Jag var i himlen!

Hej på er! skojar inte när jag säger att nu är jag RIKTIGT lycklig!
Träffade upp faster i rådmansgatan, gick och åt på taco bar som var riktigt gott, var hur längesen som helst sen jag käkade där senast. Efter det så promenerade vi bort till lakritsbutiken. ÅH HERREGUD! Jag var verkligen i himlen. både jag och faster bara stannade när vi kom in och kände den underbara lukten!

Jag som ÄLSKAR saltlakrits hittade min hörna på en gång och faster var så snäll som bjöd mig! Tack verkligen!
det här blev det:

ag lovar, den lilla påsen som det står extrem salt på… OJOJOJ den är verkligen extremt salt, så salt lakrits har jag aldrig smakat förut. och det är verkligen min favorit alltså! Jag lär väl åka tillbaka dit om någon vecka igen haha!

Efter det så gick vi tillsammans mot tunnelbanan, och där mötte pojkvännen oss. Faster gick tillbaka till jobbet och jag o baby åkte förbi pappa på hans jobb och lämnade lakritsfudge från lakritsbutiken som en överraskning från mig och faster, sen så åkte vi till hötorget för att lämna in hans nyköpta grafikkort och försöka få tillbaka pengarna även fast förpackningen var öppnad, något gått sönder, samt att den var använd mm.. Eftersom att jag är så grym så lyckades jag få tillbaka de där laxarna som han lagt ut på kortet, så duktig man är, pojkvännen säger dock att det är för att jag är tjej som jag lyckades haha!

 

 


Ursh!

Godmorgon!
Vaknade inatt av att pojkvännen väckte mig med kramar och pussar och lugnande ord medans jag själv låg och stört grät !
Drömde en riktig äcklig dröm när man var i den.. vår lilla älskling i magen föddes, sen så blev min pojkvän mördad och då när jag skulle gå ut när polisen kom och visa var kroppen låg, så sprang alla andra ut före mig och jag gick sakta med vår baby i mina armar och grät, då från ingenstans så står min fina pojkvän mitt i rummet med
hans stora fina leende som bara hand kan göra, han kom tillbaka till mig som en ande.. Jag sprang fram till honom och bara skrek och grät att jag förlorat honom, men fick en chans nu att säga adjö på riktigt.

DÅ vaknade jag.. Så min pojkvän sa att jag legat och vridigt mig och skrikit och bara grät. Fyfan va panikslagen jag var när jag vaknade, men somnade om men hans armar runt mig och hans pussar i nacken..

Jag hade så här för ungefär en månad sen i graviditeten också och nu är det tillbaka.. det är tydligen väldigt vanlig med drömmar just om barnet och partnern.. hoppas jag inte får lika hemsk vecka som sist, vågade knappt sova den veckan för så fort jag somnade så var de obehagliga drömmar.

Kände igår desutom en svartsjuka som jag aldrig känt förut. pojkvännen var hos sin killkompis och jag var här hemma och mös framför datorn till en film, tända ljus och god mat. och från ingenstans känner jag mig så OTROLIGT svartsjuk.. ville ha hem pojkvännen på en gång. Skrev sms till honom på en gång och förklarade hur jag kände mig, så pratade vi och som jag visste, han var ju bara med sin vän inget mer med det.
Summan av kardemumman är den att Det kan tydligen också vara typ Graviditetshormonerna som ökar och då blir de som svartsjuka, sökte runt och det var tydligen jättevanligt.
Men saken är den att jag VILL INTE känna såhär. Jag VET att min pojkvän aldrig skulle vara otrogen, jag VET att han älskar mig som fan och aldrig skulle vilja såra mig, och han säger det dessutom varje dag hur mycket jag betyder och hur mycket han älskar mig, och speciellt nu när vårt nya liv kommer börja. litar på honom till 110 % men ändå just igår fick jag som en svartsjuke attack.. riktigt obehagligt och speciellt när jag vet att det jag känner är fel att liksom det inte alls stämmer det jag får för mig under den ”svartsjukeattacken”..
Nej nu ska jag göra frukost, dricka te, tända ljus, och söka och se hur andra har gjort för att underlätta de här. Vill gärna inte att det händer igen när jag liksom har världens underbaraste man!

 


Dagens låt!

Hittade en låt som är med i nya Twilight filmen som kommer snart! ( LÄNGTAR!! )
förut var jag inte alls intresserad av twilight, men min kusin fick mig att titta på det, och sen var jag fast!

Det här är Bruno mars nya låt It will Rain från The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1


Vecka 17+0

Eftersom att jag ännu inte blivit så stor, så får det bli en påklädd bild, längtar tills den helt fina babymagen kommer :) Men här är iaf dagens!


Puss och Kram!

RSS 2.0
Föräldraskap bloggar Bloggparaden