då tänkte vi överraska honom i parken :) Bor ju 1 minut ifrån parken, och den är påvägen från tunnelbanan :)





Jag är tillbaka!

Hej på er! Bloggandet är tillbaka! 
jag tänkte vänta ett tag till men alltså de senaste dagarna har jag tänkt på det så mycket så kunde inte hålla mig längre hehe. 
 
Oj de var bra längesen jag bloggade sist och det har hänt så otrooooligt mycket med min älskade fina dotter Tindra. Idag är hon lite mer än 6 månader, kan ni tänka er?! och så otroligt fin och underbar och glad! åh vad jag älskar min fina skatt. Just nu ligger hon och sover och jag tänkte sätta mig på balkongen med en kaffe. Här är lite nya bilder på henne från de senaste veckorna. kan skriva ett inlägg lite senare om hennes utveckling osv :) 
 
Måste bara säga va kul att så många av er fortfarande är kvar här och väntat på inlägg, förvånar mig faktiskt att ni hängt kvar varje dag. Men nu är väntan över, Im back! ;) 
 










RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden